Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 835
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от мен в новата тема Hug

# 16
Дуци, аз съм в Плевен, в местното родилно лежах, в рискова бременност. Много е добра базата, от 2004та, с топла вода, без хлебарки, чисто, добри специалисти, добро отношение. Яна също там съм я раждала, за СФ болници нещо не мога да кажа.

# 17
  • София
Хайде здравейте и от мен  Hug Гледам че няма много кандидатки за моята дата 23,07,2008  Grinning
Как да няма, Вале Simple Smile Кажи само на колко си годинки и кое подред дете чакаш и ще се вредиш при Дуци и Dylgonoska  Hug

Ели от Чехия, как само ми се дояде от твоите разяснения  Laughing A откакто забременях, почти нищо сладко не хапвам, не ми се яде просто. А меда направо го връщам  Mr. Green Много хубаво обясняваш  Laughing

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 22:44 от julie.k

# 18
  • София
julie.k  Peace Браво Hug Повече кураж, пробвайте се пък на някой ако му хареса може само той да е прави Hug

Това за днешния празник го празнуваше една моя приятелка от дете, то е Немски празник май newsm78 Много им завиждах Flutter

Аз се връщам от лекар и вкарах и мъжа ми в кабинета Grinning Одраха ми кожата -70лв Rolling Eyes и нямаха снимки, че нямало принтер ooooh! много ме хвана яд. Иначе бебчето е добре спинкаше и накрая си размърда краченцата Heart Eyes Сърчицето му тупкаше с 150 удара в мин. и се надявам тайничко да е момиче Hug плацентата ми е задна, преди май беше предна newsm78 не си ги спомням вече тия работи трябва да почета малко Blush
бебето е 1:1 като на лентичката и е 2 см-май и на лентичката е толкова Laughing

Да ви питам за Спрайта пия, пия ама не спира да ми се повръща Rolling Eyes на някой действа ли му Rolling Eyes

# 19
  • София
Здравейте, момичета.
И аз се нареждам в списъка на Юлските мами. На 25 видях дълго чаканите черти,
и обезумях от щастие. Нямах възможност да отида на лекар, но в петък съм си записала час,
и се надявам да видят плодното сакче там където му е мястото, и всичко и за напред да върви нормално.
Обзел ме е голям страх, тъй като преди година и десет месеца пак бях бременна, но загубихме бебето.
Гледам да не се впускам в лоши мисли, опитвам се да мисля положително. Ще имам нужда от много стиснати палци за петък.

# 20
rita_zita , Добре дошла в групата  bouquet естесвено, че ще ти стискаме палци!!!
 Май напоследък сме по мързеливи в писанията Sick

# 21
rita_zita, welcome

Аз още не съм пробвала със Спрайт, ама от газирано ми става гадно. Вече съм точно пълни 10 седмици, а вместо да се подобрява ситуацията става по-зле. Днес повръщах и във офиса Sick, а имам ужасно много работа и нон стоп срещи, накрая направо толкова зле ми стана, че щях да повърна в паркинга Tired

Ketito, аз за 70лв бях на 3Д в София преди, с 5 снимки и ДВД. И май ме таксува по чуждестранната тарифа, като разбра че живея в Германия  Rolling Eyes На теб за обикновен преглед ли ти е взел толкова Shocked

# 22
  • София
И аз знам че е към 70-80 лв. със снимки и диск. Но пак зависи къде ще отидеш, може и по-скъпо да ти излезне  #Crazy .

# 23
  • София
Здравейте, момичета  Simple Smile

Супер се кефя да ви чета, да знаете! Тия дни не съм писала, щото имах хиляда неща за правене - изследвания разни, хоспитализираха ме, заради болничния и т.н...

Обаче якото е, че ме гледаха пак на ултразвук и бебетата се видяха и двете  Grinning Grinning Grinning Тупкат им сърчицата! Най-смешното е, че имат 4-5 дни разлика в зачеването... ха-ха... С таткото сме се старали  Grinning Embarassed

Шада и аз като теб и Коколинчето мисля да си седя у дома  Wink  Живот и здраве, всичко да мине добре  Simple Smile

Майра, много ти се изкефих, че си карала ски. Сигурно е било много яко!

