СПЕШНО! Глътна две батерии!!! - Ур-р-ра!!!

• 38 849
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Чакаме.
Айде пък утре да ги сложиш тези гадни батерии в кутията със спомени, че ни изкараха акъла.

# 166
ОООХ, Чоколина, чакам с нетърпение да кажеш какво става с проклетите батерии. Дано всичко е наред. Дано при следващото влизане в темата да има добри новини Praynig

# 167
Ох, миличката! Толкова съжалявам за Мони. Дано всичко да се оправи. Стискам палци. Дръж се и не се отчайвай...

# 168
Какво стана с Чоколина и детенцето и? Някой знае ли? Стискам палци да им се разминат неприятностите... Praynig

# 169
  • Варна
Момичета, Мони току-що изака едната батерия!!! #Milti  #Milti  #Milti
Много се радвам, сега ще чакам и другата! Не мога да се успокоя още - като я изровичках от акито, цялата се разтреперих! Доста е "обработена" от стомашните сокове! Цялата е черна, а на места горната обвивка се е олющила! Но важното е, че излезе и то цяла! Дано при следващото акане излезе и другата!
Влизам съвсем за кратко в нет-а, за да ви съобщя добрата новина! Като заспи Мони, ще пиша по-подробно!!!

# 170
Цитат на: chockolina

newsm44  newsm44  newsm44

УРА! Време е сега и на другата!!!

# 171
Цитат на: chockolina
Много се радвам, сега ще чакам и другата! Не мога да се успокоя още - като я изровичках от акито, цялата се разтреперих! Доста е "обработена" от стомашните сокове! Цялата е черна, а на места горната обвивка се е олющила! Но важното е, че излезе и то цяла! Дано при следващото акане излезе и другата!
Влизам съвсем за кратко в нет-а, за да ви съобщя добрата новина! Като заспи Мони, ще пиша по-подробно!!!

Браво Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation Хайде, чакаме втората. newsm10 Моя мъж ме поуспокои, че тези батерии били с някакъв гел витре, а не с киселина. Но важното е че излизат. Grinning

# 172
  • Sofiа
СУПЕРРРРРРР
Айде сега чакаме и другата гадина  Grinning

# 173
Браво, чудесна новина! Днес цял ден ти преглеждам темата, че много ми стана мъчно за детенцето ти. Айде стискам палци и другата батерия да излезе  Grinning

# 174
  • Добрич
БРАВО!!!! Хайде, чакаме и втората, скоро ще е, сигурна съм!

# 175
Супер, супер, супер!
Само така!  #Milti

# 176
Браво на Мони  #Milti  #Milti  #Milti , скоро чакай и другата!

# 177
Супер супер супер супер супер!!!  #Milti  #Milti  #Milti  #Milti  #Milti
Хайде до довечера чакаме и втората!!  Praynig

# 178
  • Букурещ
знаех си аз #Milti  #Milti  #Milti
вече сте на половината път, и другата ще се появи, както писах няколко пъти- нямам съмнения, просто пътят е малко по-дълъг до изхода- това е, още малко търпение и ще се появи и втората #Milti  #Milti  #Milti

# 179
ох, чак сега видях темата и да му се невиди. Беше ми свито сърцето, но поне стигнах и до добра новина.
Моля се до довечера комплектът да е пълен и да отиде по преназначение в "Кутията на Мони", а на тебе, мила Chokolina, не ми се мисли какво ти е било през тия дни...
нацелувай малката беля от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт