Коледната тема на канадките - 20

• 20 714
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Vaudreuil Canada
biberon Честито Ви прохождане, ние също проходихме ама аз още бавя прощъпулника защото е доста нестабилен младежа и да не вземе да пролази след питката Simple Smile Девойките обаче са по-напредничави и по-стабилни явно   bouquet

# 166
MrsK, относно метерологията  ми се вижда много нечестно да ви пропусне зимата - още повече, че трябва да сте си свикнали с нея.smile3503
То вали сняг отвреме на време, но след някой и друг ден няма и помен.Не е студено. Доколкото разбрах и Щатите на западния бряг страдат от много лошо време, та нас ли ще подмине  smile3506

biberon , честита ви проходила госпожица! Сега очите на четири  smile3521

Забравих да упомена, че нашия малчо се опитва да лази, или поне се мърда, но назаден. Чак всера се завря до половината под фотьойла  Mr. Green Определено стига да има цел, рано или късно си стига до нея.

# 167
Zdraveite
Ot skoro sme v Canada i oste ne sme se orientirali kakvo i ot kade da kypim - za doma i naikoi nesta za nas. Skoro ochakvat li se namaleniai (ainyari) i kade. Blagodarai - stava vapros za raiona na Montreal

# 168
msl, къде сте в Монреал?

# 169
Здравейте и от мен момичета Grinning
Искам да честитя на всички Новата Година и да ви пожелая много здраве и усмихнати дечица. Не съм се мяркала отдавна, оказа се че в майчинство имам по-малко време дори от когато ходех на работа Laughing от седмица преглеждам темите и се опитвам да навляза в ежедневието на клуба отново Laughing
Каролинка, отговарям ти веднага - хотела е Riu Palace Riviera Maya, но и Riu Palace Mexico бил страхотен, дори май по-добър от този в който бяхме ние. В общи линии с Riu Palace няма да сбъркаш, който и да избереш Simple Smile Както вече са писали момичетата, тази дестинация е супер, а нощният живот в Playa del Carmen е жесток ( 10-15 минути пеша от хотела и 5 минути с такси ). Ако можете, идете до Blue Parrot май се казваше клуба там, един път е а коктейлите нямат равни Sunglasses
За визите, и аз да си кажа - Мексико няма визи за постоянно пребиваващи в Канада, само ПР картата ви трябва.
Доминикана -  пътува се и само с БГ паспорт ( инфо от преди 2 години ) и вече няма изходни визи - бяхме там преди няма и месец и не сме плащали визи въпреки че никой не си направи труда да ни каже че са махнати - Гери е права, май чакат хората по навик да си платят изх. виза Thinking

# 170
sylvi, много ти благодаря за инфото.   bouquet За сега само си правя планове, набелязвам и избирам и се надявам някой ден наистина да посетя Мексико и по-точно някой от тези хотели. Радвам се, че се появи. Как е бебе Дани? Преместихте ли се в Мисисага?
mslwelcome на канадската земя. Бързо и лесно адаптиране.

# 171
  • Canada
denzul, въобще не ни е пропуснала зимата, в почивка сме само  Laughing , от 4-5 дни сме с пролетните палта, ама пак ще наденем зимните, няма как  Simple Smile
Безопасно лазене на Виктор желая! Раян е още далече, далече, придвижва се чрез завъртания  Simple Smile, нарочно му слагаме любими играчки в другия край на кошарата и като достигне до там, се радва много и се смее с глас.  Heart Eyes

msl , добре дошла! В момента има големи намаления на дрехи, не зная дали ви трябват точно сега. По ТВ гледам пак реклами за намаления на BENIX вървят, това са магазини за домакински стоки, ние от такъв си купихме първия комплект чинии като дойдохме. По-късно си купихме тенджери от там, много са добри! От гледна точка на новопристигнал може да ти се стори множко 40-45 долара за тенджера (голямата май толкова беше), но при добра поддръжка стоят като нови много дълго време, струва си!

p4eli4ka, как се чувстваш на българска територия? Как намираш Варна, хубава ли е? Фло как се чувства? Изкарахте ли й бълг. гражданство? Моля те кажи какво да подготвим от тук за ваденето на гражданство. Приятно доизкарване на времето там! Още много ли ще стоите?

# 172
Момичета, нe мога да не се похваля - от 5 дни спиме нормално!!!!!!! Ирина се буди 2 пъти нощем да яде в 1  в 5 ам. Не знам дали сте срещали "The no-cry sleep solution method" на Elizabeth Pantley.. страхотна е.   bouquet Още не съм я преполовила и виждам къде са ми грешките и защо малката не искаше да спи.. Embarassed  Препоръчвам ви готещо книгата!! Дори и току що да са ви се родили бебчетата - по-добре по-рано да знаете какво да правите, че да не изпадате в подобна на мойта ситуация - 5 месечно бебе да се буди през 2 часа нощем .. за да яде?! Shocked

# 173
Момичета, нe мога да не се похваля - от 5 дни спиме нормално!!!!!!! Ирина се буди 2 пъти нощем да яде в 1  в 5 ам. Не знам дали сте срещали "The no-cry sleep solution method" на Elizabeth Pantley.. страхотна е.   bouquet Още не съм я преполовила и виждам къде са ми грешките и защо малката не искаше да спи.. Embarassed  Препоръчвам ви готещо книгата!! Дори и току що да са ви се родили бебчетата - по-добре по-рано да знаете какво да правите, че да не изпадате в подобна на мойта ситуация - 5 месечно бебе да се буди през 2 часа нощем .. за да яде?! Shocked

Eми, аз не разбирам английски  Embarassed, затова би ли споделила накратко при теб според тази книга защо така се е получило и как си можела да го предотвратиш?

# 174
  • Vaudreuil Canada
Ох Еми защо ли не ме подкарва на ентусиазъм - дано не попаря и твоя НО ние определено сме от страдащите от зъби и така както си спяхме добре 2 седмици от 3 нощи сме като новородено кърмаче на 2 часа ядем през нощта Sad няма лошо ама и аз искам да спя а варианта бебо да спи при нас си е направо опасен - може да стане на ваденка през нощта без дори баща му да разбере че го е пресовал.

# 175
Милла_ -  Накратко за No-cry sleep solution.. очевадни неща са, но като сме млади майки и не ги взимаме на сериозно сякаш - или поне аз  Embarassed Имай предвид, че не съм я прочела цялата книга, но до момента основната ми грешка е процедурата преди лягане. Не е казано стриктно да е абсолютно всеки божи ден, но колкото се може да е редовно прилагана. Да речем: някаква специална игра (само в тоя час от деня да се играе), къпане, пеене на песничка, четене на книжка (ако е по-голямо), гушкане, хранене и слагане в леглото да спи (или приспиване по друг начин). При мен проблемът беше, че все си казвах - още е малка, още е малка за режим и в един момент - 5 месечно бебе.. още не може да заспива навреме..
Друго, което аз не съм се и замисляла е, че бебетата обичат да лягат рано (7-8рм) и ако го държиш да се умори повече - си навличаш повече неприятности. Ах, колко пъти си танцуваха с таткото уж да се измори.. и хоп станало 10 часа - бебето още не спи, че е и преуморено!!
Другото, което е грешка в мойта система е, че хоп събужда се през нощта и аз веднага давам цица, а то не всеки път е гладна. Просто има нужда да се успокои. А като свикне да яде в определено време.. тя просто се буди от навика.

Хубавото на книгата е, че има много идеи как да се "пребориш" с неспящо или будещо се бебе. Също така ми харесва, че ти дава конкретни решения и позволява напасване според нуждите на твойто си бебе, а не стандартното оставяш го да плаче 5 минути.. бебето няма часовник - как ще премери 5 минути..  newsm78

Намерих я и на френски:
http://www.amazon.fr/Un-sommeil-paisible-sans-pleurs/dp/2895652228

Надявам се да е от полза   bouquet

Като прочета още пак може да докладвам - ако има интерес  Heart Eyes

# 176
Ох Еми защо ли не ме подкарва на ентусиазъм - дано не попаря и твоя НО ние определено сме от страдащите от зъби и така както си спяхме добре 2 седмици от 3 нощи сме като новородено кърмаче на 2 часа ядем през нощта Sad няма лошо ама и аз искам да спя а варианта бебо да спи при нас си е направо опасен - може да стане на ваденка през нощта без дори баща му да разбере че го е пресовал.

Хм, да.. зъбите като че ли са "особен" случай, а не редовно състояние, така че .. включваш на panic mode - и като мине периода тогава no-cry sleep solution  Wink

# 177
Blagodaria vi za dobroto posrestane. Nie sme na ugniait briag - do metro Longueuil. Ima li razlika v cenite ako se pazaruva prez internet - i tam li nachisliaivat tezi taksi ili ne. Tova sega me interesyva, zastoto ne vzexme ot BG mnogo nesta i sega da se kypyvat na vedmag e dosta natovarvasto. Blagodarai za sadeistvieto

# 178
Погледни и в Winners, понякога можеш да намериш страхотни неща. Аз поне от там си взех гювечи и съм много доволна. Също и сервизи имат доста.

# 179
От Winners си взех тия дни страхотен комплект прибори. Поне аз си ги харесвам. / инспирирана от една тема в Готварския; Титина може да се сети.  Wink /. 20 части, 50 долара. И едни десертни вилички 4бр с увити червени камъчета отгоре на дръжката. Ако ме удари музата да декорирам маси за св. Валентин, много са подходящи.  Joy Попада се на хубави неща, а това, което аз взех, беше единични бройки. Но пък в Ласалския Winners нещо сервизите и чиниите им куцат. Има малък избор и аз нищо не харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт