Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви дрехи и предмети са необходими за болницата при раждане?
Как се прави запис на сърдечната честота на бебето и колко често трябва да се прави?
Какво е необходимо за ваксината при отрицателен резус фактор на майката и положителен на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви дрехи и предмети са необходими за болницата при раждане?
При раждане в болница е необходимо да се носят лични принадлежности като бельо, хавлиени кърпи, тоалетни принадлежности, нощница, пижама, чехли и джапанки. Въпреки че някои болници предоставят нощници, много майки предпочитат да носят свои собствени. Освен това е важно да носите собствена нощница или пижама за изследвания преди секцио.
-
Как се прави запис на сърдечната честота на бебето и колко често трябва да се прави?
-
Какво е необходимо за ваксината при отрицателен резус фактор на майката и положителен на бебето?
-
Как мога да разбера дали има налична ваксина в близките до болницата аптеки?
-
Как мога да си купя бебешки монитор?

топчица
Тутракан

. А съм далеч от мисълта да облека някоя чужда. Освен ако под "лично бельо" не разбират нощница, в което се съмнявам. Не пише за термометър, но са посочени 1-2 хавлиени кърпи и тоалетни принадлежности. И тук съветват да не носи по-малко багаж, защото мястото е ограничено, освен ако не си във ВИП апартамент сама. Аз обаче като че ли предпочитам да си говоря с някой. По цял ден сама ми се струва скучно.
Аз все пак си мисля да кажа на майка ми. Все пак ще раждам секцио, това си е операция и ми се ще най-близките ми да ми пожелаят успех, да ги гушна и целуна, пък те да се молят за мен.
Понеже се чудех контракции ли имам или не, да ходя ли в болницата, и висях в отчетната цял предиобед, накрая ме пратиха да ходя да раждам 

в предишната тема не успях...или аз не успявам с времето или вие много бързо пишете
( направо съм в ужас от себе си. После ще умра от глад, но ще отслабна.)
съвсем съкратиха прегледите.поне ми обясни как става записването на бебето при личен лекар след раждането.
Нито кръвно вече ,.нито тегло нищо...