Отговори
# 30
  • Варна
Хемоглобинът се вдига доста бавно, но за сметка на това може да спядне рязко. Моят в средата на октомври беше 104, оттогава всеки ден пия Сорбифер+Матерна и предната седмица беше се качил едва на 110. По-голямо подобрение има на останалите показатели MCV, MCH и MCHC - всички те са в нормата.  Обаче тромбоцитите ми са спаднали от 126 на 122 при долна граница 140  Thinking При вас как е?

# 31
Ясмина, моят хемоглобин от 120 падна на 105 за 2 седмици. Иначе показателите MCV, MCH и MCHC са ми в норма и на двете изследвания досега. Тромбоцитите и при мен са спаднали от 220 на 162, но пак са в норма. Обаче в Цибалаб долната граница за тромбоцитите е 130.

# 32
Запис...

# 33
При мен хемоглобинът беше 109, пия от средата на октомври феро - фолгама и той се "покачи" на 112. Надявам се този месец /сега като се видя с док-а в сряда/ да се е качил по-чувствително.

# 34
Хемоглобинът се вдига доста бавно, но за сметка на това може да спядне рязко. Моят в средата на октомври беше 104, оттогава всеки ден пия Сорбифер+Матерна и предната седмица беше се качил едва на 110. По-голямо подобрение има на останалите показатели MCV, MCH и MCHC - всички те са в нормата.  Обаче тромбоцитите ми са спаднали от 126 на 122 при долна граница 140  Thinking При вас как е?

Добре, на мен в компютърната разпечатка от изследванията на кръвта ми пише, че нормата на хемоглобина е <110 - 170> . От вас разбирам, че долната граница е 120.   newsm78  В крайна сметка кое е вярното. Тромбоцитите са ми 236. И тук в тази разпечатка пише, че долната граница на PLT /тромбоцитите/, до колкото знам е 130, не 140. Съвсем се обърках.    newsm12     Бихте ли ми разяснили. Иначе MCV, MCH и MCHC са ми в нормата, според тази разпечатка

# 35
Скоро не бях се включвала,но докато изчета всичко очите ме заболяха. ooooh!
Гледах и нашето албумче,което доста се е увеличило.И аз се постарах за което Peace.
Поздрави на всички!!!!  bouquet
Желая ви нон-стоп коледно настроение в перфектно здраве!!! Heart Eyes Shocked
Айде лека нощ,че стана утре...

# 36
Здравейте и от мен! Аз още съм си болна - кашлям и съм със запушен нос Cry Днес уж щях само на една среща сутринта да отида и да се прибера на топло, но откарах до 6ч в офиса...
Много съм доволна, че свърших и досадната работа с кола маската Laughing Моята козметичка казва, че няма никакъв проблем да си правя до края. Така и ще направя сигурно.
Досега урина са ми изследвали само веднъж - в 12та седмица - и това доста ме притеснява. Днес се чух с лекаря ми и настоях утре да отида да ми пусне урина. Най-малкото искам да проверя дали грипът ми е навредил някак си на бебка. Дали трябва да ми гледат нещо друго, впредвид че съм болна?!

И ние вчера украсихме вкъщи - стана много празнично. Ще пусна снимки по-късно Simple Smile

# 37
добро утро newsm03.днес аз съм най-раднобудна,но неможах да спя добре smile3524.да ви почерпя  party023 beer Wine Glass Drunk-днес мъжът ми има рожден ден-става на 30 години!

# 38
ася20 nbirthday на мъжа ти, да ти е жив и здрав и да бъде таткото мечта за твоето дете.

Добре, на мен в компютърната разпечатка от изследванията на кръвта ми пише, че нормата на хемоглобина е <110 - 170> . От вас разбирам, че долната граница е 120.   newsm78  В крайна сметка кое е вярното. Тромбоцитите са ми 236. И тук в тази разпечатка пише, че долната граница на PLT /тромбоцитите/, до колкото знам е 130, не 140. Съвсем се обърках.    newsm12     Бихте ли ми разяснили. Иначе MCV, MCH и MCHC са ми в нормата, според тази разпечатка

anilinda, не се шашкай толкова за границите, Stop в различните лаборатории ги дават различно. На моите изследвания пише, че за хемоглобина са 110-165, а за тромбоцитите 150-390.  Rolling Eyes

# 39
  • In someone's dreams
Добро утро и от нас!

ася20 честит ти рожденник, много да те обича и да те прави най-щастливата жена на света  newsm76

Вчера бяхме на преглед при д-р Марков в София. Не бях ви казала, че ще ходим при него по-рано от страх, но за щастие всичко е наред с бебчо. Потвърди 100%, че е МЪЖ, разглеждахме всичко най-подробно - от главичката, личицето, чак до пръстите на крачетата. Имаме снимки на пишлето, направи ни и 4D запис на диск. Много съм щастлива, че си видях беби толкова добре и знаете ли - прилича на сестричката си, в муцунката е направо копие на Йоана като бебе  newsm32

А за мерките - 485 гр, всичко останало е съсвсем в норма и няма да го описвам по отделно. Сложих и снимки на бебчо в албумчето ни.

Весел ден на всички мами и много целувки  Kissing Heart

# 40
  • варна
АСЯ20,честит ти рожденник! Нека винаги бъде до теб и те подкрепя и обича! newsm59
Моя хемоглобин преди седмица беше 117.другите ми изследвания се вписват в границите-или горна,или долна.Утре съм на преглед ,нямам търпение,надявам се,че всичко ще е ок.
Някой беше писал за пъпчето-нашето падна още в болницата,а акушерките не са го видяли като е паднало,така че си остана там.

# 41
Добро утро!
Ася20, честит рожден ден на мъжа ти! Пожелавам ти да прекарвате все повече време заедно и да отгледате в любов малкия бебок Hug

# 42
  • в илюзия
Добро утро.  bouquet
Ася 20 Честит рожденник  nbirthday Да ти е жив и здрав и само да те радва.
Днес си заминавам за София ще стоя до 21 и няма да си идвам. Ако искате може да си направим една предколедна срещичка. Wink

# 43
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Аз пак не съм писала от известно време за което се извинявам Simple Smile Ясмина поздравления, темата е невероятна, както винаги Simple Smile

При мен с бебо няма нищо ново, чяк на 20-ти съм на преглед и тогава ще са ми готови изследванията за кръв и урина Simple Smile

Иначи на нас ни се случват само гадни неща........с ремонта в кухнята сме почти готови, но се оказа че шкафове ще имаме най-рано на 05 ЯНУАРИ!!!!!!!!!!!!!! Просто ще се пръсна от яд! Били го закъсали с графика за монтажа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и какво сега ние оставаме без кухня точно за коледа и нова година smile3511 ПРОСТО ГИ МРАЗЯ!

На всичкото отгоре ни се развали климатика и вече втори ден ще си чакам майстори #2gunfire #Cussing out Така както ми изглежда и те са от най-коректните! Боже защо всичко в в Бг става с такива мъки, кога ще се научат тия хора да работят като хората #2gunfire

Просто при нас е една "коледна приказка"!

И на всичкото отгоре тия ..... от Пощенска банка продължават да ме разхождат всеки ден до тях, защото все незнаели или не били сигурни, или "Днес просто е голяма лудница и имаме много работа" все едно аз не съм им клиент и аз все мога да чакам и всеки ден да си правя разходки по маршрута Суха Река - Красна поляна!!!! Ей така за кеф, нищо че ме боли корема ужасно!

Е поне хубавото в цялата история е че вчера успях да разгледам фирмения магазин на Чиполино и си харесах количка и после влезнах в още един магазин и там си харесах и сега се чудя.... ама има време Simple Smile

Едиственото хубаво е че днес най-накрая се надявам да успея да украся, та поне това да внесе малко готино настроение вкъщи Simple Smile

Извинявам се за дългия пост и отрицателното настроение.... Cry

Хубав ден ви пожалавам Simple Smile

# 44
Разписвам се и аз, не че имам нещо важно за казване... но не съм писала отдавна, само чета... много сладки пека тези дни. Празнично ни е - ние сме украсили от средата на октомври вкъщи. От миналата седмица и цялата тераса е в лампички и един светещ дядо Коледа се е лепнал за прозореца  Joy Ще направя тези дни снимки и ще ги кача в албумчето.
Ясмина, поздравления за темата, както винаги си се справила прекрасно!   bouquet
Бебчо ми е добре, ритка като за световно, от една седмица ритниците са и 5-6 см над пъпа. Таткото някой път като ме прегърне съвсем леко и усеща по някой ритник и се стряска как рита толкова силно, че се усеща и през дебелите дрехи  Joy
Поздрави, момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт