Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 832
  • 295
  •   1
Отговори
# 45

Много запомнящи се преживявания за всички празнуващи и честит имен ден!

Дуци
днес в чорапа й висяха няколко картофа наред със сладкостите Mr. Green, ама тя обича пържени картофки, и вика йеее картофки  ooooh! Laughing
Вчера пяли песнички на чичкото с бялата брада, питам дали я е било страх - не, питам а другите деца страх ли ги беше - да  Shocked Mr. Green
Миналата година се беше скрила под дивана като дойде Микулаш  Laughing
Към 10ч днес пак отиваме на тържество, ще гледам да направя снимки  Grinning

Добре дошли на всички нови попълнения  Party

# 46
Аз преди малко пак имах кафеникаво зацапване. По-наситено от преди. Днес съм на преглед(какъв късмет), ужасно ми е ревливо и подтиснато. Писна ми вече, не може ли всичко да е наред Confused Сега започвам с Утрогестана, че така и не си го купих, но то беше еднократно зацапване преди. Офффф cry

# 47
  • София
Ще помоля да ме махнете от списъчето отпред Sad На мен ми дойде така да се каже, спонтанен аборт, въпреки, че никога не се видя плоден сак. Снощи замалко да ме приемат за операция за извънматочна, но нивата на бета ЧХГ бяха едва 400 и ме оставиха да се доизчистя сама. В петък ще ходя на преглед да видят дали организмът ми се справя сам. дано не се наложи кюртаж Praynig Иначе доктора каза че до 3 спонтанни не се търсела причината защото се смятало за случайност. Имам приятелка, която има два спонтанни и сега е в 9-тия месец, дано и на мен ми се случи. Praynig

мамчета, много да се пазите! И юли да си гушкате бебоците!

# 48
  • Варна
Добро утро! Честит празник! Кажете някоя хубава изпитана и лесна рецепта за шаран, която да не включва орехи, защото ние вкъщи не обичаме.

Всички риби ли са полезни? Аз четох някъде че голямите риби, като риба тон например съдържали олово и не били полезни. Вярно ли е?

Дуци, стискам ти палци всичко да е наред. Мен пък нещо ме боли корема днес като леко пробождане. Нормално ли е, не е ли нормално, вече не знам...

# 49
Добро утро на всички 55

Дуци стискам палци всичко да е наред при теб Praynig

Честит Никулден на всички именници. Аз имам един в къщи, но да си призная от работа и  Sick не успях да му купя подарък Embarassed А той милия цяла сутрин повтаря, че няма по хубав подарък от мен   :preggo и : smile3504. Хубав и усмихнат празник ви пожелавам.  Hug ви всички

# 50
Благодаря ви за информацията!Не знаех за тези отчетни Embarassed,нова съм!

# 51
  • Варна
Mylili, много съжалявам. Сигурна съм че съвсем скоро ще се радваш отново.
И ще бъде както трябва.

# 52
Майлили, съжалявам Cry Cry Cry Дано след три месеца се похвалиш Praynig

Тони, от един път нищо няма да ти стане. Аз днес смятам да ям точно тон, защото друга риба не понасям.

# 53
mylili съжалявам мила, но искренно вярвам, че всичко при теб ще е наред и в най-скоро време ще се похвалиш с хубава новина Hug. Бъди силна и вярвай Praynig

# 54
  • Sofia
Привет на всички Hug

Може ли и аз да се включа в темичката. На 30г., термин 17.07 първа бременност.

Аз засега съм била само на един преглед в Токуда в 6 г.с. Вагинален ултразвук, видя се бебчето, също и сърдечната дейност. Но никакви изледвания не ми правиха newsm78
Записаха ме само на следващ преглед на 21.12.

Днес и на мен ме поболява долу ниско Sad
За щастие гаденето ми попремина, но първите седмици беше ад.

# 55
Здравейте!Нещо се обърках от рано сутринта!Извинете ме Embarassed!  bouquetЗа този форум съм и ако някой може да ме запише  и мен,терминът ми  е на 11.07.2008г.-втора бременност!Имам момче Калоян ,роден на 10.07.2003г.Благодаря ви!

# 56
  • Сливен
Добро утро !Весело изкарване на празника!
mylili много съжелявам за това ,което се е случило , пожелавам ,ти догодина по това време да гушкаш най- сладкия бебок .

Аз четох някъде че голямите риби, като риба тон например съдържали олово и не били полезни. Вярно ли е?
И аз съм го ,чела но смятам , че ние в Б-я не употребяваме,толкова често океански риби ,че живак или оловото да се натрупат в организма на бебо.

# 57
Mylili,
 Hug много съжалявам... до година с нов късмет  Hug

Дуци
а при теб се надявам да е фалшива тревогата!

Аз ще душа пъстърва днес, във фолио на фурна

# 58
  • София
Mylili, съжалявам, мила! Следващия път ще стане.
Момичета, какви са тези космически цифри за прегледи, какви са тези глупости за издаване на болнични! Просто съм изумена от нахалството на някои лекари!

# 59
  • София
Mylili, съжалявам много, това е толкова гадно Sad Дано скоро всичко да се нареди, както трябва Hug

Виртуална почерпка за всички от мене, днес човечето ми е имениче Heart Eyes Да ми е живо и здраво и, ако може, моля да слуша малко повечко и да стане добър батко!!! Praynig

За изследванията искам да ви кажа, че аз за първи път чувам цитонамазка да се прави по време на бременност Shocked Прави се преди това, ако се планира бременност или след раждането, като минат лохиите. Не бих разрешила да ми ръчкат в цервикалния канал точно в първия триместър Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт