Отговори
# 135
masha, моите съболезнования  Hug
SIMONA_S, радвам се, че Симито вече е по-добре  Hug Аз, след това дълго боледуване на Моника, съм постоянно на тръни  Sad Наистина е "болно" времето...
Моника може да ходи, но предпочита да пълзи, когато няма опора...За ходенето, хваща ми пръста и кръстосва целия апартамент, но усети ли се, че съм я пуснала, веднага сяда  Mr. Green Не се притеснявам, защото при нея си е чист страх, а не неумение  Peace

# 136
  • Плевен
masha,моите съболезнования Hug
И Миши не иска да ходи сама. Прави по няколко крачки,но предпочита да пълзи. Като изтребител е,нищо е я спира.
Аз изобщо не се притеснявам, но имам една позната ,която беше истерясала,че детето й на 10 месеца не е проходило още,защото тя и мъжа й били проходили на 9 месеца Crazy

# 137
Честит празник на всички настоящи, бивши и бъдещи студенти!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Дано всички болни дечица и майчета оздравяват бързо  Praynig
Маша, приеми и моите съболезнования  Hug Аз също не бях на погребението на моята баба  и тя е в съзнанието ми усмихната, добра и жива... Много често си мисля за нея.

# 138
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит 8 декември, на всички, които празнуват или са празнували някога!!!!!

Емка се разболя също, зарази се от мен, засега е само с хрема....Затова отложихме ваксинацията. Апропо лекарката каза, че в момента има епидемия на паротит в София....дано дочакаме ваксината

# 139
Честит празник на всички студенти!
Маша,моите съболезнования Hug
При нас положението вече е по-спокойно- нямаме температура от два дни,очичките ни се поотвориха,нослето се отпуши.Преди малко се чух с педито и каза че много бързо се възстановява малката коконка и да продължаваме с лекарствата.За сега и ние отлагаме ваксината,докато не се възстанови напълно Симито.
Желаем бързо оздравяване на всички мъници Praynig
Лек и усмихнат уикенд Hug

# 140
Здравейте, аз след дълго отсъствие се завърнах! Simple Smile Имах много работа и вечер като се прибера гледах да обърна внимание на децата, че много ми липсват. Лудницаат алко поотшумя- е, има още много работа, но аз се разболях и съм болничен до сряда. Цяла седмица съм с децта и съм сууууууууууууууууууууупер щастлива
И понеже пропуснах голяма част от ноемврийските празници
ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ НОЕМВРИЙЧЕТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  И ДА РАДАВАТ МАМА И ТАТКО, КОИТО СИ НЯМАТ БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧЕ- ДА СТАНАТ КАКИ И БАТКОВЦИ!!!

Много ме е яд, че не дойдох в СЗ, сега отивам да търся снимки поне...

# 141
ЧЕСТИТ 8-МИ ДЕКЕМВРИ НА ВСИЧКИ СТУДЕНТКИ В НАШИТЕ РЕДИЦИ!!!!

Маша, много съжалявам за баба ти Hug На мене като бях бременна в седмия месец вуйчо ми почина и аз така не отидох на погребение, не ми дадоха, много ми беше кофти.

Кати също не ходи сама още, няколко пъти се пусна от ръката ми, направи 5-6  крачки и сяда. Тя много пълзи и за сега това явно я устройва. Но като се държи за пръстта ми обикаляме по няколко пъти апартамента. Харесва и да ходи и мисля, че е въпрос на много малко време да тръгне сама.

Слава Богу ваксината, дето я правихме в четвъртък не даде никакви ефекти, много спокойно си спа през ноща и самата тя е спокойна. Биха и Приорикс.

Снощи излизах по женски, с приятелки ходихме на ресторант и после на боулинг, сега вече нямам нокти, но си прекарах чудесно! А тази вечер съм на театър, много съм доволна от тоя уикенд.  Mr. Green А мъжа ми е детегледачка две вечери подред  Laughing

# 142
  • sofia
А ИМА ЛИ ДЕТЕНЦЕ, КОЕТО ОЩЕ НЕ ЛАЗИ  newsm78
Борис не е лазил изобщо. След като проходи почна да лази малко.

Ох, Маша, ние пък моята баба я чакаме всеки момент  Cry направо е ужасно.

А като гледам купчината играчки (която непрекъснато събирам) почвам да казвам на родата пари да им подарява  Wink или книжки и подобни забавни материали. Братовчедите им донесоха два кашона с колички  Rolling Eyes Теди като види кола и почва да бръмчи.
Борис е мераклия за инструменти, ама съм решила дървени, защото едни пластмасови вече са на парчета.

# 143
Привет и от нас! Покрай работата нямам никакво време да се отчета Sad Понякога влизам с идеята да драсна някой ред, но седя с часове във форума, занимавам се с Алекс и на лягане спирам компа и до там  Sick

Първо честито на всички малки и големи рожденници и именници, празнували през изминалите дни! Много, много здраве им желая!

Честит 8 декември на всички, чувстващи се студенти  Hug

Маша, мойте съболезнования за баба ти!  Flowers Rose

Стискам силно палци болничките бързо да оздравяват!  Praynig

Ние утре сме на детски рожден ден, до сега не сме ходили и се надявам Алекс да се чувства добре сред повече дечица Simple Smile После ще докладвам!

Ето тук съм сложила няколко снимчици да ни видите, да не ни забравите Simple Smile - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199097

Heart Eyes

# 144
Руми, много е пораснал Алекс! Станал е голям хубавец и вече му личи че има коса Simple Smile! При теб как е работата, намери ли бавачка?
Охххх, ние всички сме болни Sad, отново Sad!
Маша, съжелявам за баба ти   bouquet! Мисли си, че тя сега е на много по-добро място!
Мерси за честитките за 8 декември!
Честито и от мен на всички, които са все още студенти, а и на тези които са били! весел празник   bouquet!

# 145
  • София
Маша, съболезнования!

Разбирам те много добре... миналата седмица почина на мъжа ми дядото, страхотен човек, много плаках, но не ни разрешиха да пътуваме за погребението. Може би така все пак си спестих още доста плач....

Какво е паротит? Тази ваксина ще ни я бият на 20ти на нас, но имам една приятелка дето ДжиПито на бебето й и казало че нямало да й бие тази ваксина, понеже не била задължителна след като сме влезли в ЕС. Кажете ми да я посъветвам ли все пак да я иска да я бият.. с тази епидемия се шашнах малко....
А може би да не и се бъркам...

Ох, че съм куха... това е заушката, нали?

Мони, мерси за инфото за градината, сега чета....

# 146
МАША, мойте съболезнования !!!

КАкто вече си прочела има деца, които не ходят. И Мишон ще тръгне скоро, не се тревожи...та чак няма да можеш да го стигнеш. Повечето деца някак изведнъж тръгват, та и вие - очаквайте включване  Wink

Ние също не сме ваксинирани срещу заушка. И не само  Tired

ГОспод да ни пази !
лека и спокойна нощ Heart Eyes

# 147
Меги, правилно си се сетила паротит=заушка! На запад не е задължителна, защото там отдавна са я изкоренили тази болест, но в БГ я има и в последно време случаите не са малко. Така е защото между 82 и 90 година май беше, не са поставяли тази ваксина! На нас няма да ни я бият сега заради алергията, но щом се оправи Боил ще искам да му я сложат! Като знам какви усложнения има при момчетата от тази болест, не ми се иска да поемам такъв риск!
Лека   bouquet!

# 148
Бинайтед,бързо оздравяване мила на цялото ви семейство Hug
Бебка и бебко много е сладък Алекс Peace
Ние току що разгледахме снимките и от Варненския РД - всички момиченца и момченца са прекрасни,също и техните мами и татковци PeaceМоето педи също ми каза че тази ваксина за заушката не е задължителна,но по добре да я сложим защото в последно време много деца страдали от заушка.
Лека вечер и цунки на бебоците Hug

# 149
Само да напомня - канал1 - 21,15 тази вечер да стискаме палци на Бонбоните  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт