Отговори
# 210
Здравейте момичета!

Нещо унили ми се виждате напоследък, затова реших да ви почерпя с шоколад за добро настроение и една коледна песен за повдигане на духа   /и без да сте на диета Simple Smile/
http://www.youtube.com/watch?v=MbOh-dFE3N0

Дано болничките оздравяват бързо Hug

# 211
Привет,мами!
Ние снощи не сме спали изобщо Sad-Симона имаше лека температура и майка й отново се шашна да не би пак да се разболява,но нещо ме глождеше относно зъбките и реших да проверя-излизат ни наведнъж цели 2 зъбчета и за това детето ми е много кривичко,от два дена не иска да се храни,караме я само на кисело мляко,но всичко това си имало обяснение.А венците са и толкова надути,че снощи дори и текна и малко кръвчица след като взех да ги напипвам SadОф мами при нас тези зъбки са ни голям проблем,кажете мажете ли още дечицата с някакви гелчета?
Роня,относно лекарствата за път-според мен мисля че трябва да си вземеш най-необходимите-за температура,за хрема,за гърло.Относно хемоглобина-нашия е 100.И като гледам,като че ли ние сме с най-нисък хемоглобин Sad
Зъбките все още не ги мием,но аз все си мисля че е още рано newsm78,а иначе си имаме 8 зъбака Grinning
Кичо,Симона ми пие през деня около 200мл.вода и 100мл.сок,а вечер вода не пие,ама и дай сок и гледай какво става-изпива около 200мл.
Бубалинка,радвам се че Алексчето е добре след тази случка,а вие сте се разминали само с уплаха Peace
Дени,стискам палци и на вас по-леко и безпроблемно да му избият зъбчетата на Тедката Praynig
По-късно ако мога пак ще се включа,че Симито ми спинка в ръцете Grinning

# 212
Здравейте мили мами!
И аз набързо да се отчета... на Дарин от едно пишкане събрах сигурно 5 мл, но от лабораторията казаха че е достатъчно.. и я занесох следобед... нямаха претенции. Хемоглобина е 114, което е близко до долна граница (105-145), а докторката ще ги тълкува.
Дарко почти не пие вода - около 30-40 мл на ден.. през нощта наваксваме с кърмене... Заспива към 21.30, и имаме кърмене в 01.30, после през нощта... и към 6.30 е последното... Вече свикнах да имам черни кръгове под очите. Simple Smile
Ради, запали ме с този кекс... аз обожавам сладки неща, още повече с много сушени плодове вътре... ще взема да го включа в нощната си програма Wink
Иначе направих един малки фигурки от цветна тел и мъниста - като персонална украса за колегите на коледното фирмено парти.. ще ги снимам, че станах красиви някои.
Фъстъчка - за приятелите.. може би вие ст първото семейство с дете , а другите приятели са още свободни хора. Simple Smile На мен ми беше кофти като се виждахме с приятели без деца - говорят само за планини, кой къде ще ходи,, пък аз - с корема и само във Варна... и така - с тези приятели вече не се виждаме много, но наблягаме на семейните.. а от тях имаме много.
А и се събираме с децата с варненската дружина, и това са прекрасни нови приятели. Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 17:52 от Вени

# 213
Здравейте, красавици!   bouquet
 Благодаря, Дени, за прекрасното празнично оформление на темата  Hug Супер си!  Heart Eyes
Да си призная - не съм чела и затова не взимам отношение по темите, които разисквате, ама имам официално оправдание  Embarassed
Да се присъединя към групата на депресарките, ама аз пак в тежка форма - придружено с лавина от мрънкотене...  Хората със слаби нерви и/или с добро настроение да НЕ четат
Нещо я закъсах с очите - повече от два месеца лекувам възпаление / малчо ми бръкна в окото/, и резултат никакъв. Тъкмо си помислих вчера, че вече съм почти пушка и днес се събуждам пак вампирясала и в гъста мъгла... Писна ми  #Cussing out Утре съм на док - дано улучим подходящото лечение, че...., а и не мога да шофирам, като не виждам добре... На целия пейзаж ми е доста натоварено  - имам куп служебни задачки за вършене предпразнично и трябва да моля мъжо да ме развежда из града, когато не е на работа. Гого ми разказва играта - не спи това дете ни денем ни нощем  Sick Пак се почна със зъбоникненето... От детската градина  ме организираха да им правя нещо за украса за Коледното настроение / естествено от вчера за утре/.... С кьоравите очи и в това настроение това е резултатът: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4704792  Простете  Praynig 
Добрата новина - получих подаръка от конкурса - много интересна игра - скачащи палячовци - децата много се забавляват.
Сега ще смачкам един- два шоколада.., ще се опитам да поспя... и утре ще съм нов човек /надявам се/
Желая ви спокойна нощ и сладки сънища  Hug

# 214
Добър вечер от мен!

ДЕНИЧКА, дано избият бързо и безболезнено зъбаците, но ... докато това стане - кураж и търпение \кой  го казва\  Mr. Green

ДАНИ също мрънкьори пак, защото му никнат НОВИ зъби. Сега не мием зъбите, защото някъде е наврял четката и все забравям да му купя нова.

ДИЛ дано да се оправи окото. Може би ако си почнала навреме, да речем с Тобрекс или капки с АБ и кортикостероид, нямало е да сбъркаш...но пък знам ли офталмологичните проблеми е добре да не се самолекуват  ThinkingСКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ  PraynigУкрасата ми хареса. А е добре че чушката след празника може да се турне там, където и е мястото - в боба... Mr. Green

ЗА ПИШКАНЕТО - за урина общо изследване е добро това количество от 10 мл. За стерилна урина \която се взима само като има някакъв здр проблем\  може и по-малко количество. За ПКК или просто за Кръвна картина не е нужно детето да е гладно. САМО АКО СЕ ПРАВИ БИОХИМИЧНО изследване на кръвта \ което едва ли някои от вас ще прави\ кръвта се взима на гладно. Долните хемоглобини са супер, както вече знаете, така че нямате основания за притеснение.

Ние още не сме взели кръв и урина, просто хем искам, хем като знам какъв уплах имаше ДАни от иглата и колко го болеше от взимането на венозна и неколкократно на периферна .. Sad

Бубалинка, Бубалинеца дано никога повече не посегне към храната за  бубите ...

ЛЕКА И СПОКОЙНА НА ВСИЧКИ!!  bouquet

# 215
Относно хемоглобина-нашия е 100.И като гледам,като че ли ние сме с най-нисък хемоглобин Sad
И  на Ради е толкова. Още не съм занесла резултата на педито. А урина за сега не съм взела.
Ние утре сме пак на контролен преглед, дано вече са се изчистили хрипчетата. Аз съм болна и ме е страх да не го заразя, макар че предполагам карам същия вирус като на Ради /всички вече го изкарахме/.

dil, направо се засрамих като прочетох с колко неща се занимаваш. Аз дори не съм украсила за Коледа, защото Ради е като торнадо, а Мартина ми се сърди за забавянето.

Лайтблу, този коледен кекс се каня да го правя вече втора Коледа, дано не остана и тази година само с добрите намерения. Но определено няма да му стигне времето за отлежаване.

Роня, приятно изкарване в Deutschland! Предполагам, че ще усетите духа на Коледните празници много по-силно от колко в БГ. С две думи направо ви завиждам. Да не забравиш снимковия материал.
А относно детските столчета, защо сестра ти не се обади още сега и да пита.
Но т.к. там тези правила са отдавна регламентирани, смятам, че ще има опция да наемете кола с такава седалка.
Лекарства на път аз винаги вземам. Тези, които Петя е писала, са добре.

Лека нощ!

# 216
Добро утро!
ето ги моите коледни брошки за парти!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120091&photo=38 и следващите.

# 217
Добро утро!
Ние си имаме сняг или по точно леко подобие. И още е леко беличко и красиво, това е хубавото на зимата newsm44 но пък значи, че днес сме си вкъщи, така,че става ден за чистене newsm79
Sofko снимката е супер и благородно ти завиждам за късите ръкави, на фона на нашите якета. Сигурна съм и Ники завижда на Дани, тя въобще не обича да е с много дрехи, а вечер е постоянно отвита, в чувалче не иска  и аз съм дежурна "завивачка" цяла вечер.
Dil дано всичко се оправи бързо и за празниците да си на шест.
Вени ние вода пием, когато сме хапвали от нашата храна, ето сноши като и се услади една кисела краставичка и няма взимане, та после пихме повечко вода. Сокове не пие.
Bubalina добре, че си реагирала навреме, малките вече са като малки хлебарчици, щъкат навсякъде и всичко в устата. Дано и другите проблеми ги разреши Дядо Коледа, или както беше по наше време Дядо Мраз.
Айде ще спирам, че чистене ме чака. Хапвам, пия кафе и фирма Василка пристига! Joy
(личи си че днес настроението ми е по-добре,сигурно от снега)

# 218
Добро утро и от мен!
Тук също е снежно Simple Smile  cold И е едва някакви си 2 градуса и май няма да рискуваме с разходки.

Занесох урината и явно стигна Simple Smile Ок е!

Лина, живот и здраве ще правя снимки. Нямам търпение за Коледния базар. В Германия, за тези, които не знаят, Коледните празници са наистина най-хубавото време през годината. Всяка къща е украсена, навсякъде цари Коледно настроение, пекарните са пълни с коледи сладкиши, витрините са направо вълшебни, има ледени пързалки, яйчен пунш и греяно вино по улиците. Дано след години имаме поне малко от това настроение у нас.

Благодаря момичета, за съветите: Мисля за взема следните лекарства: Панадол, Ефералган свещички и Мукосолвант.

Вчера Лина гостува на Габи - двете мацки много пищяха, но предимно се караха за играчките и кръстосваха насам натам. Определено Лина повече се измаря, когато се среща с други деца Simple Smile

# 219
Дил, стискма палци да имаш скорошно и пълно оздравяване с очите... !!!
А украсата за детската градина е просто вълшебна... хич не личи че си в мъглата Simple Smile
Гери, браво за срещата на децата!

# 220
Здравейте.И аз да кажа,че и ние сме в редиците на болничките.Отново Поли е хремава.Вече ми омръзна от физ.р-р,капки,и пасти разни.А Поли като види аспиратора за нослето,почва да пищи.УЖАС!!!
И тук в Монтана има снежец и е доста хладно cold.Но въпреки това ,днес Поли идва с мен за храната от кухнята,защото нямаше на кой да я оставя.Докосваше снега с интерес.
Дил,дано бързо ти се оправят очите! Praynig
Ние вече сме украсили вкъщи,но честно казано на Поли не и прави особено впечатление.

# 221
Момичета, ето чак сега снимки от Рождения ден на Варненските ноемврийчета:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196302&photo=56

# 222
Здравейте в този студен и снежен ден и от нас GrinningКакто вече споменах и при нас имаше малко сняг,но вече почти го няма SadА аз толкова се зарадвах тази сутрин като го видях,изкарах веднага Симито на двора и тя толкова му се радваше и го пипаше с ръчичките и после веднага си ги поглеждаше GrinningБеше много интересна.
Виждам че има още болни дечица,както и мами-желая ви скорошно оздравяване Praynig
Дил,дано очите ти скоро да се възстановят напълно PraynigЖелая ти го от сърце HugМежду другото страхотни неща си сътворила-браво, поздравявам те.
Роня,дечицата са страхотни,много са красивички абсолютно всички Simple SmileА и да не забравяме и мамите Grinning-изглеждате невероятно Peace
Мами,аз да ви се похваля,че днес приключих с подаръците-на Симона взех един лаптоп,ама от тези по детските,една микровълнова печка с разните му салтанати вътре и една книжка с пеещи герои-Бременските музиканти,мисля че Лина я беше показала преди известно време.На татито-поръчах парфюм Армани-лично на мен много ми хареса,надявам се на него също да му допадне и едно черно поло.Остава ми само да помисля какво да взема на малката ми племенница и съм готова.А и да не забравям свекъра и свекървата,както и майка ми-вссе още нищо не ми е хрумнало newsm78
На всички познати сме направили по един малък и голям календар на Симончето.А на бабите и дядовците,лелите и други познати съм им дала картбланш относно подаръка на Симона-кой каквото иска да и вземе,защото вече не мога да измисля абсолютно нищо,в крайна сметка им казах че може и парички Grinning
Това е за сега,лека вечер!

