Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 865
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Аз естествено се насълзих. Записах си час за 31-ви януари, когато ще съм по-напреднала и ще ми каже пола доктора.

Как така пола Shocked Тук нали всички сме горе-долу в 7-9 седмица? Пола не се ли вижда чак в 5-ти месец? newsm78

# 121
  • София
Дуци, чудесна новина радвам се че сте чули и сърчицето. Аз имам мобилен телефон на Марков, но не ми е удобно да звъня на него за да си запиша час. Ако можеш да ми дадеш телефон в кабинета му, и да ми кажеш адреса на който е вече. Аз съм в 6 седмица, но мисля че от сега трябва да си запиша час при него, че като знам какво е ... .

# 122
  • София
Аз естествено се насълзих. Записах си час за 31-ви януари, когато ще съм по-напреднала и ще ми каже пола доктора.

Как така пола Shocked Тук нали всички сме горе-долу в 7-9 седмица? Пола не се ли вижда чак в 5-ти месец? newsm78

При мен се видя първата седмица на четвъртия Peace
Браво ДУЦИ много се радвам Hug Мислех те  Hug Ей това малко сърчице как разтапя само Heart Eyes Вълшебна работа Grinning
Къде е д-р Марков , къде работи и ти на частен кабинет ли беше newsm78

Ох аз не мога да реша къде да се запиша Rolling Eyes В МД ли в Шейново ли Rolling Eyes Моля ви дайте предложения Praynig
А някой да се е записъл за биохимичен скрининг в МД . Аз звъня звъня никой не дига Rolling Eyes

# 123
Аз съм твърдо против МД, така че ще те посъветвам за Шейново. Иначе аз бях в Тина Киркова, сега пак ще съм там.

nova_badeshta_mama, ами той ми каза, че в 13та седмица може да види пола Simple Smile

rita_zita, МЦ Марковс, д-р Марков, ул. Алеко Константинов 17, вх. 1, ет.1, ап. 2
тел. 946 07 95, след 14 часа

# 124

Аз вече съм 11та Wink на мен предния път ми видяха пола на феталната морфология около 20та седмица (просто преди това нямаше ехограф отдавна). Сега 20та седмица ми се пада началото на февруари, така че се надявам и аз тогава да се види Simple Smile

Дуци, честито! Hug

# 125
Добро утро и от мен People Santa
Напоследък ми е много коледно и банкетно настроението.
Дуци честито сърчице  Smile
На момичетата с близнаци също едно голямо ЧЕСТИТО.
Мен вчера страшно ми се гадеше-едва съм сготвила и открих, че ми се гади когато не ям редовно и както трябва, защото откакто съм бременна ям доста по-малко от преди, но за сметка на това по- полезни храни.
Иначе за пола и аз знам, че най-рано 20-21 седмица.13-та ми се вижда доста рано newsm78
Желая лек ден на всички.

# 126
  • София
Дуци, благодаря за координатите. Какъв риск конкретно имаш предвид, за първия триместър?

# 127
  • София
Нова бъдеща мама, много ти благодаря за споделеното впечатление за Токуда.  Grinning Още повече се навих да ходя там, до момента ми беше по-скоро само идейка  Simple Smile

Симпатюхче, аз съм по абсолютно същия начин с яденето... Определено тази бременност ям по-малко, но надявам се полезни неща...

Дуци, честито сърчице  Simple Smile Ти защо си толкова силно против МД? Не е кой знае какво като условия, но пък има добри специалисти и апаратура...  newsm78

# 128
  • Варна
Дуци, много се радвам за теб!
Аз днес съм на лекар и се надявам да чуя сърчицето Simple Smile Дано да има добра апаратура лекарката.

# 129
Дуци, благодаря за координатите. Какъв риск конкретно имаш предвид, за първия триместър?
Риск от аборт Confused

Ти защо си толкова силно против МД? Не е кой знае какво като условия, но пък има добри специалисти и апаратура...  newsm78
Защото лежат на стари лаври. Или поне докато бях бременна с Пепи беше така. Не вярвам да са се променили нещата за три години. Там предизвикват разждането, само и само за да е в смяната на доктора, с който се е уговорил човек. И стават лоши работи Confused

# 130
  • София
Здравейте и от мен!

Вчера бяхме на преглед и бебока вече усилено мърда с крачетата и ръчичките, движи си главата, даже видяхме очите. Grinning

Аз ходя на прегледи при доктор Щерева в МЦ Лора и съм доста доволна, тя изражда в Тина Киркова.

Поздрави на всички които чакат близнаци  Hug

# 131
Дуци, честито ти сърчице Hug. Много се радвам, че всичко е наред. Благодаря за координатите на д-р Марков  bouquet. Мисля си да се обадя още днес, за да си запиша час за края на януари, защото ако почакам, може и да не стане за януари.

Peaches, на мен ми изписаха Утрогестана като един вид презастраховка, защото бременността ми е рискова, понеже ми откриха трихомони и изчакваме с лечението им докато мине третия месец.

Тони, стискам ти палци и ти да чуеш днес сърчицето Peace.

И аз споделям мнението на Дуци за МД. Впечатленията ми не са лични, признавам си, но имам приятелка, която лежа 2 седмици преносвайки, без да й обърне някой внимание. Накрая благодарение на една акушерка, която се смилила над нея, й предизвикали раждането и се оказало, че бебето е стояло без околоплодни води дълго време, но никой не беше счел за нужно да я погледне на ехограф през тези 2 седмици, за да го забележи. И всичко това, защото е от провинцията и не си е избирала екип #Cussing out.

# 132
Добро утро и от мен Simple Smile
Вчера доста сте писали, докато аз преяждах при мама Embarassed

Дуци, честито сърчице, видя ли че всичко е ОК  bouquet Благодаря и за адреса, защото май всички имаме GSM-a на Марков Simple Smile

Россин555, честити бебоци  bouquet

ketito на мен ми казаха, че няма смисъл от биохимичен скрининг Rolling Eyes

# 133
Дуцка, много се радвам за теб. Пепи знае ли вече, че ще е батко или още криете. Аз понеже не съм казала на всички роднини и познати и не казвам и на Яна, защото тя като разбере - всички ще разберат. В градината май са и казали, нали бях в болница. казала на другите - ще ставам кака, но май не го осъзнава конкретно и си мисли, че ще е по принцип някога, иначе щеше да се хвали не само там.

Хора, много ми е зле. До 10ч вече три пъти бях повърнала - и банан и препечена филийка.. Водата, която пих...всичко. И ми е супер нервно. Хормони ли са кво са - отврат ми е.
вие добре че сте добре поне.

Вале, Ники го виждах последно лятото с майка ти и баща ти, разхождаха го по центъра. Голям мъж голямо чудо!

Може ли да ми пратите на лични координатите на Марков, Димитрова, Томова. В Плевен Димитрова идва рядко в една частна ин витро клиника, но не мога да разчитам, че ще съвпадне с периода ми, подходящ за фетална морфология. Та да си запиша час при някой от тях от сега и да си планувам пътуването.

Биохимичния скрининг като период кога е най-добре да се направи? не ми се рови много из линковете, ако якой знае, ще съм му благодарна.

# 134
Дуци, чудесна новина, мила  Hug

ДеЩоВиди, а тези хомеопатичните свещички за повръщане (Вомитусхил) пробва ли ги, дали няма да имат ефект при теб? При първата бременност бях както сега си ти, имах няква страшна криза с повръщане и само тези свещички ми помогнаха...

Общи условия

Активация на акаунт