Питанка за едно много старо сериалче- "От обич"

• 62 552
  • 524
  •   1
Отговори
# 120
Така е момичета!Ще го дават по БТВ лейди от 09 юни от 19,00 часа.И аз го чакам с нетърпение.

# 121
# 122
Лятото от 7 вечерта е никакво време за гледане на телевизия  Tired Tired Tired А го чакам с години, направо ще се пръсна от яд  Cry Cry Cry

# 123
Много кофти време е и на мен никак не ми е удобно. Повторението от 14 часа също Tired

# 124
  • Варна
Вярно тъп час. Да беше в 20-21-22 дори, а то точно в 19, когато или сме навън или се храним или къпем, демек абсурд да мога да се наместя пред тв-то и да гледам. За повторението да не говорим, ама квото-такова. Някой дали няма да го качва в ютуб Joy

# 125
Стига бе, хора! За вас Замунда няма ли?  Wink Аз много се радвам, че ще се излъчва отново, много ми беше любим. Сега поне има шанс и да се тегли!   bouquet

# 126
Стига бе, хора! За вас Замунда няма ли?

Има. Ама аз вътре не го намирам.Я хвърли един линк.

# 127
Не мисля, че го има в замунда.  Peace

# 128
Аааа, не мой да го няма!  Naughty Ще го качат, споко!

# 129
Качват го тук:

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents

Но превода е ужасен.

# 130
  • Варна
Забелязвате ли, че дублажът е различен от този, който гледахме навремето? Чуде се защо така, не излиза ли скъпо и трудоемко да се прави нов дублаж? Или зависи коя ТВ е купила правата?

# 131
Май от това зависи. Има и други сериали, с които се случи...за мен лично е много дразнещо. Помня гласа на Едуарда преди, а и на Лаура. На последната беше като на лисанка Crazy, а сега май по- посредствен ми идва. Laughing
Знам, че със дублаж е по-удобно за "гледане",докато си вършиш и други неща, но на мен винаги ми е било по-хубаво, ако е със субтитри. Харесва ми да слушам гласовете и интонациите,а и понаучаваш някой-друг израз. Защото в България свестните дубльори не са много и докато слушаш Лара Крофт, чуваш Кари Брадшоу. Joy

# 132
  • Варна
Да, точно. И мен ме дразни разликата в гласовете, обаче със субтитри наистина трябва да седнеш и да гледаш, а аз не мога да си го позволя, добре, че хващам реплики оттук-оттам и чат пат хвърлям по едно око да гледам Simple Smile

# 133
Явно вече всяка телевизия си има щатни дубльори. Вече всички звучат еднакво. Къде са старите дубльори??? Елена звучи като дърво, Бранка не я докарват, Атилио не съм чула, а Едуарда е такъв рецитатор, че не знам, как ще го възприемат тези, които го гледат за първи път. Нейната патологична ревност ще я докарат като лудост и Лаура ще е по-симпатичната. Така се зарадвах, защото в БГ няма запис на първите излъчвания. Сега вече не ми се гледа.

# 134
  • Варна
Едуарда ми звучи като кифла - дръзко и нахакано, а това не е нейният характер. При предишния дублаж имаше един мил, скромен, притеснен гласец, който много и отиваше.

Общи условия

Активация на акаунт