Отговори
# 75
Честит рожден ден на Лили и Стела!Много здраве и сбъдване на всичките им мечти им желаем от сърце!За тяхната обаятелна мама
Мони HugЦелувки на Миташки от нас със Симито HugОтносно лекарствата - давам Мукоплант,Нурофен и Мукосептонекс.Но днес положението като че ли е по-добре-по-весела и по- спокойна е малката ми маймунка.Мони,Митко е много чаровен и сладък малък мъж Hug
За подаръците-все още не сме се спрели на нищо конкретно.Но пък за разлика от това от днес започнахме да украсяваме малко по малко вкъщи,утре е ден да кичим елхата.
Софи,малката е голяма кукла и много прилича на теб Hug
Лек и спокоен следобяд Simple Smile

# 76

Здравейте, момичета. Много дълго време нямах възможност да вляза при вас. Тъй че, на патерица, честито на всички малки рожденици и рожденички, навършили своята първа годинка!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet newsm59 Сигурно сте си прекарали страхотно на общия купон на ноемврийци. Но ще чета, когато пак имам комп вкъщи. Сега ви предлагам да прочетете нещо, което е важно да знаете. И аз също съм купувала от тази марка каша, така че ми настръхна косата, като го прочетох.http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=204689

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ И СТЕЛА! МАРИ, ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СТАНАТ ПРЕКРАСНИ ЖЕНИ И МАЙКИ, КАТО МАЙКА СИ КАРИЛ!!!

Гледам пак за подаръци сте заговорили.... Аз все още нямам идея какво ще взимаме на Кати, уж всичко си има, за РД получи ужасно много неща. А от горе на всичко сумати народ се изреди да ме пита какво да и подаряват за Коледа  Shocked Въобще не знам, аз и на мъжа ми не знам какво, а на него трябва и 2 подаръка, че на 26 декември има рожден ден
 #Crazy

Симона, вече елха ли слагате??? Боже, аз още съм далече от тия неща. Ние елхата обикновенно я украсяваме на 24ти сутринта. Трябва тия дни да видя какво имам, ако трябва някаква украса да се купува.

Бела, айде да са ви честити визите!

Аиде всички болнички да оздравяват, трябва всички да са здрави за срещата с Дядо Коледа  Grinning Hug

# 78
Момичета, чия дъщеричка е прекрасната кака Мартина? Много си я харесах и може да я открадна  Joy Изпращаме й целувки с Вики  Heart Eyes
Моята дъщеря е. Благодарим за целувките. Тя бе много впечатлена от бебетата и й беше много приятно да се занимава с тях. "На всички ноемврийчета им пожелавам  да продължават да растат такива сладури каквито са!"- казва Мартина и праща много поздрави.
На мен също ми беше много приятно да се запозная с вас и като се има предвид, че не с всички успях да разговарям,  с нетърпение очаквам втора такава среща, за да наваксам. Ние също сме за пролетно-лятна, а после и зимна. В Ст.Загора на нас ни беше перфектно предвид краткото пътуване, но и за другаде също сме на линия.

Ивиче, Мартина много съжалява, че на другата сутрин не се видя с Марена и не успяха да се сбогуват.

Карил, честит празник!   Много здраве и щастие на двете хубавици! Много да те радват и весело да си изкарате! 
Много ми харесаха стиховета за татковците.

Горис, и аз пуснах  сълзи като гледах клипчето на София. Прекрасно е! Личи си любовта, с която е правено.

За подарък за Нова Година на Ради взех това .  По идея на Григ.
Григ, всъщност, за тази книга ли ли ми говори? 

Ще погледна и комплекта с инструменти в Метро, защото Радослав май има имен ден на 25.12. и ще му трябва още един подарък.
Но на него не са му интересни толкова играчките.

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 15:56 от lina d

# 79
Карил, да са ти живи и здрави девойките, двете мамини отмени, дето толкова се грижат за малкото си братче! Щастие и късмет за Стела и Лили!

# 80
  • София
Карил, да са ти живи и здрави девойките!!! Много да те слушат и радват и много да помагат за малкия Дани!

Бела, честити визи! Дано успеете да се аклиматизирате бързо в обстановката и по-малко да се сблъсквате с "умните" американци...

а аз още не съм качила снимки на Йо от РД... ще трябва да го направя.

# 81
  newsm59  Да са здрави и щастливи прекрасните Стела и Лили! Да ги съпътства късмет, доброта и любов във всяко начинание! Да помагат на мама и да си почиват от учението, гледайки сладкия Дани!   bouquet  bouquet  bouquet
 Горис, браво на вашия тати за прекрасния подарък за Софи!
Маша  newsm74 , че отново си на линия. Как е Мишето? Щурее ли?
Много станаха болничките дечица  Sad  Дано скоро се похвалят майчетата им, че са весели и здрави Praynig

# 82
  • София - Дианабад
Карил, честит рожден ден на прекрасните ти дъщери!!! Здраве, щастие, късмет, да преследват ги навред!   bouquet
Бела, честито за визите!!! Бърза адаптация и реализация в "страната на неограничените възможности". Peace
Маша, благодаря за информацията Hug. Между другото, би ли попитала господата в парламента следното: Как така се сещат на пенсионерите да дадат по 100 лв. за Коледа, а за майките и децата няма НИЩО, дори и стотинка newsm78???
Лина, и аз много ги харесвам тези книжки. За РД на Софи поръчах на една приятелка "Грозното патенце". Голяма веселба падна вечерта като й я подариха книжката. Всички деца я харесаха Peace.
Софи, съжалявам, че не се видяхме. Но по принцип планираме екскурзия до Велико Търново - само да видим кога. А снимките са страхотни, София е голяма сладуранка Peace.
Благодаря ви, че клипчето ви е харесало. Наистина е направено с много любов, татито ни цяла седмица е избирал снимки и музика, даже вечерта преди РД си легна в 2.00 часа. Иначе е инженер, но снима и продава т.нар. "микро снимки" в различни сайтове. Засега най-много му вървят пейзажните снимки и тези на Софи Simple Smile.
Ето и моите снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197883&photo=1
Качила съм ги в нашия албум, но веднага щом мога, ще ги кача и в общия.
Сега за подарък за Коледа - мисля нещо като дядо Коледа, Снежанка... че и без това имаме доста играчки. Даже се майтапехме с мъжа ми, че за следващото ще си имаме всичко и като ни питат какво да подаряват, ще казваме: "Една туба дизел и парички, за да ходим на екскурзии" Mr. Green

Приятна вечер! Grinning

# 83
Карил,да са ти живи и здрави дъщеричките!Здраве и много късмет им пожелавам!
  Ние утре ще украсим елхата,но нещо не ме е налегнало коледното настроение още.Смятам и шаран да напълня,дано ми е сполучлив опита,че ми е за първи път.
   Хайде до утре,че и в темата си имаме много именици/банкери,незнам дали имаме/ и ще вляза да се поздравим и да ударим по едно ако са почерпили!

# 84
Lina d, тази книжка я подариха на Ники за прощъпулника,много й се кефи. Peace И аз се присъединявам към добрите впечатления от лъчезарната ти дъщеричка! Hug  А Ради със сигурност празнува на Рождество Христово имен ден!
Мони, той спа непробудно само 2 нощи, за съжаление, миналата пак се събуди в 3. Thinking Ивко падна по стълбите с една количка, но слава Богу, се размина само с ожулена брадичка. Praynig
Супер, че сте навити да се видим другата седмица. Peace Мислете кога ще е удобно  - през деня с децата  Heart Eyes или привечер самички Mr. Green
Вече нямам търпение за следващата общофорумска среща - и със съгласна с Дженд, че ако управата няма забележки към присъствието на децата и няма идеи за другаде, там удачно. Важното е Дени дали е съгласна да се наеме отново... Thinking

# 85
Здравейте,

Мама Мими за първи път ще излиза самичка. Най накрая се престраши, ура!  Grinning Нали Аля е почти само на кърма и вечер се буди често да си цоцка.

Успях да я изкуша с куверт и централно място до рояла на гостуването на Лили Иванова в Пиано бар "Ексел".  Wink Та преди малко я изпратих и заставам на вахта. Стискайте палци!  Praynig

Карил, да са ти здрави и много усмихнати големите ти момичета! Наздраве!

# 86
Момичета, благодаря за поздравите !!! да ви се връщат добрите пожелания!
За мен вечерта не свършва особено спокойно, или поне не по план. Ноо майка на тийнейджърки, явно не бива да очаква нещо особено.
Съгласна съм, че в СЗ е  чудесно за нас и децата - добро съчетание от условия за възрастни,  цени и пр.

Дженд, блазе на Мими за това, че ще слуша Лили. Знам наизуст доста песни\да не кажа всички\... Блазе и на теб, че си толкова широко скроен човек...

Лека и спокойна на всички! И специален момент за вас - от мен....http://www.vbox7.com/play:441f9ce2
http://www.vbox7.com/play:de3f01e8

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 00:19 от Кaril

# 87
[color=green]карил, и тук да ти честитя - [/color]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛА И ЛИЛИ !!! bdbaloni ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УМНИ МОМИЧЕТА И ДА ПРЕВЪЗМОГНАТ ТЕЖКИТЕ МОМЕНТИ, ДА СЕ НАУЧАТ ДА ОБИЧАТ И ДА ЦЕНЯТ ОБИЧТА !!! newsm51

лина, Марена пък си пази картичките, които Мартина и е подарила и тази вечер за ПОРЕДЕН път ми ги показа. дано се срещат пак, защото мисля, че си допаднаха, а и Мартина и е добър пример на мойта кифла.  Laughing Peace

Пети, и рисунките, които си и направила си пази и с гордост ни обяснява коя каква е /не че не се вижда  Laughing/. благодаря ти, че се занимаваше с тях, докато ние разпивахме.   bouquet

Софи, има някаква вероятност да играем спектакъла в Търново, така че стискай палци, може да се видим.  fingerscrossed

# 88
Ако трябва пак отново аз да се родя
в песен бих превърнала най-тъжните неща
чувах, че орисана съм да не плача с глас
скитница съм, скитница съм аз.

Панаир не беше само този мой живот
детелини си намирах, но не си набрах
все едно дали избирах някой в късен час
скитница съм, скитница съм аз

В нощите когато гаснат всички светлини
в стаята запалвам свещи и не ми се спи
може би и други като мен сега не спят
скитници сме всички в този свят,
в този свят

Все така в нощите оставаме жени,
всички сме едни и същи - нека ни боли
детелини има много под това небе
дали някой ще ми небере.

......................................................
Нарисувай ми художнико, сълза
четките вземи, не ми отказвай!
Лека - като капката роса,
тежка - като зрънцето омраза.

Нарисувай ми художнико, сълза
от душата ми вземи боите.
Искам с нея аз да изразя
чувствата, които в мен са скрити.

Щом изтръгне тя със своя зов
даже от душите вледенени
стон от болка или от любов
знай, че ти си нарисувал мене.

Нежна като тихи небеса,
тъмна като вихър разбушуван
нарисувай ми художнико сълза
истинска сълза ми нарисувай.
..................................................

Веднъж в годината разчиствам
Ненужни дрехи или спомен
А телефоните преписвам
Преди да позвъня отново

Веднъж в годината събирам
Надеждите си разпилени
Подреждам ги и ги прибирам
До мислите несподелени

Веднъж в годината на пролет
Или пък може би на есен
Веднъж в годината изпявам
Последната си нова песен

Веднъж в годината си мисля
Че ако литна през балкона
На някой може и да липсвам
Във моя град едномилионен.
...........................................................
хубаво е, че Дженд ме подсети та досега си слушам песните на Лили....няма други такива .........

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 01:05 от Кaril

# 89
Добро утро,честит имен ден на всички именници,със здраве да носят името си

Общи условия

Активация на акаунт