ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерички на Мартинка на Линка!
Хриси много хубава новина
Дано вече да е здравичък Дани

Роня лек път и приятно изкарване в чужбинско, а за коледния подарък на Симона нямам думи. И аз се присъединявам към групата на благородно завиждащите! Пожелавам ти приятно изкарване в Египет и да направиш мнооооого снимки, които после да разглеждаме и да цъкаме!
Иначе при нас нищо ново - от ден на ден Миташки ходи по-стабилно, но трудно взима завоите и въобще много бърза та аз съм почти постоянно след него свита на четири, но и това ще отмине. В събота спа цяла нощ без да се събуди и аз си помислих, че вече всички ще спиме, но тази нощ ме опроверга, но здраве да е! Още не съм украсила къщата, не съм и купила никакви подаръци и всичко съм оставила за последния момент! Друго не се сещам засега абе имаше нещо ама им изхвръкна от главата
!Целувки и спорен ден!
ПС. Сетих се какво искам да питам. Нещо, което ме притеснява да ми кажете само при нас ли е така - Митко си криви лявото краче на вътре като ходи. Трябва ли да го водя на ортопед или да изчакам?

-това беше нещото което наистина исках.Само,че да попитам Мина и Карил(а и др.мами)как да си задържам пулса на едно ниво?Уж въртя в един ритъм ,а пулса постоянно скача или пада
. Та ако ти откаже с този аргумент опитай догодина иначе трябва да се разделиш с 20-25 лв.
.

аз бях на фризьор и съм с нова прическа, направено по френска техника
От вчера сутринта е така и дано по-бързо да се оправя. Поне съм спокойна че доки ми даде болничен и се гледаме двамката, а не съм на работа.

Беше взел един обвит с целофан бонбон и дъвкал, дъвкал, докато не пуснал шоколад...после не мога да му го взема от ръцете...голям рев беше