Отговори
# 90
Случайно Лейди блу да е рожденичка днес newsm78.И все пак да е жива и здрава,вечно засмяна,обичана и заобградена с добри приятели

# 91
Честит имен на ден на всички малки и големи, момичета и момчета! Честит празник и на всички в сферата на банкерството! Желая ви от сърце да бъдете живи и здрави! Весел празник!

Аз явно още не съм си починала от общия РД, защото нямам никакво желание да сядам пред комп-а и все гледам да полегна Embarassed Надявам се скоро отново "да съм на линия" Simple Smile

Хубав ден, въпреки мрачното и дъждовно време! Heart Eyes

# 92
Честит имен на ден на всички малки  и големи!   bouquet  Честит празник и на всички работещи в сферата на банкерството!   bouquetЧестит празник и на всички морски!   bouquetБъдете здрави и щастливи! Весел празник!

# 93
Честит имен ден на всичките малки и големи именици днес!!!   bouquet

# 94
Честит имен ден на всички празнуващи днес!!! Да са живи и здрави!! ДА ги закриля Св. НИколай!

Пожелавам на всички болници да се оправят бързичко, че иде КОЛЕДА, ще правим украса, елхи ще тамъним, подаръци ще стягаме...НА ВСИЧКИ МАМИ..мойте БЛАГОДАРНОСТИ, ЧЕ ВИ ИМА!!!

# 95
Здравейте от нас!
Ние днес имаме имен ден, а също така е и празник на Бургас, така,че Ви черпим виртуално с никулденски шаран

Честито и на всички, които носят името на Свети Никола Чудотворец и всички, които работят в банковата сфера!
За подаръците, за именния ден мисля да и подарим от тези колички за бутане на кукли. В Хипо и харесах една на Хаук, а за Коледа и Нова Година нямам още идея.
Иве на мен ми беше много приятно да се занимавам с Макка. Тя е очарователно дете. Тримата, Макка, Марта и Вили бяха големи сладури. Марта казва, че има скоро рожд.ден и Вили и вика "ами аз няма да мога да дойда, защото София е тук, а Бургас тук" и го показва на един бял лист. СЛАДУРИ
И аз мисля, че на живо сте още по-готини. И мен още ме държи емоцията от срещата. Ronja и моя тати вика, защо и него го нямало в поемата. Това много ме радва,значи му е харесало. И в този ред на мисли Карил адмирации за творчеството ти  smile3501
Стана дълъг пост. Лек ден от нас, аз имам да пълня шаран и да се приготвям за празника   love001

# 96
Пети, да е жива и здрава НИкол, двете много си приличате...Следващия път ще обърна стихоплетческо внимание на вашия тати! Той даже взе участие в украсата на залата! Весело изкарване на празника!

# 97
  • на странно място ......
Здравейте момичета!
Нашият тати днес е именник и по този повод една лека почерпка от нас, тя Peti_n е сложила шарана, та от нас остава хубавото винце!!

Честит празник на всички именници да са живи и здрави! Честит празник и на банкерите и моряците!!!  bouquet

# 98
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ-ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ , И МНОООГО ЩАСТЛИВИ!!!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ!КАКТО И НА БАНКЕРИТЕ Wink
  Моят баща също е именник днес,да ви почеря по случая-

Гуги, аз пък имам рожден ден на 27.12 Grinning-та предполагам какво ти е като се чудиш за подаръци WinkМоята половинка изпада в размисъл още отсега Laughing
   Уф,и на мен ми е зор с коледния подарък за София-вече има толкова много играчки...да не говорим за дрехи/даже ме е яд,че някои няма да може да ги износи/;но мога да ви дам идеи,като спомена най-интересните за нея Wink-дървено,люлеещо се конче;танцуващ и пеещ Мики Маус;различни конструктори с малки елементи и различни форми;докторски комплект Grinning;детска количка за госпожиците Wink....като се сетя,още ще напиша.

# 99
Честит имен ден на Ния, Никол, Никола, Николай! Да са здрави и честити, да се споменава с добро името им и Св.Николай да ги закриля и да чудотвори в живота им!Честит празник на бургазлии! Да е безбрежно вдъхновението им и поводите за радост!  bouquet
Ники е с разстройство и повръща от сутринта Tired...иначе е жизнен и весел, но бледичък. Дано се оправим до довечера. Praynig
Много ми стана радостно, като четох написаното от Рeti_n - значи от първата среща има зачатъци на приятелство и сред децата, страхотно. Ради много хареса Вили - а и как иначе, толкова е възпитан и миличък.
Карил, благодаря ти за невероятната поезия...и красотата, която се пробуди в мрачното време.  bouquet

# 100
Честит имен ден на всички малки и големи именници!Да са живи и здрави,щастливи и с голям късмет!Честито и на Бургазлии!Честит празник и на банкерите!
Мами при нас положението снощи много се влоши - температура почти 40 градуса,втрисване,повръщане.Горкото ми дете,цяла нощ не е мигнало и все плачеше ли плачеше SadРезултатите днес от изследванията и прегледа-гнойна ангина.Ако и утре поддържаме тази висока температура ще ни снимат на рентген и може би следва болница.Само се моля до там да не стигаме Praynig
Бързо оздравяване на всички болнички Hug и пазете вас и мъниците че това е болно време/така каза моя лекар/
Лек и усмихнат ден на всички с повод и без повод Hug

# 101
 smile3525ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕНАТА И ДА СЕ СЛАВЯТ ПО ЗЕМЯТА !!! baloni

# 102
Честито на всички именници - малки и големи! Честит празник на бургазлии, както и на банкерите!

SIMONA _S, дано бързо се оправя малката и да не стигате до болница  Praynig

# 103
Честит празник на бебоци, родители, дядовци и баби... всички да са живи и здрави!!!  Hug
Симона, горещо се моля, да се подобри детенце, и да НЕ стъпвате в болница  Praynig
Гери, забравих да ти кажа, че изглеждаш страхотно! Много ви се радвам! Прекрасно семейство сте!
Вчера майка ми ходи в Метро и купи кутията с инструменти на Вики. Голяма е! Но е взела предпоследната /говоря за Метро в Младост/
Пожелавам ви хубав празник!
[/b]

# 104
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!! ДА ИМ Е СВЯТО ИМЕТО!!!
АЗ ДА ПОЧЕРПЯ ЗА НАШИЯ ТАТКО КОЙТО СЪЩО ДНЕС Е ИМЕННИК:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА БУРГАЗЛИИТЕ И НА
БАНКЕРИТЕ!!!

Момичета да ви питам на вашите дечковци сплъстява ли им се косата отзад след като са спали. Дани е като сплетена дамаджана всеки път като стане после и да го реша файда нема Confused
Аз не знам какво да купувам за Коледа  Thinking Той Дани има имен ден  на 17 декември и после пак подарък мале ужас ooooh!
Симона С ще се моля да се оправите бързо и да не стигате до болница Praynig
Лек ден и внимавайте с винцето довечера Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 19:18 от ragtime

Общи условия

Активация на акаунт