Отговори
# 105
  • София, Дианабад
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да е славно името им, да го носят с гордост и да са много здрави!

Симона,  горещо се моля бързичко да се оправите!

Дени,
не съм писала откакто се върнахме от Стара Загора. Много големи благодарности.  GrinningХотелът беше чудесен, а пък изживяването с всички ноемврийчета и техните родители  - прекрасно!  Laughing Laughing LaughingОще веднъж благодаря за чудесната организация и усилията, които положи ти.  Hug
Излитам оттук, че да правя рибката за вечерта. Защото сутринта ходихме до Люлин на гости на Митете, който много, много е порастнал.  Grinning и почти е проходил, за разлика от бузанчо Борис. 

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 14:38 от Дари М

# 106
  • София
Здравейте и от нас с Миташки и бързаме веднага да поздравиме всички, които имат повод да празнуват днес - именици, банкери, моряци, бургазлии!!!

На мен днес също ми е едно такова празнично - кръщелницата ми има имен ден, а съпруга ми професионален празник, а и да ви кажа винаги съм обичала Никулден. Някакси от него ми започват като че ли Коледните празници. Освен това днес си имахме и скъпи гости Дари и Бобчо, които пътуваха час и половина от Дианабад до Люлин, за да ни видят. До Пловдив щяха да стигнат по-бързо ама така е трафикът в София е невъзможен. Децата не бих казала, че много се заиграха, но следващият път. То Боби си играе момчето ама моят хубостник въобще не се заиграва с играчки, а иска само да го водя за ръчичка из хола. По този повод да кажа, че от вчера прави вече по 4-5 самостоятелни крачки от масата до мене. Далеч сме сигурно още от пълното прохождане, но когато тогава. Май още го е страх, въпреки че определено вече се пуска. А Боби направо толкова ми се видя пораснал (до него Митко ми се струва още бебе) - един страхотен рус бузан! И е много кротичък. Леле като го видях как сам си се занимава направо мечта. Митко кротува само когато му се даде книжка. Това му е най-интересното нещо. Пускам и малко снимки да ги видите -

http://picasaweb.google.bg/simonamarkova78/cooPfE

Симона тъкмо се зарадвах, че вече Симито е по-добре и прочетох днешният ти пост. Стискам палци по-бързичко да се овладее положението и да не се налага да влизате с адашката в болница Praynig
Весе жалко, че Ники пак се е събудил. Митко тази нощ вилня в малко по-различно време от 5.40 до 6.30 после заспа до 9 ч.
И да се оправяте ей довечера имате празник никакви болести и при вас!

# 107
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС!!! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БУРГАЗЛИИ И БАНКЕРИ!!!

Мами, снимките от рождения ден в СЗ са страхотни! Личи си , че сте си изкарали супер! Да се надявам, че др. път и ние ще успеем да дойдем.

Симона, моля се твоята душичка по-бързо да оздравее и да избегне болницата  Praynig
Ние също сме болни, доки каза вирус, но Вики няма температура и се чувства добре.
Малък Ники, и ти оздравявай бързо, да си изкараш весело празника!

Карил, честити ти рожденички (на патерици)!!! Да са ти здрави и щастливи!!! Дано да са такива творчески личности като теб!!!

# 108
Симона, а защо чакат чак утре, за да ви снимат на рентген?

дано се оправи дъщеричката ти и не стигате до болница. Praynig

# 109
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ!!! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И КЪСМЕТЛИИ!!!
ЧЕСТИТО И НА БУРГАЗЛИИ, БАНКЕРИ И ОСТАНАЛИТЕ ПРАЗНУВАЩИ!!! ВЕСЕЛ НИКУЛДЕН!!!

На всички болничета - стискам палци да оздравяват бързо! Peace!!

# 110
  • Пловдив
Честит празник на всички Именници!!!Да сте живи,здрави и весело изкарване!

# 111
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на именниците,банкерите,моряците и бургазлии!!!  Tada
Карил,да са ти живи и здрави двете момичета и много късмет в живота да имат!
Goris клипчето е вълшебно  Hug
Изабела,честити визи!
Симона  Praynig дано малката кукличка е по-добре и да не се налага да влиза в болница   fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 112
Честито на всички именици    bouquet! Да са живи и здрави и с гордост да си носят името    bouquet!
Дано всички болни мъници / вкл. и моя/ бързо да оздравеят  Peace!  Симона С  Praynig!
Момичета, има ли още неоциклени сред вас или аз съм последната / Гери, тебе не те питам  Mr. Green/?

# 113
   чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ,А НА МАЛКИЯ НИКИ И ДРУГИТЕ БОЛНИчКИ-БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ!!!
    Мони-както ти писа Весето-Ивко падна по стълбите и по чудо се отърва само с охлузена брада-направо незнам какво ме чака от тук нататък smile3511
     Днес се чух с Ети и тя ми каза за два вида срещи -с и без дечковци-аз съм "за" и двата вида.
      Мами знаете ли нещо за соевото мляко на НУТРИЛОН-дали мога да го давам без лекарско предписание?Сега давам на Ивко само лечебна хумана -явно му изострих алергията към белтъка на млякото и се чудя дали да не заместя хуманата с соево мляко.
   И още един въпрос -слагате ли дечковците вече на някакви възглавници-щото Ивко спи на бебешката,която само името и е възглавница и гледам,че започна да се понамества към по-високо-например в/у юрганчето или одеалцето?

# 114
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БАНКЕРИТЕ!
ДА НИ Е ЧЕСТИТ И ПРАЗНИКА НА БУРГАС!   По традиция ние се събираме и хапваме шаран в нашите. Аз се постарах и приготвих торта. Снаха ми обеща да омеси пита. Сега чакам Ради да се събуди и тръгваме да се отдадем на кулинарни изкушения.

Весе, Симона, дано се оправите бързо!   baby_neutral

мама МОНИ, ЧЕСТИТО ТИ ПЕШЕХОДЧЕ!

# 115
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Ние също ще празнуваме вкъщи, брат ми и брадовчед ми са именници така че ще хапнем рибка.

Симона, дано се оправи малката и да не стигате до болница! Верно болно време, толкова дечица преболедуваха...

Ние днес бяхме на консултация, щом влязохме в кабинета като ревна това дете, още никой нищо не и е правил, а тя се дере за всеки случай. Така или иначе и биха ваксината, веднага след това се успокои. Щом излязохме от кабинета на секундата почна да се хили като ряпа и да се радва на елхата, която бяха украсили в коридора.

За срещите, които предлага Ети и аз съм за, когато кажете! И без това сега съм на една вълна излизане без дете и мъж. Така се получава този месец  Mr. Green

# 116
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! ДА СА ЖИВИ И ЗДАРВИ, МНОГО КЪСМЕТ И С ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА БУРГАЗЛИИ, БАНКЕРИ, МОРЯЦИ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

КАРИЛ, ДА ТИ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЪЩЕРИТЕ! МНОГО КЪСМЕТ ИМ ПОЖЕЛАВАМ И МНОООГО ГОРДОСТ ДА ТИ НОСЯТ!

Изабела, честити визи и от мен!

SIMONA_S, дано се оправи малката Симонка и ви се размине болницата Praynig.Дано и всички други болничци дечица да оздравяват по-бързо. Praynig

Goris, клипчето ме разплака от умиление. Страхотно е. А  ти наистина изглеждаш страхотно  bouquet

Клю, и Мими още спи на бебешката си  но и аз забелязвам че когато е при нас все се примъква да ляга на нашите възглавници. Но поне засега не мисля да я слагам на по висока.

Днес и нашия тати има имен ден, ето да се почерпите за негово здраве

Весел празник на всички!

# 117
Честит НИКУЛДЕН на всички носещи празничното настроение през днешния ден Simple Smile
Честит рожден ден на Лили и Стела малко със закъснениее, но все пак:)

Аз за пръв път след СЗ пиша, а имам с какво да се похваля. Сашко направи няколко самостоятелни крачици още вечерта като се върнахме, много му се зарадвахме Simple Smile Още не се е отпуснал сам на по-големи разстояния, но ходи като го привикваме тук - там с татко му.
Лека за сега!

# 118
  • Плевен
Честит пазник на всички празнуващи днес Hug

# 119
  Честит празник на всички именици!Особено на дребчовците/страшна фенка съм на Никълчето на Весето и на Никол от Бургас,много готини/!Честит празник и на всички бургазлии,моряци и банкери!
   Наздраве от нас!
Болните пиленца бързо да оздравяват!
Ивиче,кога да те чакаме Hug?
Jenny,София също направи първите си крачки в неделя след купона,но не смеех да се похваля още,че са само по 3-4 и пада или усеща несигурност и започва пак да си пълзи.Та сигурно са се засрамили нашите рожбички и са се амбицирали да проходят Peace!
  Спокойна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт