СПЕШНО! Глътна две батерии!!! - Ур-р-ра!!!

• 38 854
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Веднъж ми се наложи да вадя от устата на малкия едно пластмасово нещо дребно, та тогава чрез опити видях точно това, че най-лесно се вади като бебо се наведе надолу с главата и пръста бърка откъм небцето, ако бъркате откъм езика, нещото потъва надолу към гърлото  Neutral Face

# 136
  • Sofia
Моят мъж е лекар и според него ще успее да ги изака.
Стискаме палци.Ужасно е това,което изживяваш:(
И ние чакаме с нетърпение най-после хубава новина!

# 137
  • София, "Младост 3"
Продължавам да смятам че няма нищо редно акитата да са черни щом не е от храната
Дано се оправите но цвета на акитата - какво значи реакция на чуждо тяло?!

Лека нощ и утре да имаш подарък в акито!  Wink  Даже два!

# 138
  • Варна
Цитат на: Margi
Моят мъж е лекар и според него ще успее да ги изака.

Дано да е прав!

Цитат на: catnadeen
Продължавам да смятам че няма нищо редно акитата да са черни щом не е от храната
Дано се оправите но цвета на акитата - какво значи реакция на чуждо тяло?!

Честно казано и мен продължават да ме безпокоят черните акита, но си спомням, че когато захранвахем Мони с първите пюрета, акитата й бяха доста тъмни (почти като сега)... Не можах да разбера какво иска да каже с това "реакция на чуждо тяло" точно, защото връзката по телефона беше много скапана, а накрая дори прекъсна.

Благодаря на всички ви за подкрепата! Дано утре има "подаръци" в памперса! Ако не - отиваме да правим нова снимка, а ако се стигне до някакво умуване от страна на лекарите за оперативна намеса, ще отидем до Военна болница във Варна!

А някой има ли представа към какъв специалист трябва да се обърнем? Гастроентеролог, хирург или нещо друго?

# 139
Мисля, че към хирург ......
А тя пие ли някакви витамини, понякога се получава черен цвят от тях.

# 140
  • в гората
Сега виждам темата! Не мога да ти отговоря за съжаление на въпроса. Само искам да ти кажа, че ще се моля много тази нощ батериите да излязат утре сутринта, както са влязли - в комплект. Сигурна съм, че Господ ще чуе молбите на толкова много мами!

# 141
  • Варна
Цитат на: nikol78
А тя пие ли някакви витамини, понякога се получава черен цвят от тях.

Не пие никакви витамини... Само тези, които са в адаптираното мляко и плодовете.

# 142
Утре като ги изкара пусни нова тема Praynig  
Успех!

# 143
chockolina, сигурна съм че утре ще имаш изненада в памперса. Сетих се да ти дам идея за още едно слабително- киви- безотказно е. Стискам ви палци! Аз също се моля за вас. Praynig  Praynig  Praynig

# 144
  • Бу-у-урга-а-ас
Нямам думи. Ужасно съм изплашена за вас, но вярвам и се надявам, че всичко ще се оправи и че Мони ще свърши добре една "голяма работа".  Praynig  Praynig

# 145
  • Sofia
Съжалявам за това,което ви се е случило!
 Sad  Sad  Sad
Стискаме палци утре да се похвалите,че батериите са в памперса  Praynig  Praynig  Praynig
Според мен - консултирай се с хирург в Пирогов! Дано не се налага, но все пак добре е да събереш няколко мнения.
Ние имахме проблем миналия месец със сина ми - съмнение за пилорна стеноза и искаха да го оперират  #Shocked  #Shocked , а беше само на 38 дни.  Добре че попаднахме на изключително свестен хирург и операция въобще не се наложи  Praynig , който впоследствие идва няколко пъти вкъщи да " гори" гранулом на пъпчето на Влади. Мога да  ти дам координатите му, ако прецениш и ако се налага (дано не е така).
Спокойна нощ! И чакаме добри новини утре  Praynig  Praynig  Praynig

# 146
  • Варна
Цитат на: michel
chockolina, сигурна съм че утре ще имаш изненада в памперса. Сетих се да ти дам идея за още едно слабително- киви- безотказно е.

Утре ще купя и киви! Мерси за идеята!

Цитат на: Gena

Според мен - консултирай се с хирург в Пирогов! Дано не се налага, но все пак добре е да събереш няколко мнения.
Ние имахме проблем миналия месец със сина ми - съмнение за пилорна стеноза и искаха да го оперират  #Shocked  #Shocked , а беше само на 38 дни.  Добре че попаднахме на изключително свестен хирург и операция въобще не се наложи  Praynig , който впоследствие идва няколко пъти вкъщи да " гори" гранулом на пъпчето на Влади. Мога да  ти дам координатите му, ако прецениш и ако се налага (дано не е така).

Дано не се налага, но, ако се стигне дотам, ще те помоля зо координатите! Благодаря за предложението!

# 147
  • Бу-у-урга-а-ас
Кивито наистина е безотказно, но не знам дали зрънцата няма да раздразнят допълнително лигавицата на стомаха Thinking Иначе го давам всеки ден със слабителна цел на Крис. Сега много добре му действат супи със зелен лук и спанак или лапад. Даже ония ден в картофената супа от кухнята му добавих ситно накълцан лапад, задуших го около 3-4 мин. и така му го дадох. Вечерта вече се беше отчел.

# 148
  • Варна
Днес на обяд точно лучена супа яде. Всъщност от вчера е само на разхлабващи храни. И реално няма проблем с изхождането - три пъти за един ден. Само това, дето трябва да го изходи, не излиза! #Puppy dog

# 149
леле какво става тук - сега се зачетох.стискам палци и чакам утре да имаш съкровища в пампата.

Общи условия

Активация на акаунт