Нещо унили ми се виждате напоследък, затова реших да ви почерпя с шоколад за добро настроение и една коледна песен за повдигане на духа /и без да сте на диета
/Дано болничките оздравяват бързо

/
-Симона имаше лека температура и майка й отново се шашна да не би пак да се разболява,но нещо ме глождеше относно зъбките и реших да проверя-излизат ни наведнъж цели 2 зъбчета и за това детето ми е много кривичко,от два дена не иска да се храни,караме я само на кисело мляко,но всичко това си имало обяснение.А венците са и толкова надути,че снощи дори и текна и малко кръвчица след като взех да ги напипвам
Оф мами при нас тези зъбки са ни голям проблем,кажете мажете ли още дечицата с някакви гелчета?
,а иначе си имаме 8 зъбака 

На мен ми беше кофти като се виждахме с приятели без деца - говорят само за планини, кой къде ще ходи,, пък аз - с корема и само във Варна... и така - с тези приятели вече не се виждаме много, но наблягаме на семейните.. а от тях имаме много.

Супер си! 
Утре съм на док - дано улучим подходящото лечение, че...., а и не мога да шофирам, като не виждам добре... На целия пейзаж ми е доста натоварено - имам куп служебни задачки за вършене предпразнично и трябва да моля мъжо да ме развежда из града, когато не е на работа. Гого ми разказва играта - не спи това дете ни денем ни нощем
Пак се почна със зъбоникненето... От детската градина ме организираха да им правя нещо за украса за Коледното настроение / естествено от вчера за утре/.... С кьоравите очи и в това настроение това е резултатът: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4704792 Простете

СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ
Украсата ми хареса. А е добре че чушката след празника може да се турне там, където и е мястото - в боба... 

но пък значи, че днес сме си вкъщи, така,че става ден за чистене 

И е едва някакви си 2 градуса и май няма да рискуваме с разходки.
Ок е! 
.Но въпреки това ,днес Поли идва с мен за храната от кухнята,защото нямаше на кой да я оставя.Докосваше снега с интерес.
Както вече споменах и при нас имаше малко сняг,но вече почти го няма
А аз толкова се зарадвах тази сутрин като го видях,изкарах веднага Симито на двора и тя толкова му се радваше и го пипаше с ръчичките и после веднага си ги поглеждаше
Беше много интересна.
Желая ти го от сърце
Между другото страхотни неща си сътворила-браво, поздравявам те.
А и да не забравяме и мамите
-изглеждате невероятно 

Иначе взехме спрей с изкуствен сняг и сега навсякъде вкъщи направих с шаблони много хубави картинки - по прозорците, по огледалата, на нашия гардероб, който е целия огледален, стана много хубаво.
ОТЪРВЕШ ОТ КЪСМЕТ!
МНОГО УСМИВКИ
И ЛЮБОВ!!!!

. Вечерта завърши за мен много добре, даже бих казала прекрасно. Бях на Коледно тържество
на дъщерите в ущето. Макар че са в девети клас, децата бяха много нахъсани и спретнаха за един час пиеса, кратък рецитал...всичко това на фона на коледна музика. Най-вълнуващото беше, че всяко дете беше приготвило и извади от чувала на Дядо Коледа
\техен съученик\ картичка в плик и прочете написаното в нея..а именно сърдечни поздрави към родителите си, пожелания. А повечето деца се извиниха на майките и поискаха прошка за това че са били по-непослушни в тази година. АЗ ЕСТЕСТВЕНО ревах
като крокодил, още повече че мойте писма бяха ДВЕ
, и сега като качих снимките на компа пак си поревах
. При влизането на всеки родител в класната стая децата
ръкопляскаха ...Бяха костюмирани
и с нарисувани лица..После имаше бонбони,
а за всеки родител по едно шоколадово яйце загънато в опаковачна хартия, превързано с панделка...Една майка пък беше купила за всеки от родителите по един малък коледен
сувенир. Аз не се бях подготвила, но подарих на госпожата роза
за добрата организация и за това че ме търпи да не и посещавам родителските срещи...През това време Дани го пази вкъщи детегледачка. Тя е имала късмет, защото с идването и Дани е заспал
...та така...доста време и се е събудил час преди да се приберем с каките. Момичето го е гушкало, а като си дойдохме я заварих да се боричка
с него. ПОсле си търкаха носовете и се целуваха
като ескимоси
Та мога да ви я препоръчам за почасово гледане, мисля че ... няма да се разочаровате..Още е рано да я рекламирам, но ако някоя от вас е на зор
- момичето е насреща. 
Утре мисля да се развъртя
за подаръците за Коледа... дано каките искат да ме придружат
по магазините