СПЕШНО! Глътна две батерии!!! - Ур-р-ра!!!

• 38 853
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Букурещ
Цитат на: chockolina
Леля ми каза, че досега напразно съм претърсвала акитата, оттук нататък (от 24 до 48 часа) трябвало да излязат батериите.

защо ли мисля точно като леля ти? Rolling Eyes успокой се мъничко само и ще видиш, че всичко ще бъде наред, и изобщо не си мисли за хирурзи и други подобни.
Леля ти е права в случая - не може веднага да излязат, както писах и по-горе пътят до изхода е по-дълъг отколкото ни се иска на всички. Предполагам че часовете ти се струват векове, опитвам се да поставя на твое място, мъчително е чакането, но накрая всичко ще завърши добре, ще видиш, вярвай Praynig  Heart Eyes

# 151
  • София
Цитат на: StaM

.Аз знам ,че понякога са нужни 3-4 дни ,за да изхвърли погълнатия предмет... Praynig  Praynig  Praynig

Ще се оправи Мони! Praynig

# 152
  • Стара Загора
Това наистина е ужасно Cry
Стискам ви палци!

# 153
  • София
Чак сега виждам темата! Embarassed Чакам и аз и се моля,да излязат батерийте. Praynig

# 154
Кивито наистина действа разхлабващо, но може и да предизвика алергична реакция! Ние имахме проблеми с кивито -за това те съветвам да не го даваш точно  сега!
 Praynig  Дано всичко приключи днес и проклетите батерии да излязат.

# 155
  • Бургас
И аз не те съветвам да взимаш киви точно сега, ако не е яла досега - много нови неща ще се съберат и много ще се раздразни стомахчето. Достатъчно е това, което и даваш. Стискам палци!

# 156
  • София, "Младост 3"
надявам се днес да е големия ден!  Wink
само следи  цвета на изпражненията - защото ако батериите дразнят твърде много стомаха - според мен после може да се наложи едно антибиотично лечение - да не се получи възпаление на хранопровода или червата. Но дано поне не трябва хирургическа намеса

Пробвай това което те е посъветвоала майка ти - ДУФАЛАКС - но пък ако той много разреди акитат  Thinking ???

От "Аз възпитавам детето" на някаква си там:
Значи разхлабващо действат - КРУША, СПАНАК и ЗЕЛЕН ФАСУЛ, ЯБЪЛКА на гладно сутрин.
Регулиращо - т.е. мноого слабо разхлабващо - СЛИВИ.

# 157
Цитат на: catnadeen
От "Аз възпитавам детето" на някаква си там:
Значи разхлабващо действат - КРУША, СПАНАК и ЗЕЛЕН ФАСУЛ, ЯБЪЛКА на гладно сутрин.
Регулиращо - т.е. мноого слабо разхлабващо - СЛИВИ.

Спанака действа безотказно на Ради. Дори когато съм го готвила с ориз, тя пак го изкарва по 2-3 пъти. Ако имате успех, пусни непременно нова тема, че тази стана дълга.  Praynig  Heart Eyes

# 158
Хей, какво стана с батериите? Излязоха ли? Ние сме с теб духом!  newsm17

# 159
В такива случаи не трябва да се разхлабва коремчето, точно за това се ядат картофи или банани.
Всичко ще бъде наред и съм сигурна, че днес ще излязат батериите! Стискам палци и целувки на Мони!

# 160
И аз си мисля, че не трябва да се разхлабва стомахчето. Може би сега сте на преглед. Стискам палци!

# 161
  • Sofia
Леле, два дни нямахме нет и какво се е случили през това време. Много е гадно , но съм сигурна че ще ги изака сама. Сина ми беше н а годинка и месец когато глътна една пластмасова капачка от едно камионче. Поне беше кръгла, с диаметър колкото две стотинки. Личната каза да му давам разхлабващи храни и до третия ден ако не изака капачката в Пирогов. Не я изака за три дни и го заведохме в Пирогов, там лекаря ни каза да не му давам разхлабващи и е нормално до седмица, а може даше и две да я изака. Чак след втората седмица било вече притеснително.
Но при вас проблема е че са батерии и може да стане нещо от тях. Забравих да спомена че изака капачката на 6-ия ден, баща м,у преравяше памперсите и я намери.
Стискам палци да ги изака по-бързо , а на теб да се успокоиш!

# 162
Може би наистина не бива да и даваш киви, ако не е яла до сега, а и ако  не трябва да се разхлабва стомахчето в тази ситуация. Дадох ти го като съвет защото видях ще и даваш сини сливи, круши...
p.s. Не зная защо е това мнение в Бг, да не се дават някои цитруси. Доколкото ми е известно  бананите по-често дават алергични реакции...

ЧАКАМЕ ДОБРАТА НОВИНА! Praynig

# 163
  • Sofiа
[quote="michel" Доколкото ми е известно  бананите по-често дават алергични реакции...
[/quote]
ако не се лъжа самите бабани не са алерген, но съдържат хистамин който подсилва алергичната реакция към каквото и да е тя.  Wink
Иначе с нетърпение чакам добрата новина и се моля за вас с Мони  Praynig

# 164
С теб сме!

Общи условия

Активация на акаунт