Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 136
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,здравейте!
Честити празници на всички именници,да са живи и здрави и много щастливи!

Не исках да ви товаря,но вчера малкия ми направи ларингоспазъм-т.е.крупозен пристъп!Не искам да ви описвам през какво минахме,за да не ви натоварвам,слава Богу Praynigразминахме се на косъм с болницата,засега сме вкъщи,малкия има подобрение,но не се откъсва от мен,явно изпитва страх да не се случи повторно,по цяла нощ не спя и го слушам как диша!Надявам се най-лошото да е преминало!Съжалявам,но по обясними причини няма да присъстваме на следколедното парти CryНямам много време и затова само ви хвърлям по едно око,защото той плаче неистово,когато ме няма,а това само засилва задухът!

Пожелавам лек ден на всички!

# 226
  • Русе
щalexal неможах да не се вклю4а при този пост,които си пуснала Praynig дано нямаш пове4е такива спиращи дъха ти ситуации.на моя близка детенцето беше скоро със същото и затова много се надявам да се оправите бързо,но те бяха стигнали до болница,дано на вас да ви се размине.
Пожелавам на вси4ки вас здраве,вси4ко друго ще постигнем постепенно.не съм се вклю4вала отдавна,но това е заюото нямя нищо интересно около нас.едно такова тежко еднообразие ooooh!
и както знаете Русе е много зле раз4истен от снега и с коли4ката неможем да излезем да се разходим, и само на ръце се носим до близкото кафене където се събираме с други деца и майки и само толкова.
На въпросът на Ирини за стремежите през новата година: искам да отслабна,искам това лято на плажа да съм без досадните +5кг,които останаха.  нов дом ще търсим след 2 години и затова догодина ще си го пожелая Joy искам и Ема лесно да свикне с яслата-тръгваме най-късно септември,може и няколко месеца по-рано Peace
целувки на вси4ки и ще продължавам да ви 4ета,а когато имаме малко пове4е за разказване ще се вклю4ваме по темата Heart Eyes Mr. Green

# 227
Добро утро, приятелчета!
Къде се губите, толкова е пуста темичката ни напоследък!
Ще ви примамя с едно кафенце, дано да се появите! Специално за Денис със закуска ! LaughingАз и без това не мога да хапвам такива вкуснотийки!

Ивето тръгна на градина след коледната ваканция и вече съм отрано на линия. Мога да кажа, че посвикна, има си приятелчета, играят си, няма пазарлъци сутрин, единствено много й се спин и докато си доспива, аз я обличам.
За партито-дано да дойдем, още не се е изчистила кашлицата на Алекс, ще го следя дотогава дано отмине!
Венуш нещо се губи, дали са се прибрали?
Алексал, дано никога повече не ви се случват такива неприятни ситуации! Да оздравява бързо сладкият Минчо!

# 228
Добро утро и от мен и по-малкия ми юнак!

Големият е при баба си, а аз се възползвам да изчистя. Вчера бях на ден на отворени врати във Втора градска. Разведоха ни навсякъде. Беше вълнуващо за мен да видя стаята, в която лежах и магарето, на което родих Сашко. Май пак там ще раждам.

Сашко казва "бооой" и размахва пръстче на всичко забранено - например включването на фурната. Онзи ден дойде при мен тревожен, вика ме явно. Последвах го, а той ме заведе до включената от него фурна и вика "бооой". Преди няколко дни му дадох да си играе с мобилния и няколко часа по-късно установих, че телефонът го няма. Питам го къде е, а той явно забравил вече. Поглеждам в ботушите, в пералнята и други любими скривалища, но го няма. Опитвам се да му звънна от домашния, ама ми казва, че абонатът не отговаря, а телефонът беше зареден. Познайте къде го открих - в една кутия от адапте, която бях дала на Сашко да си играе, а тя нали е метална - вътре обхват никакъв! Изобщо забавляваме се. Песничката за "Грухчо пише нещо" му е любима и много сладко казва "груух". С нетърпение чакаме съботата!

Алексал, какъв ужас сте преживели! За първи път чувам за този пристъп. Дано много бързо се възстанови Мишето и да не ви се случва повече.
Бебе Дунди, чудни снежни преспи!