Ще се опитам да се включвам по-често тук и с писане, не само с четене, щото е нечестно само да се чете, нали?  Wink

До скоро!

П.С. Къде е Патишонка? Някой знае ли нещо..., губи ми се това момиче...???

# 24
  • София
Здравейте,
аз днес ходих на преглед, в поликлиниката, записа ме човека, пусна ми изследвания, и ме прегледа на ехограф. Значи да ви кажа, бях с празен мехур и ме гледа на коремен ехограф, видя се бебо, видя се и сърчицето. Смятам, че с подходяща техника няма проблем да се види и на коремен. А тази машина не беше една от най- добрите.

# 25
  • София
Аз платих 70 лв. за секрет и видеозон newsm78 А миналия път платих за секрет, цитонамазка и видеозон 45лв newsm78 Ама мъжа ми все бърза да плати и аз бях в тоалетната ooooh! Но ще попитам все пак Thinking

# 26
Тия дни не съм писала, щото имах хиляда неща за правене - изследвания разни, хоспитализираха ме, заради болничния и т.н...
peaches, радвам се за теб мила и за твойте две Бебчета Hug
Май и мен ще ме хоспитализират скоро,  заради болничните  Thinking което е глупаво Crossing Arms Обясниха ми, че въпреки вредната среда, в която работя, не могат да ми се дават болнични докато не вляза в 3-ти месец /до трети не се водело бременност/ newsm78 сега съм в отпуск, но като свърши трябвало да вляза в болница за 2-3 дни, иначе не можело да вземам болнични  newsm78
peaches, и ти ли си в същата ситуация?

# 27
rita_zita, добре дошла  bouquet. Много се радвам да те видя тук Hug. Спомням си, че беше писала в една тема в Искам бебе, че ти закъснява с един ден и още тогава много се надявах да е станало. Този път всичко ще бъде наред, сигурна съм и ти стискам палци Peace.

Peaches, много се радвам за теб и вече официално искам да ти честитя двете тупкащи сърчица Hug. Дано изкараш много лека и безпроблемна бременност Heart Eyes

Кетито, а къде ходиш на прегледи? Знам, че Саксофончето пуска няколко пъти списък с гинеколозите ни, но не съм запомнила Blush.

Аз досега съм ходила 3 поредни съботи на преглед с 3Д ехограф и платих само последния път 20 лв и то защото настоях, понеже ми стана вече неудобно. Още първия път обаче занесох направление от личната лекарка.

# 28
  • София
Астарта   В клиниката на Мазнейкова , но не съм се записала. Веднъж ходих при старата ми АГ в 14 п-ка newsm78 не съм решила къде да ходя и за това съм без направление и си плащам Whistling
В Мазнейкови ми е много удобно, защото карам от скоро и живея в Драгалевци Wink ама нещо не съм доволна  Thinking Незнам къде да ходя, направо ще се пръсна Confused от мислене

# 29
Здравейте момичета Grinning
При мен още не може да се каже, че има нещо ново. Всъщност започна малко да ми се гади. Два дена, през които си бях вкъщи ми беше добре, но тази сутрин отидох на лекции рано и ми беше зле. За капак сме в края на семестъра, имам куп неща на главата и имам чувството, че няма да се справя с всичко Cry
И за родителите, остана само на баща ми да кажем, утре ще го свършим това. Обаче днес приятеля ми много ме изненада. Баща му имал идея да разчисти единия етаж в тяхната къща (общо три са, става въпрос за последния) и да сме отидели да живеем там Shocked На мен ми е странно защото сега живеем сами и не е като да няма къде да живеем, нещо нещо не виждам смисъл от цялата работа. А и съм сигурна, че няма да се чувстваме добре така и само ще се обтегнат отношенията ни, които сега са добри и аз не искам да се развалят.

Рита Зита , всичко ще бъде наред този път Hug

Общи условия

Активация на акаунт