Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 841
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Дуци това на снимката ти ли си ?
Joy Joy Joy това определено ме развесели.

Нещо ми се губят Аманитка и Саксофончето newsm78. Вярно, че Аманита беше писала, че ще отсъства няколко дни, ама много ми се струва нещо.

Момичета, да ви помоля тези, които ще дойдат на срещата, пишете дали ще водите дечица с вас (тези, които имат, разбира се Laughing), за да знам дали да взема моя разбойник или да го оставя на баща му Grinning

# 196
Ми за сега съм само аз за среща, с Пепи Mr. Green

# 197
Ми за сега съм само аз за среща, с Пепи Mr. Green
е, две сме, брой ме и мен Laughing

Хайде, момичета, включвайте се Wink

# 198
Ивона ще я дърпам ако трябва, станахме три Mr. Green

# 199
Ау ще полудея докато напиша отговор и ми прекъсне интернета и нищо не става

Не съм влизала скоро защото си имам Николай и какво да ви кажа тази седмица ми беше натоварено. Тук във Варна си е голям празник.

Пумичка изобщо тази докторка я забрави не се занимавай с нея

Дуци честито мила и аз на моето сърчице ревах като магаре от щастие ( и първия път когато отидах и като ми каза че сам бременна пак ревах).

Момичета притеснявам се защото май повечето от вас вече са ги изпратили на изследвания. Аз ходих на 16.11 за първи път и ме извикаха на 26.11 за да видим сърчицето. Тогава акушерката ми даде едно картонче със следващите прегледи на 18.12 ЖК и каза че тогава ще ми пусне изследванията на 21.12 на видеозон , а на 21.01 на преглед за синдрома на Даун.
Искам да попитам по просветените и минали по този път не е ли късно за тези изследвания на 18.12в момента се водя в 10г.с. А и друго моята докторка ми каза че няма проблем можем да правим секс и също така мога да пътувам няма от какво да се притеснявам. Когато ми тръгна розовото течение на 26.11 когато отидах ми изписа да пия Дуфастон до края на годината. Някой друг пие ли Дуфастон?

Астарта и аз съм във фирма за офис консумативи. Да не се окажем колежки. Ако искаш пиши ми на лични че ми стана много интересно.

Варненките какво става с нашата среща? Вече трети път ви питам и никой нищо не казва не искате ли да срещнем?

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 21:35 от sisoni

# 200
  • Варна
Аз съм ЗА Варненска среща. Къде да я направим?

# 201
Аз днес се опулих в 6.30 Tired

Да кажа за СПРАЙТ-а - не само, че при мен не помога, а и по зле стана вчера - на 2 пъти го пробвах Cry

Сисони, за кои изследвания питаш дали не е късно? За кръвните или за Даун? За Даун тук се прави заедно с измерването на гънката на врата - към 13та седмица. Аз съм на 27.12 на това изследване - тогава ще съм 13г.с + 1 ден.

ДългоноскаHug радвам се, че при теб всичко е наред. По принцип с първата бременност като се видя точка 2мм, докторката реагира не много въудошевено. Но само ми казваше - още е рано, много е рано. Поне не ти пълнят глават с кухо яйце Naughty

# 202
Да кажа за СПРАЙТ-а - не само, че при мен не помога, а и по зле стана вчера - на 2 пъти го пробвах Cry
При мен също е така. Изобщо газираното ми влияе така Confused

# 203
Имах предвид изследванията които се правят в началото на бременността. На мен все още не са ми ги насрочили и казаха че ще ми ги пуснат на 18.12 но се притеснявам дали няма да е късно.

# 204
  • София
Срещата за 16 ти ли е? Ако е така аз няма да мога да дойда, защото с Марти сме на друго парти. Ще се срещнем някой друг път, следващата година.
Когато отидох на преглед за потвърждаване на бременността, докторката нищо не видя и ме кара да се притеснявам една седмица за извънматочна, аз просто бях отишла много рано. След това се видя сакчето, а две седмици по- късно и човечето със сърдечна дейност. Винаги трябва да чуем и второ мнение, Пумичка, радвам се, че всичко е с щастлив край. Сега остава да се притесняваме по- малко, да ни е лошо по- малко и да очакваме юли с радост.
sisoni , ей го кога е 18, а ако се притесняваш иди си пусни една пълна кръвна картина и урина. Аз така правя, мин.път имах отоци и за да съм спокойна сама си направих изследванията.

# 205
  • София
Добро утро, момичета!
sisoni, на мен ми казват, че е още рано за изследвания, чак в края на третия месец. Но ако имаш някакви притеснения си ги пусни по-рано. Аз много изследвания пусках септември-октомври и сега не бързам.
Dylgonoske, това с чакането наистина е ужасно. Лекарката искаше и мен да ме прати на лекар чак в понеделник. Представям си как щях да изкарам уикенда.
Момичета, вчера от много емоции забравихме да честитим празника на студентите, ако има такива сред нас. Аз за първа година не празнувам.  Sunglasses
Хубав ден ви желая и да си почивате повече smile3524

# 206
  • Варна
Sisoni, аз мисля да се запиша на ЖК в Майчин дом Варна. Струва 380лв. плаща се на 2 вноски по 190лв., едната е сега при записването и включва всички прегледи, изследвание и биохимичен пренатален скрининг, каквото и да означава това. Мен ме викат на 11.12. за първи изследвания. Там са много мили и любезни и е топличко и уютно. Защото си плащаш.  Laughing Ако си по здравна каса струва 150лв. но не включва този скрининг и са по-малко прегледите. Аз мисля че това не ме задължава да раждам там, това е допълнително решение и плащане.

# 207
  • Варна
Иначе ходих и в АГ на преглед, мизерията там ме убива /когато става въпрос за ЖК/. Но може би ще раждам там...

# 208
  • непостоянно
Здравейте и от мен Hug

Пумичка, много кофти неща ми иде да кажа за тая твоя докторка #Cussing out Слава Богу, че всичко е завършило благополучно Heart Eyes

В петък и аз бях на док. Видях си порастналото бебче Mr. Green Ама наистина ми се видя мнооого голямо вече hahaha Предният път беше само точка, а сега едно голямо бобено зрънце Laughing и мърда и му тупка сърчицето Heart Eyes КЕФФФ Hug

Ивона ще я дърпам ако трябва, станахме три Mr. Green

Няма да се наложи да ме дърпаш Joy ИДВАМ без бой Mr. Green Само,че ако ще сме с деца трябва да се съобразим с часа, щото Йоана спи следобед за разлика от Пепи Whistling Затова или преди обед или след това Wink

# 209
Майра, благодаря ти за подкрепата. И аз си мисля, че може да ти кажат куп неща, без да те плашат, ама... Защо не сме ние лекари?!...

Пумичка
, добре, че не си я послушала и не се е наложило да изкараш уикенда. Май ние по-добре си се грижим за своето психично здраве, отколкото лекарите!

Общи условия

Активация на акаунт