Отговори
# 225
Честит рожден ден, Мариана! Пожелавам ти от сърце да бъдеш жива, здрава, обичана и желана...Пожелавам ти скоро чаровната и буклеста Мина да стане кака на същото толкова хубав и буклест юнак...Весел празник! Kissing Heart

# 226
Мариянка, да си жива и здрава! Много щастливи моменти през новата ти година!
И да разказваш много прекрасни истински приказки!

# 227

newsm59Мариянка!

# 228
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ,ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА КРЪГЛАТА МИ 33-ТА  Wink ГОДИШНИНА  Grinning !!!
РАДВАМ СЕ , ЧЕ ВИ ИМА Hug

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ   bouquet

# 229
Маряна, Честит Рожден ден!   bouquet Бъди здрава и щастлива, нека Любовта огрява пътя ти  Heart Eyes  Heart Eyes

Момичета, можете ли да  ми кажете добър специалист педиатър - алерголог. Жената на братовчед ми ще пътува утре вечер за София, тъй като не могат тук да се справят с алергията на малката им шушонка  Sad

# 230
Шехерезада, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и да получиш прекрасни подаръци! Да си все усмихната!  Hug

Мацки, ето и снимките ми от Стара ЗАгора! Имам любими, особено на Сашко легнал сред летящите балони, както и една на ТЕА направила муцунка  Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197416&photo=355

# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ШЕХЕРЕЗАДА!!! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ,НАЙ-ОБИЧАНАТА МАЙКА И НАЙ-ЖЕЛАНАТА ЖЕНА!!!
Дани пак е с бронхиолит, който докторите вече го наричат асматичен пристъп Cry Поне този път се разписах и си го прибрах да си го лекувам в къщи, че ако трябваше да лежим в болницата по празници Rolling Eyes Tired Вече е по-добре, но почваме активно с кви ли не лекарства. Дано му помогнат че не знма измъчи се това дете.
Пожелавам на всички болнички да оздравяват Praynig

# 232
  • София
Здравейте!

Вчера събирането беше мнооооого хубаво и се разбрахме да стане традиция веднъж месечно. Много се радвам, че ви видях момичета и не усетих как бързо минава времето. Пускам и малко снимки от пицарията.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201133
И да се похваля, че Миташки проходи вече определено, но ще изчакам с питката, че още е нестабилен.

# 233
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ШЕХЕРЕЗАДА!!!  Hug
Пожелавам ти много здраве, любов, късмет, щастие и усмивки от верни приятели около теб  Heart Eyes

Честито на всички проходили дечица, отскоро и ние сме в отбора. Златина проходи, а от вчера почти се движи без упора.
В този ред на мисли, около коледа ще и направя прощъпулник. Ще съм благодарна да споделите какво сте слагали на Вашите прощъпулници, за да поизкопирам  Laughing Laughing Mr. Green
При нас днес наваля разкошен сняг, много е красиво и вече ми е едно зимно и коледно  Hug Grinning

# 234
Честит рожден ден на Шехерезада!Много здраве,любов и семейно щастие!  bouquet
Мони,Златна,честити крачета на Миташки и на Златина HugДа са им здравички и много пъргавки Hug
Златна относно прощъпулника ние бяхме сложили телефон,мишка на клавиатура,тефтерче,химикал,линия и пергел,паричка,червило и спирала,портмоне-имаше още ама съм позабравила Grinning
Рагтайм,желая ви бързо оздравяване PraynigНагушкай Дани от нас със Симито Hug
И при нас заваля много сняг,има няма сигурно е око 40см вече.Навсякъде е много бяло и много красиво.Преди малко си направихме една малка разходчица със малката и през където минехме всички къщи и магазини вече бяха украсени,мигаха лампички,въобще личи си че наближават най-хубавите празници и всички са с Коледно настроение в това число и аз Grinning
Лек и усмихнат уикенд и всички болни да оздравяват Praynig

# 235
 nbirthday

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ШЕХЕРЕЗАДА!
МНОГО УСМИВКИ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 236
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ШЕХЕРЕЗАДА !!! bdbaloni ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И ПОЗИТИВНО НАСТРОЕНА !!! smile3525

дано болните мъничета бързо да оздравяват !!! fingerscrossed

а пък моята майка тази вечер си счупила ръката в китката. много лошо. била е разместена, намествали са я, дано всичко е наред оттук нататък. Praynig

# 237
Иве, стискам палци да е наред всичко! Аз съм чупила китка като малка и няма последствия. Спомням си, че по гипса си познавах дясната от лявата ръка.

На патерици Честит Рожден Ден, Шехерезада! Да си много щастлива и усмихната!

А сега една почерпка по случай юбилея на моята дъщеря. Днес тя става на 10 години.

# 238
Здравейте, красавици!   bouquet

Честит рожден ден на прекрасната кака Мартина! Да ти е здрава и щастлива красивата дъщеря, Лина! Да и спори всичко, което започне и да я съпътстват късмет и любов! Весел празник!
Честит рожден ден, Шехерезада! От здраве, щастие и късмет да не се отървеш!
Страхотни снимки  Peace
Благодаря ви момичета за подкрепата  Hug

# 239
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами здравейте. Честит рожден ден Шехерезада на патерички!!!!!

Направих нов албум за коледна украса и празнично настроение, моля ви да снимате какво сте подредили и украсили, сготвили .....като коледни курабийки например.....

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201340

Общи условия

Активация на акаунт