Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
-
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
-
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на хемоглобина при бременни жени?
-
Какво представлява феталната ехокардиография и кога се прави?
При вас как е?
В крайна сметка кое е вярното. Тромбоцитите са ми 236. И тук в тази разпечатка пише, че долната граница на PLT /тромбоцитите/, до колкото знам е 130, не 140. Съвсем се обърках.
Бихте ли ми разяснили. Иначе MCV, MCH и MCHC са ми в нормата, според тази разпечатка 
.
Днес уж щях само на една среща сутринта да отида и да се прибера на топло, но откарах до 6ч в офиса...
.днес аз съм най-раднобудна,но неможах да спя добре
.да ви почерпя
-днес мъжът ми има рожден ден-става на 30 години!
на мъжа ти, да ти е жив и здрав и да бъде таткото мечта за твоето дете.
в различните лаборатории ги дават различно. На моите изследвания пише, че за хемоглобина са 110-165, а за тромбоцитите 150-390. 

ПРОСТО ГИ МРАЗЯ!
Така както ми изглежда и те са от най-коректните! Боже защо всичко в в Бг става с такива мъки, кога ще се научат тия хора да работят като хората
Ще направя тези дни снимки и ще ги кача в албумчето.