Коледни подаръци купуваме и за среща с ЯНУАРСКИТЕ мъничета жадуваме!

• 13 010
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Във вторник аз ще ходя на курса на Плиска, а след това и във Втора градска.
Който иска предлагам – първо среща в 9:00 на входа на Плиска, а после среща в 12:45 на входа на болницата.

# 16
Тъкмо това ще направя, ама вече и скандал ще вдигна..защото аз изместих последният ми преглед за видеозона при тази лекарка която ще ми прави секциото ...и от тогава нищо..Ходих да си взема последния болничен за 45 дни, трябваше да ми пускат изследвания за кръв и урина, и ми изкочиха с думите-"Ами не можем да ви дадем направление, защото ни изтече лимита, елате януари месец"..Направо побеснях..викам ама тогава може да е късно вече.И нито ми казаха за консултации нещо нито нищо.От вас тук разбирам че трябвало най-често сега да се ходи.Малее ще откача сега..отивам да звъня по телефона в клиникатал, че да видим.

Вече звъннах..
Забравили били душичките, че трябвало да ходя всяка седмица...ох милитееее
И сега имам час за понеделник за ЖК. и да пускам изследвания.След седмица пак на Жк и преди Коледа пак трябвало.Мале малее тез хора ако не им се обадиш няма и да те погледнат
Абе тва са пълни глупости, добре, че сте се разбрали, какво направление, ти си по майчино здравеопазване, не ти трябва всеки път направление, един път те праща личната и те запсиват и тва е ...
Малеее, направо някой път се чудя как спят спокойно тия хора?!

# 17
И аз във вторник ще съм на курс, така че ще се радвам да се видим. В 9,00 съм на Плиска!
Ели, какви са тези доктори  #Crazy . Добре, че си звъннала, иначе щеше да си седиш и да се чудиш какво става. Наистина, направление не ти трябва, защото си по майчиното здравеопазване и да не се опитват да те "пързалят"  Naughty .

# 18
  • София
Във вторник аз ще ходя на курса на Плиска, а след това и във Втора градска.
Който иска предлагам – първо среща в 9:00 на входа на Плиска, а после среща в 12:45 на входа на болницата.
И аз мисля да съм на курса във вторник, само да не ми мине котка път. Иначе после мисля за се присъединя към Zaika Baika и Iramira, за обиколката на Втора градска, че се колебая между нея и Окръжна.
Да Ви почерпя по повод вчерашни Никулден (че вчера не успях) - по-добрата ми половинка беше именник .

Това за сега от мен  Hug.

Сега се потапям в света на киното - изтеглих си един стар бг сериал - Дом за нашите деца, и от вчера гледам в несвяст Simple Smile.

# 19
Привет и от мен,момичета,
присъединявам се към обиколката на 2-ра градска,12;45 на входа,нали?

# 20
  • София
Ели при теб поне са ти казали ,че са забравили.
При мен ходя на двама доктори , единия на частно при когото ще раждам ,а другия от поликлиниката - служебна дето ми правят уж изследвания. Да не мислиш че някой ми е мерил тонове. Ще ходя още само един път на 20.12 и после на седми влизам в болницата за секцио на 07.01 . Всеки път питам нещо не трябва ли да правя  и всеки път ми казват ,че нищо ми няма и всичко е наред . Само ми е чудно как разбират без изследвания. Направо ако вече не ми беше писнало щях да отида на трети доктор.  #Crazy

# 21
  • Карлово
Аман от бюрокрации в нашата държава. Тез хора защо взимат заплати newsm78 Ето, на Евито забравили за ЖК, на мен пък от карловското НОИ не могат да ми дадат информация за движението на болничните ми, да съм идела в Пловдив.
Албена, няма как да се стерилизира термометъра, при такава Т ще се разпадне
Ами чревни няма ли да ви правят, аз да напомня само, поне предния път се искаха тези изследвания, някъде месец преди термин се правеха?
Ааа, не мога вече трети път да си публикувам, пак писателстваме много Laughing

# 22
здравейте и от мен! аз сам в 34-тата седмица и вече почва да ми става тежко. бебо почва да му е тясно и като мърда имам чувство ,че ще ми разпори корема. незнам какво ще е от тук нататък, но ще е трудно. въпреки това искам да минава времето и вече да раждам (каквото и да ме чака в родилния дом).незнам на кого ще се обадя,но май ще званя след като си свърша аботата. единствено ще се обадя на сестра ми за да ми донесе нещо ако не сам го взела.

# 23
Ели ти не си ли в Майчин дом? аз си плащам за интензивни консултации и ме викат през 14 дни, а като вляза в 9 мес трябвало два пъти в седмицата. незнам защо така се е получило при теб. сега на 11 ще ми правят всички изследвания, вснеки път ми мерят кръвно, тонове, кг, дължина на матката. мисля че така трябва да е.
незнам как е при Вас момичета но на мен много ми тежи вече бебето немога да спя повече от 2-3 часа на ден, чувставам се толкова изморена, краката ми се подуват. правите ли някакви промивки за гадното течение, моя лекар ми изписа нещо но не ми помога, нешо ужасно е ?

# 24
добър ден и от мен момичета искам да ви попитам как се мерят тоновете на бебчо от коя седмица започват дасе мерят че не съм наясно newsm78 досега  не са ми мерили в нашия малак провиционален град не ти обращат много внимание  в понеделник ще ходя да взема болничния за майчинство да видим дали ще ми направят такива изследвания както при вас ще пиша пак!лек ден на всички

# 25
  • София
Ето меи мен в новата темичка.
Ние днес си купихме количка и аз разбира се съм много щастлива,по-късно ще я снимам да ви се похваля:)

# 26
добър ден и от мен момичета искам да ви попитам как се мерят тоновете на бебчо от коя седмица започват дасе мерят че не съм наясно newsm78 досега  не са ми мерили в нашия малак провиционален град не ти обращат много внимание  в понеделник ще ходя да взема болничния за майчинство да видим дали ще ми направят такива изследвания както при вас ще пиша пак!лек ден на всички
на мен ми ги мерят 2 пъти в месеца, от 4 месец насам. сега съм в 8 мес и тоновете на бебо са около 130, а когато станели около 160-170 май тогава е момента бебето да излиза

# 27
Ели ти не си ли в Майчин дом? аз си плащам за интензивни консултации и ме викат през 14 дни, а като вляза в 9 мес трябвало два пъти в седмицата. незнам защо така се е получило при теб. сега на 11 ще ми правят всички изследвания, вснеки път ми мерят кръвно, тонове, кг, дължина на матката. мисля че така трябва да е.
незнам как е при Вас момичета но на мен много ми тежи вече бебето немога да спя повече от 2-3 часа на ден, чувставам се толкова изморена, краката ми се подуват. правите ли някакви промивки за гадното течение, моя лекар ми изписа нещо но не ми помога, нешо ужасно е ?

Аз също съм в Майчин дом на консултации и ходя на 20 дена. На 11.12 и аз съм на преглед и да си взема болничния. Моята акушерка каза че след това ще ходя един път седмично.

# 28
  • София
мойте тези дни ги мериха и бяха около 137.А от другата седмица започвам веднъж седмично да ходя на запис на тоновете в Шейново при лекаря при който ще раждам.

# 29
  • Бургас
Здравейте момичета   bouquet
запис и от мен в новата темичка.

Аз вчера бях при доки и тя ми каза,че ЖК сега през две седмици и ми даде дата за другата ЖК на 18.12.Предполагам след това ще е всяка седмица за тоновете.

И моето Д се е поразширило Ирамирра споко,вече 98 см  ooooh!.Ама после ще кърмим така,че никакво гладуване  Grinning

Относно суеверията ,въпреки моят стаж с бебоците,да ви призная сега научих най-много .Иначе така се случваше,че повече от 1 човек незнаеше ,че отивам да раждам.

Днес накупих последните покупки за бебо.Сега трябва да започна да ги пера,гладя  и подреждам за да сме готови.

Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт