Питанка за едно много старо сериалче- "От обич"

• 62 562
  • 524
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Hugкажи че има много фенове И в 9 сутринта да го дават пак ще си го гледаме Peace

Ааа, не в 9 сутринта, моля, някои са на работа Crossing Arms В 9 вечерта по-става Laughing

# 91
  • София
Аз имам някакви спомени, че освен по "Канал 1", след това го повториха и по "Канал 3" и качеството наистина бе ужасно...но може и по "Нова" да са го давали, не знам Wink

Ако ще и през нощта да го излъчват, сигурна съм, че ще се намерят добри хора, които да го записват и след това ние да си го сваляме:hug: Само да го повторят!  Praynig

Сега проверих в IMDB и наградите на сериала  Heart Eyes

http://www.imdb.com/title/tt0138254/awards

Нандо и Милена най-добра двойка, йеее  Heart Eyes

# 92
  • Варна и...духом на Босфора
 HugПо Канала го излъчваха от 16ч и на другия ден повторение от 10.30 май беше и като бях втора смяна на работа все закъснявах
щото от предния ден не можех да гледам серията... Дали Канал имат авторски права за излъчване? newsm78

# 93
Много хубав сериал беше.Мисля,че Едуарда и Еле на се казваха двете главни героини,които всъщно ст и в реалния живот бяха майка и дъщеря,ако не се лъжа се казваха Реджина и Габриела Дуарте.Почваше и със истински снимки от началото.Много пак ми се гледа,както той,така и наколко други хитови стари сериали.Защо не почнат да дават по някой канал в определен час само стари сериали,например по Диема фемили?Много би било хубаво.Гледа ми се и "От обич",и "Касандра",и "Вдовицата в бяло",обаче с Освалдо Риос,и "Росалинда" и някакви ей такива ретро сапунки.Със сигурност биха имали много високи рейтинги,защото хората,които ги помнят още ги обичат,а които не са ги гледали,ще се запознаят с тях.

# 94
  • София
Малко актуални новини за героите от "От обич"  Peace

"Габриела Дуарте разказва в интервю за "Extra", е героинята и в новелата “Passione” напомня с нещо на Мария-Едуарда  от "От обич". "Аз не харесвам Мария-Едуарда и ще се опитам да направя новата си героиня различна." - споделя  Габриела."

"След като Маноел Карлос обяви, че осемгодишната героиня Рафаела (Клара Браун- ще бъде "лоша" в сериала "Viver a vida", в Бразилия започна полемика по този въпрос. Авторът дори е получил писмо от държавните органи отговорни за децата в което е помолен да спазва законите за защита на правата на детето в страната."

"Фабио Асунсао(Марсело в "От обич" Wink ) споделя с журналисти, че се чувства добре и се впуска с пълни сили в новите проекти. (Фабио е бил в клиника за лечение на наркозависими Sad - б.р.) Това се случи на промоцията на филма “Bellini e o Demonio”. "Чувствам се положително настроен и работя с удоволствие" - казва Фабио. В момента той се снима в минисериала “Dalva e Herivelto”

"Програмата "Фантастико" по Глобо подготви изненада за зрителите си на 11 септември (петък). Водещата Жулия Лемерц покани 4-те актриси превъплътили се в главната героиня Елена в теленовелите на Карлос - Режина Дуарте, Вера Фишер, Кристиан Торлони и Майте Проенса. Последната Елена на Карлос е Таис Араужо във "Viver a vida". за съжаление на почитателите на създателя на "От обич", "Семейни връзки", "Страници от живота" и много други теленовели автора се отказва от писането на сценарии от този тип. Ще профължи да пише минисериали"  Sad

"Каролина Фераз(Милена в "От обич" Wink ) е с ново гадже. Актрисата е заснета от папараци в Бузиос да се целува с бразилски импресарио. Преди време Фераз имаше връзка с турски бизнесмен."

"Антонио Фагундес и приятелката му Александра Мартинс ще се снимат за първи път заедно в теленовела. Двамата са заедно от 2007 година, когато се запознаха на снимките на поредицата "Carga pesada". Сега ще участват заедно в теленовелата "Bom dia, Frankenstein"."

Благодарение на www.braziliada.110mb.com  bouquet

# 95
Невероятен сериал!!
Скоро се бях сетила за него покрай друг бразилски сериал и още по-приятно ми стана, че попаднах на темата. Руският не ми е силен, но започнах да го гледам отново.  Flutter

# 96
  • София
Може би трябва да пишем на "Диема Фемили" за сериала, виждам, че там излъчват повторения на стари сериали...дали ще ни обърнат внимание?  Cry Praynig

За мен, която не съм любителка на турските сериали, има лъч надежда скоро да пуснат бразилски сериал по българска телевизия- говори се, че точно "Диема фемили" ще излъчи в близките месеци хитовия сериал "Индийски път" на сценаристката на "Клонинг" Глория Перез, който дори има номинация за "Еми"  Peace

http://www.telenovella-bg.com/movies/info/caminho-das-indias

Дано! Hug

# 97
За всички фенове на сериала стартира група и във Фейсбук, който желае да се присъединява и ако се съберем повече да имаме гласност може и да видим един ден пак сериала на екрана Simple Smile

http://www.facebook.com/group.php?gid=319005201046

# 98
Благодаря много за информация. Вече съм го добавила във Фейсбук.  bouquet  Дано се съберем повече хора!

# 99
И аз се присъединих. Много ми харесваше този сериал и се надявам да го видим един ден отново на екран.

# 100
И на мен мн ми харесваше това сериалче Simple SmileБеше доста отдавна,може би още бях в началното училище,но все още си спомням сюжета:)Определено Едуарда и Марсело много ги харесвах като двойка,а пък майка му на Марсело-Бранка никак не я обичах:)Имаше и една героиня,самоче съм и забравила името,която уж имаше дете ,а пък беше девствена,тъй като тогава думата девствена я интерпретирах като "Непораснала",много не я бях разбрала тази ситуация,може ли някой да ми разясни как точно стояха нещата там? че и до сега се чудя,тя как имаше дете,а беше девствена  Laughing Laughing Laughing

# 101
Аз девствена героиня с дете не помня. Rolling Eyes

# 102
Най вероятно съм объркала сериялите нещо  Grinning

# 103
Miss el, сериалът, за който говориш се казва "Чудото на Хуана". Въпросната Хуана беше девствена и отиде на преглед при гинеколог, където погрешка й направиха изкуствено оплождане, стана някакво объркване, трябваше да го правят на друга жена. После тя се влюби в бащата на детето (той не можеше да има деца и това му беше последният шанс)

# 104
Miss el, сериалът, за който говориш се казва "Чудото на Хуана". Въпросната Хуана беше девствена и отиде на преглед при гинеколог, където погрешка й направиха изкуствено оплождане, стана някакво объркване, трябваше да го правят на друга жена. После тя се влюби в бащата на детето (той не можеше да има деца и това му беше последният шанс)
Хмм,не не ,той този е по-нов,него го помня,даваха го по някоя каблена,с някой друг се бъркам ,пак от това време,помня,че беше по Канал 1 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт