мама Меги -беличките на Лаци са винаги много изобретателни и интерестни.Не е възможно наистина да му се разсърди човек
Мариаф наистина те чака работа по подготовката.тези красоти за Филип са чудесни,помня че ни ги показа преди да се роди.Сигурна съм сега с рибките ще се получи също чудесно.Измислихте ли име за новият малък принц?
Болничките дечица бързичко да се оправят

Алфи - дано намериш много добра детегледачка която да остане с вас дълго време,за да може да помага и за Ванюшата и за другото малко бобче.Кога ти е термина?Ходи ли вече на преглед?
За графата с номера след името на Арен споойно мога да напиша една голяма нула,понеже той не изпълнява никакви при запитване от наша страна.Не го учим защото това не му носи удоволствие и не го забавлява ,а точно обратното изнервят го въпроси от типа ; Как казва котето?На колко си години?Колко голям ще порастнеш ?Покажи това или онова!и т.н.
Иначе самоинициативни номерца и белички има пълна торба
зъбки има точно 6 на брой.
cazo радвам се че ни навести
интерстно ми беше да прочета за Дари.По въпросите ти:
1.Арен пие Ам сутрин като се събуди,защото е изключително гладен и няма търпение за друго.Вечер понякога пие.
2.Вигантол не давам от както стана на 6 месеца.
3.Споделих че при нас на този етап е немислимо да я махаме бибероната.Голямо пристрастяване.
4.На ортопед водих Арен първите месеци като се роди и после като проходи.Иначе не сме си стъпвали при педиатъра от септември и вече е време да наминем ,за да не ни забравят.
Странно ,но нямам подобни сантименти отностно болницата и раждането на Арен.Колкото времето минава толкова по-малко ми се поглежда назад и толкова повече ми се гледа напред.
Прегръдки за всички ви
Ходихме и на консултация тези дни, че и ние не бяхме ходили от август Денис
екстра си е човека... 10,400кг и 84см. За говоренето педиатърката каза, че щом изпълнява команди
На ортопед и аз не съм водила Боян след като проходи, но по-скоро се притеснявам и трябва да заведа Ивайло, че на дюстабан ми мирише
Зъби имаме десетина... и си суче колкото си иска, вече взе да ме излага, да ме съблича и вдига дрехите ми 
.

но се доверих на нашия педиатър,отидохме в кабинета и той каза,че засега си оставаме вкъщи и той поема отговорността!На другия ден,малчо не беше по-добре и все още дишаше зле,заведох го пак,проверявайки колко урбазон е сложила дежурната педиатърка се оказа,че е доста малко,за да предотврати пристъпа,поставиха му правилната доза и детенце започна да диша нормално след 2 часа!В следващите дни ставаше все по-добре,а нашият педиатър постоянно го наблюдаваше!Искам да изкажа огромната си благодарност към него за грижите,които положи!Не знам дали друг път бих се доверила на дежурен лекар
Важното е,че сега сме добре и се надявам повече да не ми се случва!
още от сега има стратегия!!!
Иначе сме си само с 6 зъба!
Стегна ме синузита за мое съжаление и съм по всички джобове с кърпички. Отделно тати е на работа, а миналия път чакахме над 30 мин. такси, за да се приберем и реших да не рискувам с дребчо. Засега се опазихме от болести, но да не предизвиквам съдбата.