Набор 2001 (6)

• 14 854
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Игси И Дияна си поръча и самолет и въртолет с радиоуправление. Разликата е само, че ти имаш син, а аз щерка Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Бойната задача за фърчилата съм я дала на баща й. Разрових се по онлайн магазините. И цените направо ме очароваха Simple Smile Въртолетите наистина май почват от 38 лв нагоре, при самолетите е малко по-скъпо. А видях, че има и по 200-300 Simple Smile

# 91
Хайде мами къде сте пак изоставаме .Не така Mr. Green Зада влезнеме в час .Ха сега и малко снимки от вчерашното коледно на Ди.На Крис не му хареса .МИсля че се усеща че се маскират повечето хора на въпросния Дядо Коледа успях да го убедя че това са му помошници и че истинския идва на 24 ти и то само когато децата спят Mr. Green Heart Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202746 

# 92
  • София
О, да вече по трудно се лъжат с Дядо Коледа. Аз мисля в неделя да заведа Дияна на бала с маски. Че тази година не успя да се снима с Дядо Коледа.

# 93
  • Пловдив
Добро утро и от мен   bouquet
Аз се чудя кога Мишо ще се усъмни, че Дядо Коледа не съществува  newsm78 Вкъщи след тържеството в градината си отваря лакомствата и гледа на дъвките баркода и ми вика:"Ъ,ъ, това е купено. Виж това"  Crazy Догодина вече може би ще се наложи да обясняваме кой всъщност е Дядо Коледа  Mr. Green
Иначе Мишо сега е във ваканция. Отпуснах му малко бонус към празниците. Нямало да имат уроци до 7.01 и реших да го оставя да си почине и да се понаспи. Взе да му става трудно събуждането сутрин Confused Преди само да му кажеш "Мишо!" и е станал, а сега ... все се ослушва, не му се става  ooooh! При вас как е? И кога си лягат хлапетата, когато са на градина?

# 94
Орхидея, малката както винаги е голяма сладурана, много хубави снимки   bouquet
На мен Миро ми е болен и от сряда си е вкъщи и поради тази причина нямам никакво време за форумстване. Но успя да отиде на коледното тържество в детската градина и получи голям нинджа комплект (мечове, ножове и други там бойни приспособления). За вкъщи сме му взели трансфърмър Оптимум праймс за 40лв ( Shocked), костюм на спайдърмен, една настолна игра, метална количка Мерцедес и един анцуг. Всичко е надлежно опаковано и скрито в гардероба (слава Богу, все още вярва в Дядо Коледа и не се е светнал да тараши къщата за подаръци както правеше майка му навремето  Mr. Green). Онзи ден си купихме и елха  в саксия и с голям кеф я украси. Абе дете да си на днешно време  Grinning

И кога си лягат хлапетата, когато са на градина?

Ооо, преди 22.30 - 23.00 посмъртно не мога да го накарам да си легне. А когато е на градина си ляга 22.00 - 22.30 ч.

# 95
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, добър ден!

Констанца си ляга не по-рано от 23-23.30ч. На градина и без градина, все тая. Ама всички сме така и не се очудвам. То и малката е така, ама поне спи по цяла нощ като пич(снощи заспа в 9ч и днес в 9 я събудих, че трябваше да ходим на консултация)

# 96
Привет момичета, толкова ми стана приятно и готино като видях, че в списъка на първата страница сте вписали и очакваното ни ново попълнение в семейството! Имате си агенти навсякъде май  Wink
И аз тази година приключих с подаръците рано-рано, за което много се радвам! Дядо Коледа в детската градина ни донесе Книга за животните с пъзели /факта, че си поръчваме книги напоследък много ме радва/. Тия книги са поредица и са много интересни, като енциклопедии са. За Ивановден съм му взела за Древен Египет, той много се интересува.
Ами това е от нас! На мен днес ми е последният работен ден, и чакам да свърши вече с нетърпение!
Бъдете весели и изкарайте страхотни празници!   bouquet

# 97
  • София/Сливен
Byni, то си го пише на лентичката ти. Wink Оттам е лесно да влезеш в темата на Очакващи бебета... и да се види датата.... Честито, лека бременност и хубаво и здраво бебче ти пожелавам.

За лягането Тошко няма проблем, може би е по-добре да кажа със ставането сутрин - ако е минало 7, той е вече събуден,  но лежи и нищо не казва - само по дишането го познавам. Старая се да ги слагам рано да си лягат, но напоследък не става. Но и в колкото да си легне, все си става в 7. Разбира се ако се заредят няколко дни с късно лягане и ако не е спал следобяд (спи само в градината, в къщи не), вечер започва да заспива по-рано.
Проблема ми е малката - тя не иска вечер да заспива и сутрин не и се става. Но в 22 вече са заспали, особено Тошко. Ще ми се по-рано да заспиват, най-вече заради Велина. Имаще е дин период наесен, още преди 21 ги подбирах към спалнята, и малко след 21 вече спяха. Но сега не е така.

# 98
и ние сме  от късно  лягащите #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfireоколо22-22.30 Tiredмалката поне ми е лесна в 19-19.30 е в кревата до около 9-9.30

# 99
  • София
Дияна ляга късно. Сега е болна, седим си у нас, и сутрин си поспива. Даже по оня ден стана почти на обяд и на въпроса ми "Наспа ли се?, каза "хич". С градина или без, ляга след 22:30, а понякога и по-късно. Разбира се утре (събота) ще стане в ранни зори и ще дойде да ни скача по главите. Обикновено уикенда грабва котарака рано сутрин и решава, че най-удобното място за игра е на нашето легло.

# 100
  • София/Сливен
И мойте са така в събота сутрин, че са и двама Laughing

# 101
  • София
Джони осигури коледните подаръци на дребната. Не ги видях, гледах да ги скътая набързо, ще видя кога ще ги опаковам. Като положим Дияна да спи ще ми обясни какво е купил - самолет или въртолет, то няма какво друго да е Simple Smile

Моя мъж изяви желание утре да се разходим и да видим ледената пързалка на Ариана. Дияна уж иска да кара кънки. То тя всичко иска де Simple Smile Аз мога да я науча да кара, стига мъж ми да ми разреши да се кача на кънки Simple Smile
Ако не стигнем до Ариана мисля да водя Дияна до Националната галерия и Етнографския, т.е. се по центъра ще се подмотваме.

# 102
Поредната година сме със спаидерменски подаръци...все това иска. Какво ли не сме купували. Тая година вече няма какво ...та НОВ спайдърмен поиска. Според него ..."Всичко си имал" Rolling Eyes Иди и се чуди. Що за дете. Много трудно си иска подарък.Докато му изкопча да каже...що зор беше. #Crazy Иначе и кижки си поръча.-събира една поредица. Купила съм му и глобус, че все ме пита за държавите -къде се намират. Купила съм му и дрехи, но те въобще няма да го впечатлят.
Весели празници навсички !

# 103
  • София/Сливен
Ние утре потегляме, малко и аз да се измързеливя, да погледат бабите децата, пък аз само да си лежа пред телевизора.

Весели празници на всички!
Много щастие на Коледа, Много сбъднати мечти за Новата година!

# 104
  • София
Мдаа, мойто пък уж не се интересува от дрехи, но в един момент
когато се случи да му взема нещо, го питам - веднага реагира, а наскоро избрах на баща му
една риза и панталон - че като се засегна - "защо не ми купи и на мен един костюм?" Shocked
Та така....

Общи условия

Активация на акаунт