Лека и хубав ден на всички ви!

# 229
Здравейте момичета!
На всичките ми мили Ивета, Йоанки,Ивани, Ванковци - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН със закъснение!
Да сте живи и здрави,милички!
Ави, страхотно име е имала баба ти - мнооого красиво! Crazy и бих добавила... идейно /за който иска разнообразие/. Много се вълнувам за теб... особено от разказа ти за посещението в болницата, късето живот и здраве ще срещнеш и втория си син.
Снощи моя много любима приятелка от Университета ми звънна. Не се бяхме виждали няколко години докато лятото се засякахме във фитнеса... Та там ми сподели, че се е омъжила много щастливо и надълго и нашироко ме разпита за историята на забременяването ми - много й се искаше и на нея да се случи по-скоро. Та снощи ми звънна ими каза, че в деня, в който сме се видяли си е направила тест и е видяля двете черти и че всъщност следващия месец живот и здраве ще ражда в Шейново /живеят до Докторската градина, а и аз й бях споделиа това-онова/ Разказах и по минути какво се случва в Шейново... и отново изживях всичко - много вълнуващо... Любимият ми сподели, че искал "пак да съм бременна", но нещо и аз колкото време минава - не мога ад се наканя...  Confused Мисълта ми е, че много се ълнувам за всичките ни бремелинки и си ви стискам палци постоянно!  Heart Eyes

В събота най-любимата жена - майка ми има юбилей... Исках да й организирам огромен коктейл с програма и т.н. /все пак това ми е професия/, но за мое разочарование... тя не пожела нищо повече от семейна вечеря в ресторант - организирала си е всичко сама. заради татко ми не желае нищо шумно и голямо. Съотвено страшно ме затрудни откъм подарък... Искаше ми се да е нещо, което да я изкара от тъмните мисли и да я зареди - пътуване /но сама?! не става/, поклонение по някои свети места -така че да се зареди и одухотвори, да промени гледната си точка.../но така и не открих такова пътува с български гид и подходяща дестинация.../. сега останах два по-тривиални и материални подаръка + ще направя заря пред ресторанта...
При все тежката ни организация за това тържество, със Спасуни ще минем поне за час през детския център /вече го разучих на картата къде е точно  Wink/

За говоренето - Спаси все още не говори членоразделно  Laughing
Общо взето това е около мен... къщата става все повече наш дом. Кучето и детето се забавляват перфектно заедно. Спаси си спи сам в стаята /но пък ние ставаме по 3 -4 пъти при всяко изписукване на бейби фона и да го завиваме/ Но съм убедена, че ще се оправи и този въпрос с времето.

# 230
Здравейте!

ЧЕСТИТА НОВА 2008-МА ГОДИНА! Да сте все така здрави, щастливи и много весели и усмихнати!!!

Изобщо не сме идвали и за това чак сега пиша. майка ми сега е в отпуск и се виждаме по честичко, пък и аз оправям едни документи и тя  гледа Даная. Иначе сме добре, племенничетата растат. Много са ми сладички милите! Даная дивее с пълна пара Laughing, както винаги...По нова година бяхме болнички с разстройство и повръщане, бяхме с Хера у тях и искарахме добре, беше хубаво, само дето Даная не искаше да спи и си легна в 3 през ноща. На другия ден стана в 08ч. и яде и после пак започна да плаче, а бе цял ден не е спраяла да реве. Спа 2 пъти през деня обаче явно не и стигна ли не знам, и цял ден криваааа... ooooh!
На бъдни вечер си бяхме в къщи, тримата, също изкарахме добре, а за Коледа у майка ми. И така минаха празниците на бързо, до като се усетим и ги няма вече. Simple Smile
Даная е станала много забавна, казва всички животни, "ода" - вода; "да" - дай; "Бони" - балони; "Бо" - бебе, "мако"- мляко и много други такива. Показва с пръстче как и се карат мама и тати. От един месец стана вече сме без биберон. Лесно го забрави. Играе си много и е станала по послушна от преди, поне малко вече разбира като и кажа "Не така или не там", "Не прави така", идва и ме гушка или само ме поглежда и се маха. Има една кукла бебе, която я храни по цял ден и я разхожда напред назад в една количка за кукли, и играем двете с един конструктор, който и подарихме с баща и за Коледа. Пие водичка от чашка, малко се олива но има напредък, но чашата аз я държа естествено. Търка си ръцете като я мия. Обича много да я къпя, само дето не ми дава да и мия главата, тогава плаче. И да ви кажа, много често иска да спи при нас и само ни буди през ноща. newsm78 По някога направо  не издържам, защото ни е тясно като легне и тя до нас.
 Tired Друго интересно не се сещам, какво да разкажа.
irinii , мисля че това с отвиването през ноща наистина ще отмине и аз много често ставам или баща и и направо по някога ми писва, но така е. Много се радвам за Спаси, че се забавлява с кученцето и за къщата ви... А за забременяването, хайде, че и аз почти съм се навила тука покрай мои приятелки, на ръба съм и ще вземем вече да пробваме и ние...Втори тур дойде Laughing Laughing Laughing

