Януари дойде ли, познайте – ще си гушкаме бебоците, потрайте!

• 14 389
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • Карлово
Усмивка, на повечето АМ упътването е да се изхвърли  1 час след приготвянето. А с храненията през нощта-ами свиква се Hug

# 256
здрашейте бъдещи майчета! На въпросите за Токуда: Обадих се на д-р Диков в 4 сутринта и той ми каза да отивам направо в болницата, където да ми направят преглед на околоплодните води и ако са изтекли да ме приемат. Така и стана. Приеха ,ме без болки, но тоша се променя. Бях на преглед при Диков в денч преди да родя и той тогава не виждаще никакви признаци.....но нещата явно бързо се променят. Аз обаче не родих никак бързо - чак в 18. 00 часа - т.е. след 14 часа. Най - гадно беще докато чаках разкритието да стане поне 4 см. за да ми сложат упойката - това стана към 17.00 часа. иначе за ВИП-а - не е на друг етаж - на същия си е. Има две ВИП стаи - големи, чисти, с телевизия. Бебка беще с мен през цялото време, освен през нощта. Таткото, бабите и лелите можеха да идват когато си поискат - не е много редно, но се затварят очите. заедно с екстрите платихме 1500.00 лв, които си струват до последния лев! Отнощението е супер, стаите също. Анестезиолога даже е хубав:) Питайте каквото искате - когато мога ще отговарям. Лек ден!

# 257
Хайде да се запиша с добри новинки. Heart EyesНяма никакъв повод за паника.Шийката ми е малко скъсена,но било нормално за тези седмици,бебка е добре,просто явно си проправя път и е по-големичка.Офф така се успокоих от този преглед,моля се всички да си изкараме до финала Praynig Hug

# 258
  • София
Ваня дано всичко да е наред. На мен понякога ми се иска това бебче да се поди по-бързо ,че вече нямам търпение, после ме хваща ствах- дали всичко ще е наред, дали ще се справя и така съм на приливи и отливи. Crazy

# 259
jungle79 ¬естита беба Мона!!!! Много радост и щастливи мигове да споделите с нея newsm51
Усмивка, и аз да ти кажа за млякото бях като теб първия път, представях си как ставам като лудите всяка нощ, нищо че мойта беше на кърма и т.н.
Накрая се изнервих и почнах да правя млако за през нощта в 00.00 ч., т.е. за след 4 часа, слагах го в хладилника, като ревне бебето го слагах в микровълновата 20 сек и айде пак в леглото с бебето. Да ти кажа честно, тя и сега пие мляко приготвено от вечерта още нищо не й се е случило. Така че, аз със първото не съм се престаравала, не смятам и с второто да се престаравам.

# 260
Здравейте и от мен!Радвам се че харесахте подарака от мъжа ми  newsm08 Иначе за тапата и аз съм чувала , че като падне може да се изкара още доста, стига да не са изтекли водите.При мен положението всне още е едно и също, бебка продължава да си стои седалищно newsm30 , ще видим на 29 декамври.

# 261

jungle79 ¬естита беба Мона!!!! Много радост и щастливи мигове да споделите с нея                                                                                                                                                            честито и от мен! newsm51 newsm30   

# 262
Jungle, честито малко съкровище Мона  Hug

Гледай как става понякога - даже и лекарят не е очаквал, но хоп, процесът започва.
И аз съм си избрала Диков, горе долу и на мен това ми е казал за началото на раждането. Иначе ме вика още веднъж след Коледа, за да се мерим и да прогнозира с възможно най-малък процент на грешка - дали бебето ще може да се роди нормално или не. Иначе и той не е привърженик на секцио без медицински показания.

Днес ходих на запис на тонове в ТК- предния път като че ли мина по-добре. Сега сърчицето беше по-често в по-горни диапазони - към 160, но така или иначе докторицата написа заключение "реактивен плод", т.е нормален. Само не разбрах защо ме пита първо раждане ли ми е и как ще раждам. Аз не я попитах директно дали нещо я притеснява, а сега се тормозя и укорявам, но след дъжд качулка.
Отделно и аз чувствам едни болки тук и там и нещо съм се шашнала - при всяко ходене до WC-то се оглеждам за тапи и води.
По едно време бях на вълна, че ще пренасям, сега пък, като гледам бебчетата едно по едно как идват - се радвам на всеки ден, в който още сме си в коремчето. Нека изтрае поне още десетина дни поне

# 263
Мари-очилата ти наистина ти стоят превъзходно newsm10 Бременността ти към края още повече те е разхубавила.
Аз се надявам довечера да се чувствам така добре както сега, за да можем с татткото да идем и да напазарим останалите неща за бебка.Че нищо не остана вече...дойдат ли празниците..идват и бебчетата.
И дами пазете се и горе главите.. Hug

# 264
Усмивка, трябва да имаш повече шишета, но в никакъв случай не разтваряй самото АМ по-рано. Само си приготвяй шишетата, преварената водичка, и като стане време за хранене затопляш водичката, сипваш дозата и готово. пък сутринта ще миеш и стерилизираш шишетата. Другото което е, че през нощта не е задължително да я храниш на 3 часа, ако спи, няма да я будиш. Но пък може и да иска да яде на 2 часа, всичко зависи от детето.

Подкрепям напълно мнението на Алекс!

А за тапата доста се рових (след като моята падна), та това което установих е, че наистина е индивидуално но за средни стойности даваха 24-48 часа преди падала. Не знам доколко е актуален източника - беше статия в някакво руско списание.

# 265
jungle79 честито бебче!!! Да сте живи и здрави и много много щастливи!!!

# 266
  • Троян
Аз вече с всяко влизане очаквам по някое ново бебе и се оглеждам.Но за никъде не бързам
казала съм на наща госпожица да си седи до датата да не се шамаросваме.
Днес бях на преглед при завеждащият АГ отделението и най-накрая и на мен ми направиха запис на тоновете,сърчицето се чуваше много ясно,казаха че всичко е наред с бебка и има още време да се появи.Довечера съм на консултация при моят доктор и ще видим още колко килца съм си лепнала.

# 267
добре дошла на бебка мона!!!!поздравления за щастливите мама и тате:)
  bouquet  bouquet
моя нет нещо хич го няма.исках да кача малко снимки но явно няма да е сега.
аз нали се похвалих че бебо се размърда но от снощи болките ми станаха още по непоносими.не мисля че са контракции или поне не от ония дето те карат към болницата.корема ме боли доста често таза да не говорим-почти не спира а ниско отзад в кръста.....просто ужас.ни легнала ни седнала...гащите ми стягат чак до болка.вече искам бебо да се ражда...по първия термин на 6 влязах в 9тия а утре влизам и по втория...давам му карт бланж да се ражда вече Simple Smile
ох отивам да скимтя другаде-на леглото Sad сори че само се оплаквам тия дни

# 268
здравейте,

jungle, благодаря за отговорите!

аз сега се връщам от предродилна консултация - док каза, че бебчо в момента е между 3 и 3.5 кг - голямо момче Simple Smile шийката не е скъсена, каза, че не се очаква да раждам тия дни.
днес го гледахме на ехографа, за запис на тонове каза другата седмица да отида.

# 269
kriss1103- ай стига бе ...и ти ли ще раждаш..стегнете се бе дами.Нали трябва да станат като кюфтета малките бебчета..голееееми пухкавички Hug
Аз тъкмо от сън ставам, тъй съм се наспикала..наваксвам за довечера..ако не мога да спя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт