Питанка за едно много старо сериалче- "От обич"

• 62 555
  • 524
  •   1
Отговори
# 105
Погледнах малка част от първи епизод на руски, но нещо ми се стори много зле озвучен.

# 106
  • Бургас
Здравейте ! С удоволствие изчетох всички странички ,които сте изписали за филмчето. И аз се присъединявам към всички,които са го гледали с удоволствие. Беше наистина смислен филм,страхотни герои и истории. Ще бъде хубаво да го пуснат пак.

http://www.youtube.com/watch?v=91QyVSV1TgE

# 107
  • София
еее, и аз съм го гледала този сериал. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
вярно хубаво филмче, припомнихте ми го, сега надве-натри изгледах първата серия. не помня много подробности, но си спомням историите около главните герои. Wink

# 108
аз го имам,ако искате ще го кача на форума,но е с  руски дублаж 

# 109
  • Sofia
.....доста съм си поплакала на това филмче Cry...Бих го гледала отново...

# 110
  • Варна
Бях влюбена в този сериал докато го излъчваха...искам пак да го гледам...но на български озвучен  Flutter

# 111
кво става с това сериалче?сетих се за него,беше ми любимо и много искам да го гледам пак,но не го намирам да си го изтегля.някой знае ли някой сайт където го има?

# 112
Сега като напомнихте и аз се сещам за това сериалче,бях ученичкато го гледах.Наистина много интресно беше

# 113
Мноого интересен филм, един от любимите ми! Бях луда по него, тогава и аз бях ученичка, 5-ти курс и толкова запалено го гледах. После търсих да го гледам на повторението, но не успях. Сега ако го пуснат, с голямо удоволствие ще го гледам!  Wink  Но кой ли ще ти го пусни, сега има турски филми...
От обич и Клонинг са ми фаворитските филми!!  Peace

# 114
  • Sofia
Искам оригинала,а не да направят нова версия като на Клонинг и Робинята Изаура....

# 115
Искам оригинала,а не да направят нова версия като на Клонинг и Робинята Изаура....
И аз така  Peace

# 116
Момичета, може да го има във vbox7, някоя проверявала ли го е?? Знам, че Клонинг го има там,  но за От обич - не знам. Аз мога да проверя, но довечера, тука системата ми не позволява.

# 117
a nqkoi moje li da mi kaje po koq programa zapo4naha da go davat

# 118
  • Варна
Мисля, че по Бтв Лейди ще го дават от 9 юни в 19 часа, но не съм напълно сигурна. Някой ако може да потвърди. Баш по време на новините, значи, ще става бой с ММ какво да гледаме, хахах Laughing

# 119
  • Sofia
наскоро и аз попаднах на това инфо,но не разбрах по кой канал ще се излъчва и кога....

Общи условия

Активация на акаунт