Искам да се похваля че юни месец ще ставаме кумове на една съученичка! Мног се радвам и вълнувам...Чакам с нетърпение да дойде лятото. Crazy

Ави , вие как сте със Сашко? Разбрах, че и бебето ще е момченце, за което те поздравявам, мъжка майка ще си... Hug Да са живички и здравички и двамката! И мама и тати също! Hug

muckata, слушахме по новините за снежната бедствена обстановка...Сега как е? И при нас да ти кажа е  едно еднообразие, че чак да ти писне. Колата е пред нас по цял ден, а аз страхливката една книжка поне да имах, че да ходим с Даная напред назад. То в къщи не се издържа. А, да ти кажа сега нали сме с нов кмет, ама при стария никога не е бил толкова непочистен града.

bebe_dundi , а сниките от къде са? Чудесни са. Това е Стефи на тях нали? Още малко и снега ще я покрие.  Hug

Момичета това е за сега, ставам, чао и лек ден на всички!!!

# 231
Добър Ден!
Цвети знаеш ти с какво да ме примамиш  Laughing Радвам се че Ивето вече посвиква с градинката.Винаги е въпрос на малко време.А няма нищо по-хубаво от нови приятелчета.
bebe_dundi -наистина голям сняг.Много хубави снежни снимчици
alexal  -ужасно е това,което е сполетяло малкото мишле.Добре е че сте си у дома,за да няма допълнителен стрес.Днес как е положението?
Ави  Grinning представям си какво е да си гост на мястото където си родила и предбивавала макар и за кратко заедно със Сашето.А той добре че е намерил начин да те алармира за фурната.Много са изобретателни тези деца.А за скрития телефон въобще не се изненадвам.Добре е че не е провел важен разговор с някого,както Арен има навик да прави с бърза помощ понеже беше първият ми телефон в списъка.
Алфи - къде си да разкажеш малко и за твоите вълнения. Hug
Муцката всичко около вас ни е интерестно.Така че разказвай
Мариаф - радвам се че сте имали красиви празници тук в Бг.Какво подготвяте за бебето?Вие с Ави май вече преполовихте времето
cvetiberova и ти си от майките на приказливка  Hug
  Кузманка Радвам се на добрите новини край вас.Хайде чакаме още нови попълнения в редиците на бременните ни мами.
irinii състоянието на татко ти неминуемо помрачава и най-големите изненади,защото няма по-важно от това близките ни хора да са здрави,но съм убедена че ще направите всичко по силите ви да зарадвате силната ти и прекрастна майка.Сега като се нанесохте в къщата остава само да я напълните с красиви меченца като Спаси  Flutter събирай смелост.Спаси успява ли да си излиза от стята сам?Сутрин като се събуди не идва ли да ви види  Laughing ?Много се радвам ,че е станал толкова самостоятелен  Flutter
На Ивановден бяхме на гости на наши приятели и на празненството освен нашето дете имаше още 8 на брой.На възраст от 2 год .до 3 и половина.Беше много интерестно да наблюдавам как Арен реагира на децата и как се включва в игрите тъй като той беше най-малък.Играха с топка,колички,на компютър,на гоненица.За моя най-голяма изненада в една от игрите той беше инициатор.Седна на пода с две разноцветни пластмасови чашки,а децата в кръг край него .Той им подаваше по отделно чашките,децата слагаха вътре някакви дребни нещица и му връщаха пълни чашките,после той им ги подаваше обратно ,а те си взимаха пуснатото.Странно как добре си комуникират децата независимо от това дали говорят.
Пожелавам ви много спорен ден   bouquet

