Омъжени или пък не, през ЮЛИ всички ние бебчетата си ще гушкаме ;)

• 14 158
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Текущата се брои.
Аз ще ходя в 13-та, живот и здраве. После ще видим Simple Smile

# 31
  • непостоянно
Дуци, оставяш Пепи на Милан да се гледат и идваш, иначееее fight fight #2gunfire#Cussing out Ще те утрепам! Само не ме ядосвай, че откачам smile3511

Добре дошла на Abloy Hug

# 32
миналата зима си взех елегантно бяло леко разкроено палто. Сега тъкмо се поздравих за далновидната покупка, и като го облякох, о , то изобщо не е широко, само моделът подвежда  Thinking и явно няма да ми се размине ново палто, хих Simple Smile много ми се пазаруват дрешки, пък знам ли колко ще ги нося.......

# 33
здравейте в петък бях на лекар .
бебчето подритваше с крака, мяташе си ръцете поднасяше ги към устата, не съм си представяла че такова малко нещо може и да се движи
както и да е всичко е наред доктора каза че всичко което трябва си има и т.н

# 34
Ивона, сори душа, обаче човека спи в неделя до обяд, това му е единствения ден за почивка и сърце не ми дава да го събуждам Confused

Тити, аз също искам нови дрехи, вече тези бременните, които имам ми писнаха(едни дънки и едни панталони). Отдавна не нося други, тъй като ме притискат и после ме боли. Иначе якетата ми стават. Блузите също.

# 35
  • София
Започвам да се притеснявам Rolling Eyes Май трябва още тази седмица да отида пак на лекар...Нямам абсолютно никакъв корем, а вие чак бременни дрехи сте подносили Rolling Eyes
Няма ли и други като мен? Взех да се шашкам Sad

# 36
belinda ,споко и аз като теб нямам никакво коремче  и чакам с нетърпение да ми порасне . При всички е различно . Две от кумиците ми бяха бременни по едно и също време , на един мой рождевн ден едната беше в 3-ти , а другата в 4-ти месец и тази в трети имаше по-голямо коремче , така че не се притеснявай  Simple Smile И нашия ред ще дойде  Simple Smile

# 37
Започвам да се притеснявам Rolling Eyes Май трябва още тази седмица да отида пак на лекар...Нямам абсолютно никакъв корем, а вие чак бременни дрехи сте подносили Rolling Eyes
Няма ли и други като мен? Взех да се шашкам Sad

Има, има. Ама вече ми омръзна да пиша как чак в 18та седмица преди ме разконспирираха Mr. Green Панталон за бременни сложих чак след 20та седмица..не помня вече кога точно.

# 38
Мацки, остава ли срещата или всички се отказахте newsm78? Пишете, защото не ми се разкарва от Младост до Красно село да си ям сама пица Rolling Eyes

# 39
Вале, не се коси бе, шкембе нямаш, циците ти пречат да го видиш.  Mr. Green
И аз нямам никакво, като те знам каква си кльощава - нормално е да не си личи още. Вземи иди си направи един преглед по касата да се успокоиш.

Оф, никъв секс, просто като ми замирише на плът, включително и моята и ми се гади, не знам от хормоните ли, но не си понасям миризмата. Детето само допускам до себе си, целувки по бузата едва изтрайвам.  Иначе е много яко като си бременна да правиш секс, ама преди 4-5 седмица и всички тия гадни признаци. Поне при мен е така де, удоволствието е по-голямо и според мен е физиологично. чела съм и  обяснения, които не помня естествено.
За миризми на влага и застояло или на омекотители и прахове, които не са с мирис на бор или лимон да не говорим..  Sick

И аз сънувам много, цели филми, но не еротични.

# 40
аз пък умирам да се гушкаме и целуваме с детето. Голяма любов сме  newsm78
иначе си влизам в най-тесните дънки, симптоми никакви, даже енергията ми е повече. Кантарът си стои на 50 кила, Слава Богу.

# 41
  • София
Момичета, аз днес бях на лекар. Чух сърчицето, любимия беше с мен но като чу че ще ползва вагиналния и излезе. Този път бях при Д-р Попов, който каза че не е забранено да правим секс, и че в крайна сметка ако има да се случва нещо, то просто ще се случи, хич не се успокоих от което. каза да си пия само фолиевата киселина, и да си живея живота, много спокойствие и никакви нерви. Но го притесни формата на плодния сак, каза че трябва да е овален, а моя в единия край е по-разтеглен. Не ми обясни какво би могло да се случи , но определено ме притесни много. На преглед съм чак на 28 , но не съм сигурна че ще издържа до тогава. Само ви моля да ми стискате палци, и бебчо да се развива добре и да расте жив и здрав.

# 42
Уф, малкия вече е с температура и повръщане(повръща това, което му се стича от носа в гърлото) newsm77 newsm77 newsm77

Вале, не се коси бе, шкембе нямаш, циците ти пречат да го видиш.  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

аз пък умирам да се гушкаме и целуваме с детето. Голяма любов сме  newsm78
И аз. Единствен от всички същества около мен е толква мек и миришещ на бебе. Сестра ми каза, че като родила по-малкото си дете, по-голямото й се сторило, че мирише на пръч Mr. Green

Само ви моля да ми стискате палци, и бебчо да се развива добре и да расте жив и здрав.
babydust7 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Отиди по-рано при друг лекар!

# 43
...Но го притесни формата на плодния сак, каза че трябва да е овален, а моя в единия край е по-разтеглен... 
Не се притеснявай. При предпоследният ми преглед сака беше такъв какъвто го описваш. На мен док ми каза, че това е от пикочният мехур - имала съм по-малко течност и ако ме прегледал половин час по-късно формата щяла да е друга. При последния преглед сака беше идеален. Така, че СПОКО  Simple Smile

Пък за килограмите и аз съм наддала и имам коремче, но от лежане и плюскане  Mr. Green
Вече два месеца го тренирам този спорт  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Свикнала съм да съм леко закръглена, но с плосък корем т.е. 164см./58кг. пък сега съм станала 64кг.  Embarassed и ми иде  #2gunfire Ще му мисля напролет как ще се раздвижвам. Сега трябва да пазя леглото, че това бебе го чакаме 12 години, пък аз не съм първа младост. Mr. Green

# 44
Току-що видях, че и мен са ме вписали към очакващите бебета, а там има и едни щъркелчета с розови и сини вързопчета....
Мами, кога разбрахте пола на бебо, не е ли прекалено рано?

Общи условия

Активация на акаунт