# 223
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте и от мен. Ние днес също купихме по-голямата част от коледните подаръци, за децата взехм евсичко от Джъмбо (много хубав магазин, има страхотни играчки и невероятни коледни украси, апропо много е евтино всичко), а за нас с Вики от магазина на Росиньол...Много съм доволна, останаха още неща за купуване, но и утре е ден Simple Smile  Иначе взехме спрей с изкуствен сняг и сега навсякъде вкъщи направих с шаблони много хубави картинки - по прозорците, по огледалата, на нашия гардероб, който е целия огледален, стана много хубаво.

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ШЕХЕРЕЗАДА!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!! ДА НЕ СЕ newsm18 ОТЪРВЕШ ОТ КЪСМЕТ! Flowers Four Leaf Clover МНОГО УСМИВКИ newsm35 И ЛЮБОВ!!!!  bouquet newsm59

Здравейте в този късен час!!
но сега сколасвам да застана пред компа - първо защото варя боб\не искам да го оставям за утре\ и второ защото днес бяхме в движение travel. Вечерта завърши за мен много добре, даже бих казала прекрасно. Бях на Коледно тържество Nature Snowman на дъщерите в ущето. Макар че са в девети клас, децата бяха много нахъсани и спретнаха за един час пиеса, кратък рецитал...всичко това на фона на коледна музика. Най-вълнуващото беше, че всяко дете беше приготвило и извади от чувала на Дядо Коледа  madnoel\техен съученик\ картичка в плик и прочете написаното в нея..а именно сърдечни поздрави към родителите си, пожелания. А повечето деца се извиниха на майките и поискаха прошка за това че са били по-непослушни в тази година. АЗ ЕСТЕСТВЕНО ревах   Nerdкато крокодил, още повече че мойте писма бяха ДВЕ  Mr. GreenПрез цялото време снимах photo, и сега като качих снимките на компа пак си поревах Sob. При влизането на всеки родител в класната стая децата  Hands Clapръкопляскаха ...Бяха костюмирани Clown и с нарисувани лица..После имаше бонбони,  kyllmgа за всеки родител по едно шоколадово яйце загънато в опаковачна хартия, превързано с панделка...Една майка пък беше купила за всеки от родителите по един малък коледен  surpriseuu сувенир. Аз не се бях подготвила, но подарих на госпожата роза Flowers Rose за добрата организация и за това че ме търпи да не и посещавам родителските срещи...През това време Дани го пази вкъщи детегледачка. Тя е имала късмет, защото с идването и Дани е заспал  sleepuu ...та така...доста време и се е събудил час преди да се приберем с каките. Момичето го е гушкало, а като си дойдохме я заварих да се боричка smile3540 с него. ПОсле си търкаха носовете и се целуваха   action032като ескимоси  Mr. GreenДокато той е спал тя се подготвяла за кандидатстудентски изпит и е решавала задачи  TiredТа мога да ви я препоръчам за почасово гледане, мисля че ... няма да се разочаровате..Още е рано да я рекламирам, но ако някоя от вас е на зор smile3550 - момичето е насреща.  Peace

Това от мен засега!!! eat Утре мисля да се развъртя  newsm71за подаръците за Коледа... дано каките искат да ме придружат newsm01 по магазините newsm78

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!!!

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 00:57 от Кaril

Общи условия

Активация на акаунт