# 232
Момичета,благодаря ви много за загрижеността!Слава Богу вече диша доста по-добре,тази нощ спа добре,без да кашля,но пък стана да си поиграем,така че моят сън пак липсва Winkно само да ми е здрав!Включвам се само за малко докато спи,защото имам много задачки,а и от петък вече съм на работа ConfusedПредстои ми да се сблъскам с раздялата с момченцето ми,не знам дали ще успея,много ми е притеснено,но вярвам че всичко ще бъде наред! Peace
Чао от нас и лек ден на всички!  bouquet

# 233
 Добър ден и от Мен!
Как я карате, .. абе виждам че сте добре, дано сте успяли да отпочинете след ужасно уморителните празници...
Честита Нова Година, все пак макар и вече поотшумяло! Да сте много здрави, да са здрави дечицата ни, близките ни хора и късмета да не ни оставя! Мисля, че останалото си е от нас...
Много честитки и на многото ни именници, които не съм поздравила..

Ние сме добре... вече... Лаци от 27-ми декември , новата година и дни след това беше много болен, с ужасна температура , кашлица и хрема.. наложиха се антибиотици, колкото и да не исках.. за радост вече е много добре и днес не откривам абсолютно никакви симптоми на болестта, зъ съжаление ми се измъчи детенцето.. но какво да направим много боледуващи имаше около нас и не успяхме да го опазим... За това ви желая много здраве!!! Цяла година..

Иначе здрав или болен моя бандит не спира да ги измисля, днес историята е с абтоматичния печат на фирмата, който беше в чантата ми , защото вчера имах среща със счетоводителя...та докопал Лаци чантата, печата, извадил го от кутията и тихо тихо зад гърба ми напечатал бежавия килим, панталоните си , пръстите си ... абе направо всичко.. боята е черна и сега си мисля аз най-вече за килима... не му се скарах, мисля, че аз съм виновна, че не съм предвидила това, все пак той изследва света.. За други белички няма да пиша , само ще се похваля ,че той знае какво е беля и казва "ба" като осъзнава , че нещо неправилно прави и като Сашето ме води да ми покаже каква ба е направил... доволен при това! Е как да го набиеш Thinking
Вечер дома придобива нормален вид преди лягане, сутрин със ставането всичко се обръща наопаки и така всеки ден, вече не ми правят впечатление милионите боклучки (коли, човечета, топчета, шишета ...) и всякакви неща , които ми се налага да прескачам , за да не се пребия.. живеем по неговите правила. В момета , в който за нещо се скарам , набия и доре и много да плаче... нещото започва да се повтаря , за да види до къде ще ми издържат нервите..за това мама диша дълбоко и гледа да не вижда , за да си спестя допълнителните повторения на белята съответно всичките нерви..... Мисля , че ме разбирате

За партито ще дойдем..

Специално за Алфи поздарви!!!
Ирини, поздрави за нанасянето и Ви пожелава много семеен уют, много щастливи моменти и както Денис каза още няколко красиви Спасчета! И аз като Чочи се надявам в новата 2008 и ние да започнем, вече всичко ми е в главата и си живея в новия дом вечер като си легна.. Да си призная благородно ви завиждам, но наистина брагородно, радвам се за това ,че най- после довършихте всичко и искрено ти желая щастие в новия дом! Даже ако не е нахално ще те помоля да ни пуснеш снимки, за да се пренесем и ние за малко там при вас... ще носим и кокалче за Бошидо обещавам.. Пожелавам ти и приятно искарване на празника, който предстои!
Ави, целувки на коремчето... въпреки, че е мъжко съм сигурна, че много ще има да учи от гордия батко..
Алексал, дано се оправи бързо патенцета и никога да не се повтаря повече, представям си какво си изживяла...
Ами още исках да напиша ама нещо ми излетя от главата, нищо де ще си го кажем в събота на живо!
До скороооо

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 15:02 от mama_meggie

# 234

Хееееллоооууу!

Брей, много лошо време тука цял ден.....една непрогледна мъгла навън, никъде да не можем да мръднем с Йоанче. За това пък аз ще поизляза довечера и за двете ни -  на традиционната, ежеседмична вечеринка с дружките, пък после ще и разкажа... Mr. Green Тя и тя милата е болничка - една хрема я нападна, стана вече цяла седмица....нищо не помага. Май е нещо вирусно, че всички вкъщи се изпонатръшкаха, само аз държа фронта още.

alexal - наистина ужасно неприятно.....и аз не знам какво точно е това, но дано се е установила причината, лекарите да са взели необходимите мерки и това повече да не се повтаря. Кой знае как се е уплашило детенцето.  Hug му пращаме! А за работата - лесно или по-трудно и двамата все ще свикнете на новото положение.
mama_meggie - така си е, опознава света Лаци, експериментира.... просто си е намерил ново средство за рисуване. Йоана и тя вече стига навсякъде и белите и взеха да стават все по-мащабни, изискващи после извънредни, пролетни почиствания. Tired
dennis - много ви завиждам за голямата детска компания. Страхотно е да наблюдаваш взаимоотношенията между толкова малки същества, но всяко със собствени желания и интереси. Сигурно е много важно за тях да успяват да привличат вниманието на други деца, да могат да се интегрират в игрите.......и наистина колко са изобретателни в този си стремеж ....така градят самочувствие. Браво на Арен за подхода!
irinii - много е хубаво, че Спаси си спинка самичък в стаята.....и на мен това ще ми е цел № 1 като се преместим, особено за това да си заспива сама в нейното легло. Подозирам, че ще е трудна задача, но трябва да се справим. Весело изкарване ви пожелавам от сърце в събота на празника на мама. Сигурна съм, че за нея най-големият подарък ще сте всички присъстващи. Защо не и направиш колаж със снимки от уловени моменти на щастие в които сте всички заедно?
Ави - ох, много мило наистина е да се видиш отново мястото на първата ви среща със Сашко. Аз всеки път, като минавам покрай болницата и си мисля, колко прекрасен и вълнуващ момент беше раждането на Йоанка и как сега някоя друга майка го изживява - точно в този момент.....ех.....страхотно е, че ви предстои отново на вас - трите ни бремелинки.  Heart Eyes
tzvety roussimova - много се радвам, че голямото ти момиче вече се чувства в свои води в градинката!
Ееее и още други работи щях да ви разправям, ама като гледам много време изкарах във вашата приятна компания, за туй - друг път!
Чао, чао!

# 235
mama_meggie, напълно те разбирам за белите и за повторенията. И Филип е доста палав и все се 4уди с коя беля да се захване. Колкото и да повтарям, 4е 'Това не може', 'Там не ходи'...  прави на пук то4но обратното. Изпитва до къде 6те ми стигнат нервите. Когато пови6а тон, той ми се смее насре6та.  Просто няма как да му се скарам... Оби4а да се катери, върху холната маса, от там на дивана и се покатерва върху акомулира6тата пе4ка. Или от стол направо върху голямата маса за хранене. Стъпва отгоре и се смее...  Crazy
Ави, и аз 6те раждам в съ6тата болница, 4е даже 6те поискам да съм настанена следродилно в съ6тата стая. Най-прекрасните 5 дни от живота си прекарах там и всеки път като минавам покрай болницата се усмихвам.. Heart Eyes Надявам се отново вси4ко покрай раждането да мине наред... Пожелавам ти го и на теб....
Денис, относно подготовката за бебко имам да свър6а доста не6та. Едното е уведомителните карти4ки, които се изпра6тат на вси4ки близки и роднини веднага след като беб4о се е родил. Трябва да ги поръ4ам, да подготвя текста и да надпи6а пликовете. Около 100 бр. Веднага след раждането на бебко те се отпе4атват с допълнителните данни/дата на раждане, име на бебо, тегло и ръст/ и разпра6тат. Този път за мотив сме си избрали рибки, в морско синьо и зелено / Темата на Филип бе6е жирав4ета в жълта и оранжевата гама/
Второто не6то по подготовката са бонбонените сувенир4ета, които се подаряват на вси4ки гости, които идват в болницата или пък в къ6ти да видят бебето. Миналия път си ги правих сама , жирав4ета-моливи за деца, малки све6тницета за жени и бутил4ица с ликьор за мъже. Сега 6те правя рибки. Пак около 100бр, но декорацията отнема доста време.

Трето -  трябва да оставя списък с подаръците, които искам да се подаряват на бебето. В някои от големите бебемаркети си избирам вси4ко, от което имам нужда за бебето, а роднини и приятели избират дали да купят подарък от там или да преведат пари4ки по памперс-сметка.  Wink Рядко някои подарява не6то страни4но от списъка.... В уведомителните карти4ки пи6е адреса на магазина и памперс-сметката... В интерес на истината си имам по4ти вси4ко от Филип, коли4ка, коритце, имаме и второ дървено креват4е ве4е. Няколко нови хавлиики и бутилки, за друго сега не се се6там да ми трябва..
Отделно трябва да приготвя дре6ките за болницата 5 6 комплекта и багажа .
/Никога не съм писала толкова дълъг пост, надявам се да не ви отег4авам/

# 236
Zdraveite,
Fibi4ka, blagodaria za infoto na 1 stranitsa. Mnogo me ulesni. Ako niakoi se zatrudniava s namiraneto na kluba, da zvanka, shte obiasniavam. Parite shte mi davate tam, niama problem. Ako niakoi ne se vijda v spisaka, no iska da doide, da zapoviada. Tombola shte ima, dokolkoto se razbrahme.

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 13:56 от Анонимен

# 237
Привет златни майчета с малки паячета Grinning
Благодаря ви за подкрепата и поздравленията.
Благодарение на бременността изкарана с вас се чувствам за втората като "старо куче" Laughing и си припомням каво разисквахме споделякме и как се вълнувахме за днешните ни паячета.
Е сега пък съмненията ми са други /Ваньо много иска да го поносвам/ но с опита и малко късмет ще се справим Praynig/Да мине третия м. и ще е по спокойно/
Хубавото е че се отбихме и не се кърмим вече 5 дена.
Лошото е че нямам още друга гледачка-доста трудно се оказва без препоръки Rolling Eyes, така че ако имате нещо "хвърляйте го насам"

Инаме 2 долни зъба/грамадни са/ през празни места, където нищо няма Rolling Eyesта вече са 10!При вас как е?

За срещата ако се сетя къде в Младост е възможно, но и в грипното време се тревожа да не ги изпозаразим там Thinking
 Те от септември толкова се промениха, че много ми се иска да ги видя заедно.
Ави ти носиш ли често Саш?
Ирини,какви са неочакваните изненади в новия дом?
Хайде да пуснем графа номера и да описваме на юнаците и принцесите подвизите.
Ето : Иван показва как се прави мъжки шпагат и ни скъсва от смях. Сега всеки го кара и той сериозно започва да се разчеква Joy

Цунки по муцунки Flutter

# 238
Здравейте мили дружки ,
Толкова отдавна не съм писала ,че направо изгубих връзка с вас.Когато вчера отворих темичката разбрах ,че въобще не съм в течение на нещата ,които ви се случват.
Alexal – радвам се, че сте по-добре.На нас всеки път когато сме с дрезгав глас (пресипнали) ни предписват едни противоалергични капки Зиртек именно с тази цел (да ни предпазят от евентуален ларингоспазъм).Веднъж док ни го обясни какво точно се случва, но така и не го запомних.
Стремежите през новата 2008 – и аз като Muckata си пожелавам Дари да свикне бързо на ясла/градина.Аз мисля да я давам през Септември.Пожелавам си завършване на къщата (въпреки че на този етап изглежда непосилно) ,може би бих си пожелала и  смяна на работата ,тъй като от три години тъпча на едно място (в смисъл никакво развитие ,както финансово ,така и интелектуално).
Иначе около нас нещата са следните : Дарка се очертава голяма беладжийка (както всички предполагам).Разбира много неща и се опитва да говори ,но все още по бебешки.Думичките които знае са : мама,тати,баба,деденце ,бате ,кака ,айде,ам-ам,пей ,браво ,къде си, Пепи (така вика на мъжа ми ).Все още не може да свърже по смисъл две думи.И ние имаме вече 10 зъба ,но явно са на път още защото ръцете и са постоянно в устата.
Искам да ви попитам толкова много неща :
1.Давате ли още сухо мляко на децата .На нас не ни остава „място” в храненията и понякога и го давам между тях.Чудя се кога трябва да спрем?
2.Давате ли все още Вигантол (вит.Д)
3.Как да я отуча от бибата?Имаме напредък ,следобед спим без нея и вечер също заспиваме без биба.През нощта обаче когато се пробуди и я даваме (само и само да заспи ,та и ние с нея).От самото начало тръгна така с тези пробуждания.Заспива на спалнята ,после я прехвърляме е кошарата и ,спи так до към 3.30 -4 часа и за пробужда.Тогава я пренасяме пак в нашето легло където изкарва до сутринта.
4.Трябва ли да ги водим профилактично на ортопед?Дарка я водих когато беше на 5 месеца и от тогава не съм.

# 239
Привет дружина.
АлексаЛ, в предишния си постинг пропуснах да изкажа съпричастността си с препятствията, които сте имали с Минчо. Съчувствам ти и ти пожелавам повече никога да не изживявате всичко това. Прегърщам те и моля те разпиши се с добри новини!
Алфиии, как се радвам, че засега всичко върви нормално. Наистина те разбирам за притесненията до края на първия триместър. знаеш ме и мен каква съм параноична на база лош опит... Но съм убедена, че и този път всичко ще бъде наред. пиши по-често, че се вълнувам!
марияФ, прекрасни красоти сътворяваш. Наистина е играчка, но пък е невероятно усещането - да знаеш, че отсега правиш разни неща за любимото си същество...подготвяш, организираш, украсяваш. Чакам снимки на рибките ти - и в корема, и другите  WinkУсещането като мина покрай Шейново - същото е като при вас - става ми едно много милои топло отвътре!!!
Мамо Меги, добре дошла в отбора на боледувалите по празниците. Добре че Лацко вече е добре, а по отношение антибиотиците - и при нас стана същото - нямах избор след седмица тежко боледуване и 39.8 неспадаща температура и склоних.
Снимки от къщето ще  има, разбира се. Но и ти ще се разходиш из хасиендата ни лично. Нали все за това си мечтаех - да мога да събирам приятелите на Пако на катерушките, а ние с мамите да си пийваме коктейлчета и да им се радваме - и всичко това - на собствен терен!
За номерата на Спаси-  еми нали знаете - то си е низ от изпълнения всяка минута. Много ми е смешно че се е научил да прави наздраве. Носи си чаша или шише, чуква ги в моята, пием и щом свали шишето от уста се чува въздишка"ааа-а-а". супер смешно ни е.
А за тандемът му с Бошидо мога да напиша роман, но друг път.
За празника утре -   и мен ме е страх по принцип да не се разболее Спаси точно преди заминаването ни, но пък нали там ще сме само напълно здрави човечета!
Забравих да пиша за зъбките - нашите са със сигурност над 15! - не сме ги броили от около 2 месеца...
и за млякото - Спаси е супер нетърпелив, когато наближи времето за шише и обожава млякото си - пие сутрин и вечер, като откакто сме на къщата сутрешното е към 5-5.30  Rolling Eyes Като докато не го получа се нерви и рев. Не мисля скоро да го отказвам...
Вигантол - не давам
номерца за томболата и скоч - аз ли да взема или, Вениш, ти си ги направила?

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 13:35 от irinii

Общи условия

Активация на акаунт