С какво ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ?

• 172 433
  • 1 940
  •   1
Отговори
# 1 890
Май четеш избирателно?!Пише: "и всичко, което се сетите".

# 1 891
късно е, чадо. Направих си извод.  Embarassed

# 1 892
Много важно Mr. Green Laughing Laughing Sunglasses

# 1 893
  • София
Слава богу че вече сме отделно с моят мъж. Иначе кусури и аз и тя имаме и като се съберем все нещо ме дразни.
Последното беше снощи. Като ми казваше че по обичай първото дете/бременна съм в 5месец/ трябва да носи името на свекъра а второто дете на свекървата. Свекъра /добър и мил мъж под чехъл/се казва Тодор а тя Тодорка. ooooh!излиза че и двете/ако е рекъл Господ за второ/ на тях да са кръстени.
На езика ми беше да и кажа "Ами твоята дъщеря защо кръсти детето си пак на теб" но си зъмълчах за пореден път. Но съм се зарекла ако пак нещо каже за името на бебето да и обясна че колкото ще бъде внуче на тях толкова ще бъде и на моите родители. Против съм да се казва на когото и да е било по принцип.
А и незнам дали някоя свекърва е реагирала като моята, когато им съобщихме новината но тя каза боже КОЛКО СЕ РАДВАМ АМА ЧАКАЙ ДА СМЕТНА 12.11. ООО СКОРПИОН Е НЕМОЖАХТЕЛИ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО ЗА ДР. ЗОДИЯ. ooooh!

То понякога се смея др. път ми се плаче. Добре че по рядко се виждаме вече но като каже нещо подобно ми държи топло цял месец. #2gunfire

# 1 894
Да. Като прекрачиш определени граници в поведението си и наистина вече не е важно. Права си.  hahaha

# 1 895
Е стига де.Вместо да обедините като снахи,вие се дърляте в тема за свекърви! Mr. Green

# 1 896
Аз съм зълвище (шегувам се)  Joy

# 1 897
Ами да, но за съжаление не съм ги преминала аз Mr. Green
Така, че: "Обаркал си рейса пич" Хахаха
Някой друг да иска да се заяжда?!...Вместо да споделя?

# 1 898
Не съм сигурна,че въпросът ми е за тук,но...
Не съм имала свекърва,когато се запознах със моят мъж,той вече беше сирак.
Сега имам голям проблем.Синът ми е на 21год--аз на 41год.уж съвременна го раздавам,
но защо нито една от приятелките дето води в нас,не съм харесала.
Миналата година една пикла/с извинение/го умори.Не съм вярвала,че мъжете така го преживяват.
Страшничко си беше,мислех си,че и някоя по голяма глупост ще ми спретне от това да спре работа,храна,
излизания и т.н.
Та,сега и Вас като чета и направо ми се иска да се #2gunfire
Вие синове нямате ли?
Времето лети и...
Как ли ще се чувствате,ако и за Вас така говорят?
Чесно казано:уплашена съм.

# 1 899
Виж сега,ние говорим за нашите си свекърви.Откъде знаеш ,че ти си като тях?

# 1 900
Син нямам,имам дъщеря.Дай боже да имам някой ден и син,и да стана свекърва  Praynig Но аз съм казала,тъща или свекърва,няма значение,младите отделно,ние с мъжа ми също.Колкото по далеко толкова по добре. PeaceТака ще се обичаме и уважаваме много повече.
Именно защото времето лети,защото живея със свекърва си,и виждам нейните отношения с нейната свекърва,виждам мойте с нея.....и виждам че няма начин.
И дано да станем свекърви,а не да имаме момчета,а да станем тъщи  WinkПредпочитам да съм от мразените свекърви Laughing

# 1 901
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire  bouquet hahahaтоба е най-образното което мисля за свекървещицата!мога да дам един гаден съвет на всички млади снахи Sick #Crazyнастройте мъжа си против нея и ще сте най -щастливите жени в света

# 1 902
#2gunfire #2gunfire #2gunfire  bouquet hahahaтоба е най-образното което мисля за свекървещицата!мога да дам един гаден съвет на всички млади снахи Sick #Crazyнастройте мъжа си против нея и ще сте най -щастливите жени в света

А ако той тръгне да те настройва теб срещу майка ти?И аз не понасям моята,ама чак такова отноение. ooooh!От къде толкова злоба у хората понякога.Чак ми става гадно и ми се повръща  Sick

# 1 903
Направо вече не ми се влиза в тази тема. И въпреки , че съм потърпевша от глупостите на свекърва се, тук виждам ужасни и цинични постове на снахи. Напрвих по- горе забележка на едно момиченце, но то продължи да коментира за "аналната незадоволеност" на снаха си, е гнус ме е да го кажа.... А сега и да сме настройвали мъжете си срещу майките им, за да сме най- щастливите на света. И с какво точно си щастлива? На мен пък ми се иска да можехме да се разбираме със свекърва ми до такава степен, че да сме приятелки, но в случая не зависи от мен. newsm78

# 1 904
Преди време,май направих грешка,продадох апартамента и до скоро се разправяхме със строежа на къщата.
Стана доста голяма/не случих на времето с архитект/ шанса да сме отделно е равен на нула.
Синът ми свикна да живее извън София,дори преди мен.
Заедно ще сме,поне в началото.
Не ми харесват момичетата с който излиза /не съм му гъкнала/
от това се претеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт