Днес и моята сестричка има професионален празник, затова почерпете се
Симона С, много силно стискам палци да ви се размине болницата и милито Сими още утре да е по-добре. Насочвам си положителната енергия към вас
.Всички болнички да се оправят бържичко, че празниците наближаваааааааттт
.Изабелка, честити визи и от мен. Много ще ми липсвате с Габчето
Честит рожден ден и на близначките на Карил !!! Да са здрави, да са живи, като нея да са красиви
.Някой пита за сплетената коса след сън - ами и на моята щерка е така. Вече се замислям да слагам балсам
Момичета, разгледах всички снимки от СЗ и от рождените дни. Искрено се радвам на мъниците . Съпреживях празника с вас, макар и да бях далеч. По ирония на съдбата, когато вие бяхте в Стара Загора, аз бях при мама в София. Дай Боже следващия път да бъдем с вас
.Времето наистина е болно. Ая се разсополиви, но бързо и мина. Сега е една неудържима фурия из къщи. Помага ми като вади дрехите от пералнята, подава ми щипки като простирам, изхвърля си сама памперса до коша, носи ми топката, казва как се казва...А бе емоциите са многоооооо.
Прегръщаме ви двете с нея

Който иска, да бутне по едно рамо:
при положение, че той е с алергия. И въобще там нали готвят с мляко, а той е именно с алергия към млякото. Знам ли защо не му я спреш тази кухня.
Спокойно ли беше морето