Отговори
# 240
Привет!
И аз ще добавя снимки, ама след като спретна и някаква вкуснотия...

РАЗБРАХ че женското парти е минало повече от добре..Само така, па дано и на мен ми дойде акъла... Tiredследващия път да съм на линия.

# 241
Привет!

Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Страхотни коледни украси сте спретнали, страхтоно настроение сте си създали за празниците. Аз съм малко далеч от коледното настроение, защото имам все още несвършена работа, но живот и здраве от понеделник започвам да мисля и за това.
Вчера взех изследванията на Марти - хемоглобина му е 122, което според мен е напълно прилична цифра за почти изцяло кърмено дете. Другото ново при нас е, че преди няколко дни Марти се пусна да направи няколко крачки и оттогава си прави по няколко крачки, но само толкова и май предпочита да пълзи. Вчера ме изплаши с по-често акане, което беше зелено и със слуз, но изведнъж престана и се успокоих. Даже не се стигна до лекарства. Предполагам, че е било от зъбите - май скоро ще се озъбваме още.

Шехерезада, честит рожден ден и от нас на патерици!!! Да си много обичана, гледана и щастлива жена!

# 242
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами подкрепете ни двете с Карил в този конкурс

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249690.100

Карил е номер 12, а аз съм номер 4, може и за двете едновременно да гласувате

# 243
Здравейте.
Карил,gadamer,гласувах за вас.Успех!!! Hug
Честит ражден ден на Шехерезада ,със закъснение! newsm51 newsm59 smile3525.Желая ти много здраве,щастие и любов!!!
Иве,дано майчето ти бързо да се възтанови Praynig
Честит рожден ден и на Мартина на Лина.Много здраве,щастие,и късмет в живота и пожелавам. Tada smile3510 bdbaloni smile3525 happy bd

# 244
Мами, никакви ви няма в неделната снежна нощ!  Crazy

Тук вали бая. дано утре не затворят летището  Praynig

Искам на всички вас и дечицата да пожелая весело посрещане на Коледните празници! Много подаръци под елхата и много свещи в душата  Heart Eyes

# 245
Здравейте!И при нас вчера и днес много валя и доста понатрупа,но следобяд като пекна едно слънце и снега почти се стопи.
Роня,вие утре ли летите?Ако е така ви желая лек полет и весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници.Целувки на сладката Линка маслинка Hugи ще чакаме снимков материал Peace
Във връзка с Коледните подаръци искам да ви се похваля,че аз вече получих своя-мъжо тази вечер си дойде от командировка и ме попита дали вече искам да знам какъв ми е подаръка и аз му казах че естествено искам да знам,но като му дойде времето.Но той ми заявява че няма много време и че трябва да си стегнем багажа.И в същия момент ми подава 2  билета и ми казва това ти е подаръка-8 дневна екскурзия до Египет,направо не можах да повярвам на очите си.Същевременно толкова се зарадвах,но ми стана и много мъчно,че няма да посрещна Новата 2008г.с малкото си съкровище SadНо както казва мъжо,ти също имаш нужда от почивка,да поизлезнеш малко,че около грижите за Симона и домашните задължения наистина не ми остава никакво свободно време.По важното е че на Коледа ще бъдем заедно с малката принцеска GrinningБоже,толкова съм въодушевена и щастлива,че незнам как ще дочакам28.12-тогава летим.Извинявайте за дългия пост,но исках да споделя с вас своя коледен подарък.

Карил,Гадамер имате и моя глас PeaceУспех и на двете Hug
Иве,дано се оправя по-бързо майчицата ти PraynigСкорошно оздравяване и желая Hug
Лина,да ви е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва nbirthday Tada
Лека и спокойна нощ ви желая Hug

# 246
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА КАКА МАРТИНА !!! baloni ДА Е ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ВНИМАТЕЛНА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ДА Я СЛУШАТ МАМА, ТАТИ И МАЛКОТО БРАТЧЕ !!! /специални поздрави има от Марена  Heart Eyes newsm51

# 247
  • Плевен
Здравейте Simple Smile нямам много време да пиша,но да кажа че гласувах за мис "коледа" Hug

# 248
Купонът мина.
Благодаря за поздравленията!
Иве, Мартина благодари на Марена и и праща много прегръдки и целувки. Дано не се забравят девойките!

Да ви се оплача, днес Ради скочи от кошарата /неговата е платнена, преносима - височка/. За щастие си спаха с татито след обяд и като започнал да се катери след като се е събудил, татко му го е видял и  го е подхванал, та приземяването е било гладко. Утре ще трябва да купуваме нова кошарка.
И другото, днес като се се гледали с татито, ние излизахме с Марта, Ради отворил фризера и татко му го заварил наврян вътре. За секунди не може да остане сам - взе бели прави това дете.

SIMONA_S, много романтичен подарък имаш за Коледа. Желая ви приятно изкарване!

ronja, лек полет!

dil, как е с новото лечение? Дано вече се оправят очите ти.

Mина, честито ти проходило детенце!

# 249
Здравейте мами! Данаил има днес имен ден, та ви черпя виртуално!!! Heart Eyes

Много съм залухава, Rolling Eyes ..прочетох за юбилея на кака Маритнка, но съм пропуснала поздрава Embarassed...ЛИНА, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ХУБАВИЦАТА!! Много отворено и красиво дете  Heart Eyes
СИМОНА, весело посрещане на НОВА ГОДИНА в Египет, ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК...СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА!!! Евала на този мъж! Дай боже всекиму такива изненади  Hug
Мерси за подкрепата за конкурса!

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 08:43 от Кaril

# 250
Честит имен ден на Данаил на karil, Даниел на ragtime и Данни на sofkobofko! Със здраве да си носят имената и да растат щастливи! Tada
Честит имен ден и на всички останали, които празнуват днес!
  bouquet
Честит рожден ден на кака Мартина (на патерички)! Нека бъде жива, здрава, все така усмихната и всеотдайна! newsm59

ronja, безпроблемно пътуване, мила! Hug Пожелавам ти да прекараш страхотно, да си починеш от всичко и всички, и най-важното - да оставиш отрицателните мисли тук и да се насладиш на коледните ви разходки из Европата Simple Smile
СИМОНА, страхотен подарък! Браво на мъжа ти...наистина голяма изненада!  Hands Clap

При нас нещата са все така...нощно време се събужда и мрънка и едва към 4ч. заспива дълбоко до около 7.30 - 8ч. Вече съм много уморена, по-скоро недоспала Tired
Хубавото е, че през деня се занимава сам и рядко ме търси, та мога да посвърша нещо или да погледам ТВ Wink
Още не сме му харесали подарък за Коледа...направо се чудя какъв да е newsm78 ...а и останалите подаръци съм до никъде и май всичко ще е в последния момент Sad

Топъл и изпълнен с усмивки ден! Heart Eyes

# 251
Честит имен ден на Данаил,Даниел и Данни!Да са здрави и много щастливи! Карил,Рагтайм,Софко,да са ви живи и здрави дечицата и само радост да ви носят!  bouquet  bouquet
Честито и на всички,които празнуват днес!  bouquet
Ние вчера си направихме една разходка до Пловдив с етърва ми.Понапазарихме си малко за нас-дрешки,козметика,бельо.Дори Симона получи вече първия си подарък за Коледа-едно страхотно якенце от леля и чичо GrinningЗапочнах и с покупките на приятелчетата на Симона,но взех само на две от дечицата,а за другите просто акъл не ми остава newsm78Дайте някаква идея за подарък на 6 годишни момче и момиченце,че те са ми най-проблемни ThinkingА пък и времето ме притиска.
Дени,при нас положението е същото-мрънкане по цяла нощ и пак мрънкане SadПо рано от 24.00часа не можем да заспим,ако пък заспим се започва едно будене през половин час.Направо вече не издържам,имам нужда от много здрав сън,че последните две седмици са ни някакъв кошмар SadДано по-бързо избиват зъбките на всички малчовци че да се поуспокоят малко дечицата Praynig
Лек ден за сега и весел празник на празнуващите Hug

# 252
Здравейте мамчета!Отдавна не съм писала,не ми остава време,затова ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМАЛИ И ИМАЩИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ!
Ние с Криси слава Богу сме добре,да чукна на дръвце smile3538 не сме се разболявали.При нас,в Добрич има много сняг,всичко е бяло,цяла нощ валя.
Гадамер,Карил имате още по един глас PeaceЛек и спокоен понеделник на всички,а болничките да оздравяват.
Дил,мисля че ти имаше проблем май с очите?Пробвай с кърма,трябва да има резултат Praynig Hug Hug Hug

# 253
Да ви почерпя момичета за именния ден на Дани:
Искам и да честитя именния ден на Дани на Карил и Данни на Софко с пожелания да растат здрави и щастливи!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерици/ и на кака Мартина!!! Да порастне голяма и да помага на мама!!!
Днес бяхме на преглед и резултата е че Дани вече е добре yes Дано този път с лекарствата дето ги почваме да нямаме скоро пак пристъп Praynig. Сега остава да ни се управи и нослето.
Роня желая ти лек полет и да си изкарате страхотно Peace
Симона искрено ти завиждам за подаръка да знаеш Mr. Green
Аз сега ще си блъскам главата как да обясня на Дани че днес има имен ден Crazy

# 254
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНАИЛ НА КАРИЛ, ДАНИ НА ХРИСИ И ДАНИ НА СОФКО!!!! baloni

Честит рожден ден на патерички на Мартина на Лина!!! nbirthday

Хриси, много се радвам, че Дани е по-добре, дано вече да се оправя, че се измъчи това детенце!  Praynig Hug А за именния ден едва ли ще успееш да му обясниш  Simple Smile И аз се пробвах, ама получих един учуден поглед в отговор, когато Кати имаше имен ден миналия месец. Но определено се зарадва на подаръците  Mr. Green

Симона, евала на мъжа ти! Май всички тука ти завиждаме благородно  Peace Тамън на почивката ще си починеш и поспиш малко.

Аз със подаръците приключих слава Богу! Утре ще ходим с наште в Джъмбо те да купуват подарък на Кати, нали са си наумили, че искат ферма със животни да и взимат. Та може да харесам още нещо, както винаги девойката ще намаже.

Марианка, чудна е елхата! Нашата също е изкуствена, миналата година я взехме, но не е толкова хубава. Аз днес исках да украсявам, ама се оказа, че кашона с елхата и украсата е в гаража, а аз нямам ключ от там. Ще чакам до довечера като си дойде мъжа ми. Sad Иначе купихме много красиви неща от благотворителния базар в МОЛА. Аз го наричам на Ети на базара  Grinning, че нали тя е във Движението на българските майки, дето го организира. Големи красоти имаше, и на Кати и хареса, понеже си взе сама доста неща  Grinning Купих си от картичките на Ради, прекрасни са!

И само да кажа, че излизането ни в петък беше страхотно, много се забавлявахме, ще го правим често, веднъж в месеца. Така че следващия път се организирайте всички с децата и да сте на линия, че много изпускате!

Гласувах за Карил и Гадамер в конкурса за аватар!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт