Отговори
# 120
Честит празник на всички, имащи повод за празнуване днес!!!
Да си носят със здраве името и да го чуват с добро именниците.

Днес и моята сестричка има професионален празник, затова почерпете се

Симона С, много силно стискам палци да ви се размине болницата и милито Сими още утре да е по-добре. Насочвам си положителната енергия към вас  Peace.
Всички болнички да се оправят бържичко, че празниците наближаваааааааттт Hug.

Изабелка, честити визи и от мен. Много ще ми липсвате с Габчето  Rolling Eyes.

Честит рожден ден и на близначките на Карил !!! Да са здрави, да са живи, като нея да са красиви  Flutter.

Някой пита за сплетената коса след сън - ами и на моята щерка е така. Вече се замислям да слагам балсам  Mr. Green.

Момичета, разгледах всички снимки от СЗ и от рождените дни. Искрено се радвам на мъниците . Съпреживях празника с вас, макар и да бях далеч. По ирония на съдбата, когато вие бяхте в Стара Загора, аз бях при мама в София. Дай Боже следващия път да бъдем с вас  Praynig.

Времето наистина е болно. Ая се разсополиви, но бързо и мина. Сега е една неудържима фурия из къщи. Помага ми като вади дрехите от пералнята, подава ми щипки като простирам, изхвърля си сама памперса до коша, носи ми топката, казва как се казва...А бе емоциите са многоооооо.

Прегръщаме ви двете с нея  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 22:56 от Elimira

# 121
Момичета, и ние се включихме в конкурса на Памперс  Grinning Който иска, да бутне по едно рамо: http://www.pampers.bg/gallery_view.php?id=1959  Hug

# 122
  • София
Симона как е Симито днес?
Клю не мога да те посъветвам нищо за соевото мляко, но явно пак сте с разстройстов щом сте на лечебна Хумана. Не знаех че Ивко е с АБКМ, но се чудя как педито ви е дала бележка, че няма алергия, за да го запишеш на ДМК newsm78 при положение, че той е с алергия. И въобще там нали готвят с мляко, а той е именно с алергия към млякото. Знам ли защо не му я спреш тази кухня.
За среща искам и аз. С децата незнам дали ще се получи, защото Митко е с по-различен режим, но иначе ще гледам да дойда, а малкият Иван ще има честта да го гледа.
Спирам, че мрънка после пак!

# 123
Здравейте,момичета!Искам да ви благодаря за загрижеността и моралната подкрепа.Наистина имах нужда от нея Hug
Ние днес сме малко по добре,температурата спадна още след втория прием на АБ.Резултатите от изследванията-много ни е висока утайката,три пъти над нормата и лекарите си мислеха че имаме пневмония,но се оказа че инфекцията е в гърлото,а белите дробчета са чисти.Размина ни се болницата,но ме предупредиха че вдигни ли отново температура незабавно да потърся педито.Сега една седмица ще пием АБ,сиропи за кашлица и още куп витамини и пак на изследвания.Казаха ни много да се пазим,никакви събирания с други дечица,за да не стане по лошо.
Още веднъж искам да благодаря на всички които ни стискаха палци и макар че пиша от скоро и че не ви познавам ви чувствам много близки Hug
Целувки на малките сладури и бързо оздравяване на всички болнички Hug

# 124
# 125
Здравейте момичета,
много ми харесва новата тема. Аз по отношение на коледните и новогодишни празници съм като децата - чакам ги с нетърпение! Дайте някакви идеи как да направим празника на малчото по-осезаем, така че да почувства духа на Коледа. Ще водя Ани на коледно парти в Ментов Носорог - освен,че ще е лудница, сигурно ще е и много интересно.
 И ние сме в конкурса на памперс, на принципа на олимпийското участие. Не мога да повярвам, че снимаха децата в магазините, а след това не качиха всички снимки в сайта - много ме разочароваха.
 Успех на болното детенце и на майка му, дано бързо да оздравеете.

# 126
Момичета, и ние се включихме в конкурса на Памперс  Grinning Който иска, да бутне по едно рамо: http://www.pampers.bg/gallery_view.php?id=1959  Hug

Петя, пробвах, но се оказа, че имам право да гласувам един път на седмица  Rolling Eyes/нали гласувах вече за Крис/. Другата седмица за Мони ще гласувам  Peace.

# 127
Благодаря ви момичета за милите пожелания  Hug   Hug  Hug Голяма сте ми подкрепа, надявам се да се представим достойно  Wink

Стискам палци на Симито да се оправя бързо  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Др Дженд, как мина вахтата  Simple Smile Спокойно ли беше морето  Mr. Green

За новогодишните празници - и аз ги чакам с нетърпение, Коледа ми е любимия празник, а тази година се надявам да прекараме Бъдни вечер у дома (в родната ми къща) пред камината ... че досега някои роднини от мъжка страна все ми разваляха плановете  Mr. Green Дано да натрпуа и сняг, че да ни е още по-хубав празника Peace

# 128
Привет девойки! Аз в чата съм активна ама тук.. Embarassedме мързули да пиша....

СТИСКАМ ПАЛЦИ НА БОЛНИте ДА СЕ ОПРАВЯТ БЪРЗО И ЛЕКО!!!

ДАни също е в конкурса на ПАМПЕРС  Joy

# 129
А ИМА ЛИ ДЕТЕНЦЕ, КОЕТО ОЩЕ НЕ ЛАЗИ  newsm78

# 130
Елимира,моята бебка също не лази и мисля че няма да пропълзи понеже ходи и няма да и е интересно.Преди около седмица видя едно детенце че пълзи и тя взе да го гони лазейки но бързо се отказа Simple SmileСтана и го догони тичешком Simple SmileА как е майка ти?Надявам се че вече е добре и и желая бързо оздравяване.Целувки на Ая Hug
Горис,гледах клипчето на Софи.Страхотна е ,браво на вашия тати PeaceНаправил е незабравим подарък на сладката буболечка.
Петя,ще дам своя глас за Моника другата седмица,понеже вече гласувах за едно познато момченце Peace Peace
Честито на всички дечица,които са проходили,да са им бързи и здрави крачетата Peace

# 131
Hello от нас!
Вчера празника мина добре,шаранът стана супер, нали го правихме с много любов двамата с мъжо
обаче днес ми е каръшки ден. Преди час си изтървах телефона в чашата ми с мляко с нес и сега не работи естествено. А много си го харесвах, въпреки,че вече е на почти 2 години. Дано го ремонтират. На всичко отгоре вчера си порязах жестоко пръста на една метална кутия, а имах толкова чинии за миене,чеее #Crazy #Crazyе но се справих. Сега май за Нова Година ще искам нов телефон и миялна Joy
Всички болни мъници да оздравяват, че идват празници и трябва да лудуват.
Elimira Никол лази от много време, но не иска да върви. Вчера и подарихме бебешка количка и сега ходи по малко с нея, но само напред и като се засили и се пули Joy
Рени аз тази екстра (оцикляне) си я имам от няколко месеца.

# 132
Момичета, здравейте. На патерица - честито на всички, които вчера са имали повод до почерпят на Никулден! Да са живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquetДил, Мишето е  станал голям сбъдник! Дивее и щурее, нерви се, че иска да ходи, а не може още. Апропо, има ли изобщо още някое ноемврийче, което да не е проходило?! Или сме само ние... Макар че аз съм проходила чак на година и 2 месеца, а таткото на година и три, а до 2 години са го подкрепяли... Иначе всичко друго си правим - изправя се сам на кошарата, стои прав дълго време, ходи, но го държим за ръчички.
Горис, и аз попитах същото като тебе - защо само за пенсионерите се сещат. А един колега знаеш ли какво каза? Защото децата не гласуват. Да, ама майките и бащите им гласуват..... Последно, майчинството ще бъде 200 лв от 1 януари. Поне това реши бюджетната комисия.
На мене ми е криво. С Мишо и двамата сме сополиви, лекуваме се, засега нямаме температура. А баба ми почина тази сутрин и ние с малкия сигурно няма до пътуваме. Не ни искат на погребение... Много ми е криво, ама гледам да се разсейвам. Тя ме е отгледала от 50-дневно бебе до 2-3 годинки, докато майка била студентка тук.

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 21:46 от masha

# 133
Маша, моите съболезнования!  Hug
И Мартин още не е проходил, споко!

# 134
  • София
Маша приеми и моите съболезнования! Hug Hug Hug
И Митко не е проходил. Прави по няколко самостоятелни крачки, но все още не се е отпуснал напълно, за да кажа че ходи.

А това за коледните надбавки за пенсионерите нямам нищо против малки са им пенсиите, но и майчинството не е голямо. Нямаше да е лошо да отпуснат по някой лев и за децата и да ти си права - те може да не гласуват, но ние гласуваме.

Момичета от София погледнете тази тема тези, които мислите да пускате децата на ясла догодина - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244950.0

И бихте ли ми обяснили как да се включа и аз в чата по Скайпа ако ме искате де? Името ми там е simonastoyanova-markova. Може на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт