Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 132
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Нямате милост, значи! Sad
Така бях сигурна, че ще дойдем и се радвах, а днес цял ден ми е тъжно че не се осъществи срещата ни с вас!
А никой не иска да влезе и да разкаже, пък и снимки да покаже,  надзъртам от време на време в албума на Стес, да видя малките ви сладурчета!

# 256
Добро неделно утро!

Хайде аз първа да разкажа. Стес, благодаря за експедитивността ти! Снимките са чудесни!

С много нетърпение очаквахме със Сашко този ден. И двамата добре се позабавлявахме. Клубчето беше приятно, какичката много мила, а нашите сладки септемврийчета са толкова пораснали. Дечицата си поиграха, пощуряха. Аз лично мога да се похваля колко самостоятелно си игра Сашко. За три часа и половина ме потърси само веднъж и, след смяна на памперс и похапване на вкусна еклерова торта, отново се върна към игрите. Междувременно аз се набъбрих на воля с приятелките и двамата се прибрахме много заредени и щастливи.

След дъжд качулка, но тази сутрин се сещам, че не си направихме групова снимка.

Болничките ни приятелчета много бързо да оздравяват! Приятен ден и целувки от нас!

# 257
 Hug Добро Утро!
Понеже днес имаме куп приятни задачки влизам бързичко и аз да кажа.Клубчето особено много ми хареса.Много чисто,и каките изключително мили.Не беше задушаващо горещо,много умерена температура.От игрите на децата нищичко не разбрах,защото пуснах Арен в залата с играчките и другите малки сладури и не го видях до края на празненството когато трябваше да си тръгваме.Да знаете правенето на снимки е изключително сложно,защото децата ни са пълни с енергия.Направих доста опити,нямам сполучливи снимки.Всички мами бяха свежи и усмихнати,много ми беше приятно да ги видя...аз както винаги не успях пък да си поговоря с всички както ми се иска.Видяхме сладкото тумбаче на Ави.От томболата Арен получи чудесен сортер за пускане на фигурки във формата на куб.Това му е любимо занимание,цяла сутрин се занимава с тази игра.Дечицата са порастнали /Арен който в началото растеше с бързи темпове пред другите,сега е най-дребния/толкова много и вече изобщо са далеч от бебета и все по-ярко се откроява характера и нрава на всяко едно от тях.Страшно са интерестни.След празненството бяхме поканени на друго тържество,но Арен явно беше дал всичко от себе си в игрите със своите приятели,защото заспа още в колата по път ,прекара другото гостуване спейки,занесохме го до нас спейки и чак тази сутрин изгря на хоризонта  с една усмивка и много доволен.Много целувки за всички ви.тези срещи са особено приятни дано се организираме пак  Hug

# 258
  • Пловдив
Момичета, страхотно парти сте си спретнали!

Разгледах снимките на Стес и от разказа на Денис добих представа за веселата атмосфера!
Всички дечица изглеждат много пораснали, а и явно са вече доста самостоятелни!

Пишете повече, че това ни е коледната темичка, а още не сме я изписали!!!!!! Hug Rolling Eyes

