Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви дрехи и предмети са необходими за болницата при раждане?
Как се прави запис на сърдечната честота на бебето и колко често трябва да се прави?
Какво е необходимо за ваксината при отрицателен резус фактор на майката и положителен на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви дрехи и предмети са необходими за болницата при раждане?
При раждане в болница е необходимо да се носят лични принадлежности като бельо, хавлиени кърпи, тоалетни принадлежности, нощница, пижама, чехли и джапанки. Въпреки че някои болници предоставят нощници, много майки предпочитат да носят свои собствени. Освен това е важно да носите собствена нощница или пижама за изследвания преди секцио.
-
Как се прави запис на сърдечната честота на бебето и колко често трябва да се прави?
-
Какво е необходимо за ваксината при отрицателен резус фактор на майката и положителен на бебето?
-
Как мога да разбера дали има налична ваксина в близките до болницата аптеки?
-
Как мога да си купя бебешки монитор?
. Добре, че си звъннала, иначе щеше да си седиш и да се чудиш какво става. Наистина, направление не ти трябва, защото си по майчиното здравеопазване и да не се опитват да те "пързалят"
.
.
.
.
Ето, на Евито забравили за ЖК, на мен пък от карловското НОИ не могат да ми дадат информация за движението на болничните ми, да съм идела в Пловдив.

.Ама после ще кърмим така,че никакво гладуване