Отговори
# 195
Добре дошла siska r, много се радвам , че се присъедини към отбора на априлските мами.
Моят термин е на 30.04.2007, ти от къде си, знаеш ли пола?
чакаме да споделиш всичко с нас:))))

# 196
здравейте и от мен  Hug
още нямаме интернет в къщи и сега ви пиша от работа.
Във вторник бях при доки, всичко е ок с бебка, от 330 грама за две седмици е станала 570 Crazy Joy Страшно е хубава,  и доки много  и се радва. Днес ще ходя до 2ра поликлиника за УНГ че това ухо ме побърка вече Sad
Иначе и аз съм много нервна нещо, особенно като идвам на работа и съм в трамвая направо ми иде да хфана някоя бабка и да я удуша, така ме блъскат в корема, егати ужаса, онзи ден пак ми вдигаха скандали че не съм ставала. Абе нямам думи #Cussing out
Моя мъж е невероятно търпелив с мен и винаги го избива на шега което много ми помага като ме удари хормона #Crazy Heart Eyes
Момичета у нас имаме вана, но още не смея да я ползвам, има ли някакъв проблем за бебо, да не му стане много горещо или незнам и аз. Вие взимате ли си вана?
Вече съм в шестия месец ураа  newsm44, надявам се всичко до края да е наред Praynig Кога минаха незнам все едно е бил един месец а не пет Simple Smile Flutter

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 13:09 от Aquariel

# 197
hrisi-pisi, аз не си представям как точно се кърми дискретно навън, та и в движение, но преполагам ще разбера, защото със сигурност ще си поръчам слинг.

А иначе и аз съм фен на Facebook ама как успя да ме мернеш?! Simple Smile Чрез някой приятел?

За болките - вече имам непрестанна болка в опашката от дясната страна. Ако седя в по-неудобна поза (леко прегърбена) доста ме заболява лявата плешка. Странно ми е, че само лявата... newsm78

Vercho "дикретно кърмене" в смисъл, че като си в парка например няма всички да те гледат и да се пулят, ако ти се вижда нещичко  Wink

За Facebook аз сега го разучавам и се ровя къде ли не и по неповторими за мен пътища:) Примерно сега пак се пробвах да те намеря, но не можах. Може би в някоя от каузите съм те засякла.

Кофти за опашката и болката Sad дано с времето не се задълбочава...

Иначе аз съм си вкъщи и пак имам контракции, но не е както преди. Все пак си трябва пазене и лежане и за съжаление край с работата, водната гимнастика, йогата, всичко...Sad((

Иначе ще си имаме момааа:))) Докторката търси търси нещо по-голямо между краката, ама не намери Simple Smile) Аз веднага като разбрах малко се шашнах, че ще е девойка (не ми се карайте и не ме линчувайте моля). Просто като се сетя аз в пубертета каква бях, а и като цяло на девойките им е  малко по-сложно всичко, ама...Нищо де, вече свикнах и съм много щастлива, а и таткото от началото си искаше мацка, така чее  Peace

Прегръдки на всички мами и прекрасен ден!

# 198
Добре дошла siska r, много се радвам , че се присъедини към отбора на априлските мами.
Моят термин е на 30.04.2007, ти от къде си, знаеш ли пола?
чакаме да споделиш всичко с нас:))))
Здравей Vanyivan.още доктора не може да види какво ще е бебчето,а аз вече нямам търпение чесно да си кажа Cry.много се надявам да е момченце,малко сладко и ревливо Wink.аз съм от Русе.

# 199
Аз набързо се отбивам, че отивам на фризьор - да ме разкрасят малко Simple Smile
От поспаланите май аз държа рекорда - днес спах до 12:30 Embarassed

# 200
мили майки я ми кажете имали значение как ще спиш нощно време.откакто доктора ми каза че не трябва да спа по гръб за да не задуша  бебета,не мога да мигна постоянно се притеснявам да не го притисна и да не му направя нещо.УЖАС.и сутрин след това съм нервна още повече защото не сам се наспала

