ДЕКЕМВРИ е, настана време мама да се срещне с бебе!

• 12 436
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИЧКИ ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ !

# 271
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!!!  bouquet
  Аз още чакам.През ден съм на запис на тоновете,преглед и ултразвук.Засега никакъв напредък:главата е високо,един пръст разкритие,никакви болки и контракции.Слава богу,поне записите са добри.Утре ще ме включват на система,ако има резултат,веднага ще ви известя.Стискайте ми палци!Аз също стискам на всички,на които им предстои тези дни да се срещнат със своите рожби. fingerscrossedУспех!!!

# 272
Ехеее колко нови попълнения...
Живи и здрави да са ви малките слънца!!!
Дари какъв хубав младеж само...пу пу!
Днес се видях с бабчето и малкия Теодор...леле какъв е красавец и той!Тя се чувства много добре...каза че е "Пушка" и се възтановява много бързо...
НИе утре сме на пангара...консултацията с анестезиолог ...мина много интересно...имаше само един въпрос към мен след като си показах бележката че съм си платила...и въпроса беше: "Убииства или самоубийства в рода си имате ли?" smile3511 Е направо не можах д аповярвам....но това е!
хубав ден засега на всички  bouquet

# 273
Биска,ама упорита твойта госпожица,ей!То и аз май нищо че си раждам всеки ден ще дочакам до термин.При мен обаче лошото е че всичко ме боли,вече ми е трудно и да се движа. Tired А и психически неиздържам та май ще плануваме секцио.....Стискам ти палци за утре. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 274
  • София
Честити бебчета на  Rorina37 , Bebobo , Amadis и  Barfly.
Да са ви живи и здрави и много послушни.
Късмет на всички които ще раждат утре.
Дари добре дошла в къщи. Големи сладури тия декемврийски бебета. Стела Мария, нещо немога да отворя снимката на малкия.

# 275
На всички нови обебили се мами много радост ,щастие и бързо въстановяване

# 276
  • София
Късмет на биска-писка и Лионката! Да се похвалите с бързо възстановяване и здрави дечица!  bouquet

# 277
Хайде да си призная и аз, че утре ме приемат в болница и по някое време ще си имаме бебче. Е, ако доктора реши - може и четвъртък да стане, но не ми се мисли сега за това.

Ами това е - стискайте палци. Може утре профилактично да мина през темичката преди да тръгна за болницата, за да се заредя с хубаво настроение и кураж.
Сега отивам да взема баткото от градината и да направя някои последни приготовления.

# 278
Честити бебчета на Амадис ,Бебобо и Деси(барфлай)   bouquet  bouquet  bouquet много да ви радват  Hug

Сега говорих с Барфлай, добре е и лека полека се възстановява.

Ние си имаме колики вече и се дундуркаме , педиатърката ни навести днес ,прегледа ни ,добре сме и на 27.12 ще ходим на първата консултация.

На кратко да ви разкажа за нашите първи дни. Операцията ми беше рано сутрина ,в 8:30 почна подготовката и Филип изплака в 9:40 Simple Smile аз съответно се разплаках като го чух... напълни ми душата този първи рев. Показаха ми го веднага след като го изкъпаха и го прибраха, а мен ме дозакърпиха Simple Smile В реанимация се раздвижих още същата вечер и на следващия ден правих обиколки на леглото. Качиха ме в стаята и на третия ден ,вече по подвижна ми донесоха Филип да си го гледам сама и да си го кърмя. Денонощните ми грижи за него там ми помогнаха много бързо да се възстановя и на 5-я ден вече можех да потичвам из коридорите Simple Smile Сега вече нямам спомен от болката ,само лекото придърпване ми напомня че е имало нещо болезнено което вече е отминало.
Филип ми е такова съкровище ,че и за две минути не мога да се откъсна от него. Имам чувство ,че никога не съм изпитвала любов такава, каквато изпитвам сега към него. Пиша и сълзите ми текат ... истинско щастие е за мен да го гушкам след тези дълги години на загуби и очакване. Много го обичам  Heart Eyes той ми е целия свят.

Стига съм писала  Grinning стискам палци на всички ,които ще се обебват тия дни  Hug  и лека вечер  Hug

Аничка ,мила, стискам ги нон стоп, Пипо и той ги е стиснал и те чакаме с хубавите новини  Hug

# 279
Аничка, и на теб и на всички, които очакват среща с бебо тези дни стискам всички видове палци Peace за безпроблемно раждане, бързо възстановяване и да гушкате прекрасни бебоци...ей, наще декемврийчета нямат равни Heart Eyes ама с конкурс да ни бяха събирали те такива хубави бебета нямаше да намерят...пу-пу да са ни живи и здрави newsm10 newsm51

# 280
  • София
Леле леле колко много бебета, колко много прибрали се майки. Просто не знам от къде да почна.

Честити бебета на всички. Няма да ги изброявам, защото им изпуснах края. ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА БЪДАТ И МНОГО ДА РАДВАТ ВСИЧКИ.

На завърналите мами - добре дошли.  Hug

А на тръгващите мами - стискам палци всичко да мине добре и бързо да се похвалят с малките съкровища. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз какво да кажа - вчера на фризьор - леле колко е хубаво, направо се чустваш като нов човек. Днес уж да разместваме къщата и да оправяме стаята на бебето, нещо не стана, ама и деня още не е свършил. Та дано и девойката ни изчака да не тръгне сега да излиза - поне да й оправим стаята.

Вчера като ходих на тонове, поразпитах докторката на Бабчето за Бабчето и тя ми обясни, че се повторила историята й от първото раждане - нямала никаква родова дейност и бебето почнало да заема лоша позиция и това наложило секциото. Ама щом Льонката я е видяла и се чуства добре, няма нищо по-хубаво от това.

Хайде стига толкова, че стана много дълго. После пак.

Ето какво забравих - честита месечинка на Фелиша, е малко със закъснение де. Да е жив и здрав и много да ви радва.

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 16:51 от nonich

# 281
Честито на Барфлай и Амадис!!Да са им живи и здрави малките съкровища!
 Ние днес бяхме на първата си истинска разходка-почти час и нещо.Тук в Пловдив беше много слънчево и топло,опаковахме хубаво малката Бубка,със зимния кош и хайде
 http://images22.snimka.bg/004687612.jpg
 Дари,последния ти пост направо ме просълзи!Наистина не може да се опише чувството,когато за 1ви път чуеш плача на бебчето,и зърнеш личицето му!При мен това стана чак час и нещо след операцията,защото в Карлово не поискаха да ме оперират със спинална упойка и ми сложиха пълна!Стискам палци на момичетата,на които им предстои раждане!Да мине всичко бързо и безболезнено и да си гушкат сладките бебчовци!

# 282
  • София
Огромна честитка за всички родили момичета! Нека са ви живи и здрави бебоците и да ви правят безкрайно щастливи Дари, добре завърнала се, а момъка е повече от страхотен   bouquet
Късмет на тези, за които утре ще е дългочаканият ден и изобщо... само хубави неща да ни се случват... на всички  bowuu
Момичета, а имате ли идея дали мога да пия няколко Колдрекса понеже те много бързо се справят с настинките ми  newsm78

# 283
Честито на всички нови мами!Да са им живи и здрави малките слънчица  HugДо мамите,които не кърмят:по колко грама адаптирано мляко папат вашите бебоци?Добре дошла Дари!  bouquet

# 284
Честито на Барфлай, Амадис и Бебобо! Много късмет на всички!   bouquet
Дари, и мен ме просълзи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт