Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 31

• 12 382
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Пък ний 3-те луди майки сега се завърнахме. Голям студ, голяма работа! А пъзелът е много готин, още повече, че моето човече обича да бучка фигурки.
DVV, ако бяхме запазили Джаклин КО, можеше да се сватим. Костенуркова персийка. Ама аз я харизах на брат ми и там е много по-щастлива.

# 211
DVV има такъв в детски магазин Рая на Цар Освободител  :

Вчера трябваше да избирам да мина оттам или пред другия в уличките -и познай кое избрах ooooh! При първа възможност ще мина оттам и ще взема .Много ти благодаря Heart Eyes

DVV, ако бяхме запазили Джаклин КО, можеше да се сватим.

Уф котка ли щеше да ме караш да си вземам ooooh! Ама за идеята що пък не Crazy

# 212
за Пентаксима аз си купих 3 те ваксини на куп от Лиси4кова (аз съм приятелкатана Софи) Peace

# 213
Че хойкахме, хойкахме, но накрая моя заспа в колата. Добре, че имах две срещи с детегледачки, проведени в колата със спящото човече, но пък между тях имах час чакане  Crazy Той завит, наоблечен - нищо му няма - спи като пън! Обаче аз измръзнах! Припалвах, припалвах ама ... то горивото не е от чешмата  Laughing Още са ми ледени краката.
Да ви се оплача, че нащо педи спира да работи със ЗК  Close Сега трябва да се записваме при друг  Cry

# 214
daninka , бял персиец казваш...Става. Прати снимки на зетя. Булката е Алина, на 2 г. и е "върджин". Ще се прежали щом зетя е от сой.

# 215
  • Варна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202003&view=1&photo=1
ето малко снимки, има и още но сега нямам време. после ще се обадя.

# 216
Здравейте момичета! Има ли още едно малко място и за мен в тайфата. Видях, че става дума да детските, а се оказа, че изобщо не съм в час. Кажете ми, моля Ви, до кога е крайният срок за подаване на декларации и какви са необходимите документи.
С тези социални хич не ми се занимава като се сетя, че за 200 лв. помощ при раждане ме направиха луда с техните глупости. Обаче няма какво да се прави това е положението
Благодаря предварително!

# 217
  • Варна
Таня, добре дошла при нас.
Аз днес ходих да подавам документи за детските. Имам едно детенце и сключен брак. Съответно необходимите документи които трябва да подадеш в Социално подпомагане по район на местоживеене са:

Справка за твойте доходи 12 месеца назад  - не се брои месецът, в който се  подава молбата.
Справка за доходите на съпруга ти 12 месеца назад.
Молба декларация - взема се от там
Носи се акт за раждане на детенцето.
Както и данни за IBAN i BIC код, ако искаш да ти се превеждат парите.

За срокове - май няма. На ме ми казаха, че когато подам молба, от тогава ми започва да се изплащат. Т.е колкото по-скоро, толкова по-добре.

Май е това. Дано съм била полезна.

Сега да ви се похвалим - качили сме 1100 кг за месец. Вече тежим 5400 и 57 см. Heart Eyes Бихме и ваксината. Милото как изрева Confused Аз набутах таткото да го държи, че аз не мога да гледам как се мъчи. Засега няма нежелани реакции Praynig И такаа.

Хайде хубава вечер Hug

# 218
Благодаря Янина!
Само да кажа за ваксината - по принцип Пентаксим добре се понася. Нашата педиатърка обаче ни каза за всеки случай да му дам Панадол 2,5 мг. Също така не го къпахме вечерта когато му сложиха ваксината на малкото съкровище, пак по препоръка на педито, за да не се затопля. И ние първият път си поплакахме, а следващите два пъти изобщо нищо не усети. Това е от мен!
Приятна вечер!

# 219
Здравейте, момичета:)

Не пиша тук, но пък попрочитам по малкичко, като имам време:)
Та да кажа зашо нахълтвам в темата- понеже ми е криво, че във всички детски кътове тук във Варна се пуши, а аз съм много против да си тровя детето, започнах да пиша мейл-и на медиите-БТВ новините, БТВ репортерите, Господари на ефира, РИОКОЗ, и на Държавните институции ще пиша. Така че, ако има други мами, които са против да се пуши на такива места, моля ви, драснете по някой мейл, като сме повечко, ще има по-голям ефект! Детските клубове, които визирам, са:Тралалеж, Барби, Пфое Мол, Гранд Хотел-а, 101 приказки.Ако решите да пишете писъмца, моля ви указвайте и имената на детските кътове:)

П.П. Не съм против пушачите, моля ви:) Просто не искам да ми тровят детето, докато си играе, че и да си плащам за това!

# 220
desiteam- бравооооооооооо!!!!!  Hug Peaceдобре дошла в отбора! аз и на Владо Береану писах в БНТ за паркираните коли по троторите,ама ефект = 0 !!!
ще се радвам да се вклю4а, Peaceсамо помогни малко - на кои адреси си пратила?
Rolling Eyes

май4ета,добре е като вземате ваксината Пентаксим да е от една партида- демек наведнъж 160 лева Twisted Evil- аз ползвах еднократната помощ...ама нема как!

а за детските- дължима са от месеца,следващ месеца на раждане на детето,затова действайте...и се подновяват на 12 месеца! ако изберете плащане по банка - полу4ават се след 20 число на месеца!Избирайте винаги банкомат на обслужващата банка ина4е таксите "изяждат" сумата! #Cussing out
хайде лека ве4ер и до утре!!!
  bouquet

# 221
еее бива ли така- последна пиша ве4ерта и сега пак- първа да ви казвам ДОБРОООО  HugУТРООО!!!!КЪДЕ СТЕ БРЕ,МАЙЧЕТА!!! newsm78

# 222
Добро уто! как да сме! Студ и домашни задължения. Малко разходка до кухнята и после скука, направо ще изкукам!

# 223
Мейлите, на който можете да протестирате с мен, са:

gospodari@gospodari.com

news@btv.bg

btv_reporterite@btv.bg

Благодаря предварително на всички:)

# 224
  • Варна
Добро уто! как да сме! Студ и домашни задължения. Малко разходка до кухнята и после скука, направо ще изкукам!
добре дошла в клуба Tired ние също се разболяхме  yu5 и експедирахме Лора при баба и дядо,поне да не я ДОразболяваме  Sad

Общи условия

Активация на акаунт