Гадамер, Карил имате още 1 глас

Уф и аз да се оплача - изолираха ни стафилококи в гърлото след като дадохме гърлен и носов секрет. Аз не знам защо си бях решила, че ще е отрицателен резултата и ми дойде бая изненадващо. И след консулт с 3ма лекари тотално се обърках - единия държи веднага да се почне 10 дневно лечение с АБ, другият казва, че било едва ли не нормално наличието и ще се съобрази с антибиограмата едва ако е болно детето и има нужда от АБ, засега нищо да не правя. Третия път каза, че въобще не се доверява на такива секрети и може детето да е здраво и пак да излезе положителна посявката.а всичко почна от постоянно хъркащия и нос
а пък аз съм
. И след като тя се отърва от кашлицата и сополите, мъжа ми се прибира вчера болен и аз направооо

Та ще питам мамите които са минали през това - какво ви посъветваха докитата, какво лечение предприехте и ако е АБ помогнаха ли?
Димана никога не е имала зеленикави сополи или храчки и т.н. и ми е чудно. Двоумя се дали да не пускам втори секрет за потвърждение?
Извинявайте за мрънкащия пост ама Коледното ми настроение отиде ... А иначе в четвъртък
съм на фирмен купон и се надявам поне там малко да се отърся от кофти настроението

Абе общо взето хем ми се приповдигна настроението,хем и ми е едно притеснено за Симончето,защото до сега никога не сме се разделя за толкова много време
Но се надявам отида ли там да забравя всякакви тревоги,притеснения и т.н.
Направо ми писна