# 201
  • в илюзия
Здравейте   bouquet
Аз изпадам също в едни състояния , направо никой да не е покрай мен. Крещя , викам , посля плача. На приятеля ми хич не му е лесно.  Crazy
Добе дошла на новата мама  bouquet
Аз съм качила +9 кг. напарво не знам къде са тези кила , аз качвам само в корема и дупето. Sick
И аз имам силно сърцебиене , но много рядко , не мисля , че е опасно.
За срещата на софийските мами , аз пък мога преди 21 , защото до тогава съм в София  Sick, после ще бъда тук чак на 8 .Ако можем да измислим нещо ще е супер , защото много искам да ви видя на живо. Hug
Да ви питам сега нещо -преди малко много ме заболя корема от лявата страна , все едно някой ме щипе зверски отвътре.  ShockedДали това е разпъване или ......... Confused

# 202
Siska_r, добре дошла Hug... и не се притеснявай за това как спиш - важното е да ти е удобна на теб позата, тогава и бебчо ще е добре. Ако не спиш - по-зле за него Wink
Hrisi-pisi, честита ти мома Laughing Много се радвам за теб. Аз откакто разбрах пола, не че съм имала някакво лудо предпочитание, някакси много по-близка ми стана Simple Smile Дано ти минават тия контракции.

А за спането - не знам как спите до обяд. Аз обичам да си спинкам по принцип, но вече след 9 не се будя. Таман да загрявам...

# 203
мили майки я ми кажете имали значение как ще спиш нощно време.откакто доктора ми каза че не трябва да спа по гръб за да не задуша  бебета,не мога да мигна постоянно се притеснявам да не го притисна и да не му направя нещо.УЖАС.и сутрин след това съм нервна още повече защото не сам се наспала

Добре дошла на новата мама!   Hug

И аз мисля, че няма значение как ще спиш. Чувала съм, обаче, че ако спим на лявата страна, сърцето изтласква повече кръв и така бебоците ни растът повече.  newsm78  Не знам дали е вярно.....

Аз също ще съм в София след 24-ти, но не знам точната дата и до кога. Много искам и аз да ви видя на живо и да си побъбрим. Когато уточните датата на срещата ще разбера дали мъж ми ще е в BG и ако е тук ще го навия да сме там по това време. Казвам "сме", щото бебо ще си го мъкна с мен, а на мъж ми...  red

# 204
Аз гледам да спя на лявата страна, ама като умалея се обръщам на дясно. По гръб никога не съм спала и нямам проблем, ама не мисля че дори да се спи по гръб може да задушиш бебо Siska_r.
Сутринта много ме болеше корема покрай пъпа направо не се траеше, ама бях чела някъде че е такива болки се получават като бебко застане в някаква поза която притиска вътре корема Simple Smile Вече съм си ок Peace

# 205
здравейте и от мен Peace
tanzen да те упокоя...не държиш ти рекорда за най-късно ставане EmbarassedИзлюпих се в 13:30.........не мога да спя Shocked Снощи до 2 часа съм се въртяла и няма и няма......Ужасно е!!!

Aquariel и ние имаме вана.По принцип ми става лошо когато си взимам вана (от топлото),но преди седмица реших да си взема.въобще не съобразих,че не е добре водата да е много топла,а то вана без топла вода......... newsm78 За всеки случай мисля да я избягвам до края на бремеността Peace

siska_r добре дошла-Адашка Laughing

Аз също забелязвам,че вечер когато си легна сърцето ми бие много силно........явно не е само при мен

# 206
И аз ще избягвам ваната, ама като гледам мъжо как се кисне с часове и на мене ми иде да се цопна Laughing
За сърцето и аз съм така вечер ми прескача и ми бие силно, ама за малко и минава после, нормално  е според мен  Peace
В последно време много ми се поддуват прасците и глезените, все гледам да съм седнала на работа ама не винаги става. А изтръпват ли ви ръцете вечер и сутрин?

# 207
Спането по гръб пречи на майката не на бебето. Притиска се главна вена, като така се нарушава кръвотока на майката. Може да доведе до сърцебиене, задух, паника.

# 208
  • в илюзия
Ръцете ми изтръпват предимно вечер и през ноща , чак се будя от болка. ConfusedТова е екстра на бременността Wink

# 209
Спането по гръб пречи на майката не на бебето. Притиска се главна вена, като така се нарушава кръвотока на майката. Може да доведе до сърцебиене, задух, паника.
аз предимно по гръб спя.....може и за това да ми бие така силно сърцето newsm78
Така си ми е удобно за сега Peace

Общи условия

Активация на акаунт