# 259
Хайде една приветка и от нас със Спаси.
както вече Ави и денис отбелязаха - вчера беше мнооого приятно. Благодаря на вениш за организацията и избора на място - независимо от отдалечената от центъра локация клубчето е доста по-приятно от вече разработените! Спаси поигра половин час, след което се настани на трапезата и изяде половината сандвичи. Другата половина облиза. всъщност в тази му инициатива дейно участие взе и Лаци - добре похапнаха децата Laughing Ние получихме много хубав мега блок пластмасов пъзел /нео такова - снежинки, които могат да се закачат една за друга и да образуват различни други форми /Много благодарим на анонимния посредник на дядо Коледа!  bouquet  bouquet Дечицата ни са страхотни и много ще се радвам ако по-често се събираме. Живот и здраве като се затопи обещавам парти и в нашия двор!  Flutter
При мен и двата празника /детското парти и партито на мама/ приключиха с малко повечко адреналин. Тръгвайки си от септемврийската среща реших да мина по някакъв кратък път  и се загубих...  Confused сраме - не срам това е, но от младост 1А карах 20 минути в неосветени поляни с промишлени предприятия наоколо. Питах единствения човек на пътя къде съм и накъде да карам и той ми каза - ми натам и че съм в Младост... коя?4ри ли! и той: Ми да... е... НЕ СЛЕД ДЪЛГО ВИДЯХ ТАБЕЛА сАМОКОВ, бОРОВЕЦ И разбрах, че съвсем не съм в Младост Rolling Eyes А някъде в Горубляне! Оттам се оправих, но закъсняхме за партито на мама. А то също беше супер приятно и идилично. Ние освен с подаръците я изненадахме със заря - изведохме я пред заведението с всички гости и й пяхме познатата песничка докато траеше 5-7 мин. заря! А като се прибрахме - мъжът ми беше забравил вратата на спалнята ни отворена и бошидо е пооглозгал лап топа, като мишката е с дисекция  Crazy
Не се ядосвахме въобще, но сега трябва да оправям бакиите му.

Това е в кратце. сега и аз ще кача снимките в общия септ албум снимка.бг.

целувки

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 12:06 от irinii

# 260
Стели , аз също от доста време гледам това коледно и много приятно заглавие, но също мисля , че вече е време да отворим нова глава .. Нова Година ноВ късмет..

Аз също искам да кажа, колко ни беше приятно, даже си мисля колко ще е хубаво пак да стане по- топличко навън и да се срещаме пак по градинките като миналата година... Много добре се позабавлявахме и ние, Лаци не беше от най- самостоятелните но въпреки това мисля,че беше незабравимо преживяване и за него. Много му хареса каката (наистина беше много мила и внимателна) топките, пързалката и всичките игри.. а за сандвичите , тортата и другите лакомства мога да кажа че бяха приоритет ... едвам ги поделиха със Спаси.. хихих. Много бяха сладки, да го бяхте видяли как взима торта с пръсти набожда я на вилицата и чак тогава я лапа.... Такова ядене падна, че ще кажеш, че не го храним и гледа да хапне колкото може повече , че да му държи по- дълго.. И аз имам хубави снимки, ще ги кача след малко, но и ще се съглася с Денис ,че да снимаш тия фурии си е направо приключение, те не се задържат за секунда в една и съща поза.. Толкова са ни пораснали дечицата, вече най- съзнателно се надава вой МАМОООО като има нужда от подкрепа в нещо.. Трябва по-често да го правим и за нас е много приятно (за мен точно предполагам и за другите) , а и за дребосъците мисля че е истински забавно и емоционално.. те имат нужда да си общуват по между си, не с бабите си
 Много ми беше приятно да се видим отново , както и да се запознаем на живо с момичетата , които не бях виждала. След партито и ние трябваше да стигнем до един ресторант, естествено Лаци по пътя заспа, изобщо не се събуди докато си хортувах с едни полицаи, които бяха много мили и не ми взеха почерпка, нито ми написаха акт , въпреки че направих забранен ляв завой и от една година ми е изтекъл техническия преглед.. много мили. Въпреки това пред ресторанта го събудих , там Лаци повилня още около час докато мама хапне и доволно по план 9:30 бяхме в къщи - баня , мляко и лека нощ за цяла нощ.. естествено беше толкова уморен след всичките емоции
Стес, разгледах снимките .. страхотни са! Браво
 Алфи, натъжи ни като не дойдохте с Ваньо , искаме да ти погалим коремчето.. на пък и да видим юнака колко е пораснал.. нищо ще се поправиш надявам се скоро и ще се видим
 Е хайде момичета, пожелавам ви много приятен неделен ден, семеен уют и детски смях..
 Като се спретна със снимките ще ви ги пусна

# 261
Здравейте и от нас с Рая! Heart Eyes Много набързо се включвам с кратък коментар за вчера, защото ще излизаме...
Не знам коя от нас двете си изкара по-добре, определено трябва да се организираме по-честичко Naughty Много добре ни се отрази срещичката със септемврийските ни приятелчета, но времето както обикновено беше недостатъчно...
Благодаря на Венуш за организацията  -  всичко беше страхотно  bouquet
Много благодарим и на Денис,  и Арен за страхотния подарък и вече го изпробвахме при снощната ни баня, след която Рая заспа на секундата.
Ирини, представям си колко ужасно си се чувствала снощи карайки в неизвестна посока Hug
За снимките - тази сутрин качих и останалата част. Надявам се да не се сърдите, че са качени на моя сайт, но реших че така ще бъде по-добре, защото там могат да бъдат качени по-големи снимки, а тези от вас, които искат да си свалят  могат да го направят.  След няколко дни ще ги изтрия.

# 262
 Пак аз.. и аз качих снимките на моя акаунт в снимка. бг.. надявам се не е проблем това, но аз така и нямам паролата на общия сайт, ако има някакъв проблем ще направя необходимото...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209675
 А и за подаръка , Ирини аз още снощи благодарих, но чак в къщи видях страхотната картичка, която не е просто картичка , а мил спомен от вас..  Много лично и приятно. За тези, които ще се зачудят какво пък толкова ще кажа , че това е един от колажите на Ирини със Спаси пред елхата по памперс и шапка на джудже... Много красиво направена !
 Айде като така ни е харесало да го спретнем отново скоро, нека някой да предложи час и дата за следващото парти, ако никой не се наеме до седмица ще обявя аз и ще очаквам да се съберат желащите.. става ли така

# 263
Eто и от мен снимки /септемврийския албум/ http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=209705
Мама Меги, ще ти пратя паролата на лични - спаси и лаци имат много мили снимки как се хранят един друг  Heart Eyes

предложение
ЩАСТЛИВИ СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ ДЕЦА, ЖИВЕЯТ В БЯЛА ЗИМНА ПРИКАЗКА
септемврийската ГОДИНАТА 'ПОЧНА ВЕДРО - СРЕЩИ, ПЪТЕШЕСТВИЯ И ПАКОСТИ - НА ЕДРО

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 15:43 от irinii

# 264
ехоооо:)

Като чета ЦветиР направо се чувствам гузна... моите деца добре си бухаха вчера, но присъствахме... надявам се да няма последствие за никое детенце  Praynig Но толкова исках да ви видя, а и ще дойда, няма да дойда... и в крайна сметка рискувах, дано да е без последствия за септемврийската дружина, която  толкова е порастнала, страхотни са всичките Simple Smile Ние пристигнахме за самия край, с някой мами се разминахме на вратата, ноооо пък и доста видяхме, дори и такива, които преди не бяхме срещали... Подаръка ни както позна Венуш си остана за нас  Mr. Green един сладък (според разбиранията ми) Шаро, но пък Ивайло толкова го хареса, че цяла вечер си игра с него, храни го, преоблича го, сложи го да спи, и даже със супер строг тон ни забрани да говорим на висок глас, за да не го събудим  Joy Тортата беше разкошна, всъщност за 1 час папахме от 2 различни торти на Лагуууууунаааа Simple Smile
И така, много емоционален следобед бе и за нас, а и ние като Ирини и за двете партита се поизгубихме, но не и толкова яко като нея  Laughing

И понеже аз като най-пропуснала от срещата, но пък и докоснала се до нея, т.е. хич не ми стигна за сладки приказки с мами и дечица, правя предложението, което обсъдихме за среща в четвъртък 10 часа в клуб.... хайде де, Мила84 да идва на помощ, че му забравих името  hahaha

Снимките са страхотни, така още повече се докоснах до партито  Hug

# 265
Хей,добър вечер от леден и мъглив Пловдив ! Mr. Green
Супер снимки,много са сладки всички и многоо са пораснали,всички ги разпознах още от снимките на Stes. Hug
Ирини,супер са и двете заглавия,но повече все пак ми харесва второто ти предложение.Честит рожден ден на майка ти на патерици,да е жива и здрава,това е най-важното!
Спаси и Лаци ми приличат на моя мечо(както си го наричам аз Wink )Направо е като часовник,стане ли време за ядене застава до вратата на кухнята и казва "ам-ам" и чак на рев го избива,все едно гладен го държа Laughing
Обещавам,че като се постопли ще се включим някой път в срещичка,много искам Hug( а когато искам нещо много,то става)
Иначе при нас няма ново,здравички сме и лудеем по цял ден в къщи, в този студ и  мъгла няма разходки ooooh!Най-големият смях сега е,че майка ми често казва на Дари,че е гъбка и от скоро като я попиташ "как се казваш",тя категорично и съвсем сериозно заявява 'Гъбе" Joyумирам от смях.Определено по-палавата е тя,не се спира на едно място,докато Ради е малко по-тромав.Това е при нас,желая бързо оздравяване на болничките!
До скоро и целувки от нас! Heart Eyes

# 266
Привет и от нас  Hug
Изкарахме си прекрасно на срещичката,запознахме се с нови майчета и дечица и както казвате наистина не ни стигна времето.Искам да благодаря за нашият прекрасен подарък-Книжка с приказки на Андерсен.Вече прочетох половината и такива хубави спомени ме връхлетяха HugНадявам се Неси да се научи да си пази книжките както сме си ги пазили ние.Още веднъж Благодаря за прекрасната книжка.
Заредихме се прекрасно и както е казала Меги да си направим още една среща идващата седмица.Аз обещах плодова торта,но нека го отложим за другата седмица,тъкмо имам повод да почерпя.
Моля за паролата към албума за снимки за да кача и аз няколко.
Лека вечер

# 267
  • София
Привет и от мен,
най-накрая ми остана време да се включа. Страхотно парти беше, благодарим на Венуш за организацията. Много се радвам, че се запознах на живо с много от вас. Славна дружина сме. Дечицата вилняха на воля, хапнаха вкусна торта мммм. Вики заспа още в количката за вкъщи. Подаръкът, който получихме е супер. Пластмасови блокчета, в които се нареждат по-малки формички, и светещи звезди за тавана. Едни от формите са малки лунички, Вики цял ден ги държи и вика "moon".
Днес направихме една разходка до Бистрица, там грее слънце, няма помен от мъгла. Вики заспа в количката на чистия въздух. Преди малко изпратихме гости, с едно наборче, с което си поиграха из хола (по скоро се гледаха един друг какво правят  Wink )
Сладки сънища!

# 268
  • София
Привет Simple Smile
Стана ми още по-кофти, след като разгледах снимките, че не можахме да дойдем и  се надявам вече трайно да се задържа с автомобил( че за миналата година смених ехе...) и да не пропускаме срещи. Толкова много са пораснали децата... Hug
Да ви се оплача...или споделя де...Тези, които са виждали моя хубавец знаят, че е много буен и палав. Не веднъж съм ви казвала, че едно кафе не мога да изпия с него. Та оня ден в едно квартално кафе Хриси си играе с едно другарче-тичат, викат, смеят се. Та собственичката на кафето ми направи забележка, че синът ми бил крайно невъзпитан, защото влизал зад бара, в кухнята. Аз винаги тичам след него и не му разрешавам, но най-обидно ми стана, че същата тая жена има дете с 15 дни по-малко от Хриси и ми обяснява как то седяло все до нея и не правело бели...Аз съответно събрах багажа и излязох, зарекох се, че кракът ми няма да стъпи там. Но кажете какво да го направя-да му сложа каишка ли?
За среща в четвъртък аз съм за, ако си мисля, че правилно се досещам, чеЩастливка говори за един клуб до 2ра градска, а и имам и повод да почерпя:)
Днес имахме един куп гости и Хриси беше много щастлив Simple Smile Подаваше на всички ръка за здравей и добре дошъл Simple Smile Но тази мъгла взе да му писва-иска си навън човечето.
Хайде лека нощ на всички Simple Smile

# 269
Доника,мисля,че децата ни са доста малки за да са "възпитани" да не влизат зад бара и да ходят където и да е било,много се подразних от коментара на тази жена #Cussing out,ама хора всякакви Wink

Общи условия

Активация на акаунт