И аз ще добавя снимки, ама след като спретна и някаква вкуснотия...
РАЗБРАХ че женското парти е минало повече от добре..Само така, па дано и на мен ми дойде акъла...
следващия път да съм на линия.
и ще чакаме снимков материал 
Но както казва мъжо,ти също имаш нужда от почивка,да поизлезнеш малко,че около грижите за Симона и домашните задължения наистина не ми остава никакво свободно време.По важното е че на Коледа ще бъдем заедно с малката принцеска
Боже,толкова съм въодушевена и щастлива,че незнам как ще дочакам28.12-тогава летим.Извинявайте за дългия пост,но исках да споделя с вас своя коледен подарък.
Успех и на двете 
Скорошно оздравяване и желая 

Пожелавам ти да прекараш страхотно, да си починеш от всичко и всички, и най-важното - да оставиш отрицателните мисли тук и да се насладиш на коледните ви разходки из Европата 

...а и останалите подаръци съм до никъде и май всичко ще е в последния момент 

Започнах и с покупките на приятелчетата на Симона,но взех само на две от дечицата,а за другите просто акъл не ми остава
Дайте някаква идея за подарък на 6 годишни момче и момиченце,че те са ми най-проблемни
А пък и времето ме притиска.
По рано от 24.00часа не можем да заспим,ако пък заспим се започва едно будене през половин час.Направо вече не издържам,имам нужда от много здрав сън,че последните две седмици са ни някакъв кошмар
Дано по-бързо избиват зъбките на всички малчовци че да се поуспокоят малко дечицата 
не сме се разболявали.При нас,в Добрич има много сняг,всичко е бяло,цяла нощ валя.
Лек и спокоен понеделник на всички,а болничките да оздравяват.

Дано този път с лекарствата дето ги почваме да нямаме скоро пак пристъп
. Сега остава да ни се управи и нослето.

А за именния ден едва ли ще успееш да му обясниш
И аз се пробвах, ама получих един учуден поглед в отговор, когато Кати имаше имен ден миналия месец. Но определено се зарадва на подаръците
Тамън на почивката ще си починеш и поспиш малко.
Иначе купихме много красиви неща от благотворителния базар в МОЛА. Аз го наричам на Ети на базара
, че нали тя е във Движението на българските майки, дето го организира. Големи красоти имаше, и на Кати и хареса, понеже си взе сама доста неща
Купих си от картичките на Ради, прекрасни са!