Така бях сигурна, че ще дойдем и се радвах, а днес цял ден ми е тъжно че не се осъществи срещата ни с вас!
А никой не иска да влезе и да разкаже, пък и снимки да покаже, надзъртам от време на време в албума на Стес, да видя малките ви сладурчета!
Добро Утро!
Дечицата ни са страхотни и много ще се радвам ако по-често се събираме. Живот и здраве като се затопи обещавам парти и в нашия двор! 

Много набързо се включвам с кратък коментар за вчера, защото ще излизаме...
Много добре ни се отрази срещичката със септемврийските ни приятелчета, но времето както обикновено беше недостатъчно...

Но толкова исках да ви видя, а и ще дойда, няма да дойда... и в крайна сметка рискувах, дано да е без последствия за септемврийската дружина, която толкова е порастнала, страхотни са всичките
Ние пристигнахме за самия край, с някой мами се разминахме на вратата, ноооо пък и доста видяхме, дори и такива, които преди не бяхме срещали... Подаръка ни както позна Венуш си остана за нас
Тортата беше разкошна, всъщност за 1 час папахме от 2 различни торти на Лагуууууунаааа

)Направо е като часовник,стане ли време за ядене застава до вратата на кухнята и казва "ам-ам" и чак на рев го избива,все едно гладен го държа
( а когато искам нещо много,то става)
Най-големият смях сега е,че майка ми често казва на Дари,че е гъбка и от скоро като я попиташ "как се казваш",тя категорично и съвсем сериозно заявява 'Гъбе"
умирам от смях.Определено по-палавата е тя,не се спира на едно място,докато Ради е малко по-тромав.Това е при нас,желая бързо оздравяване на болничките!

Надявам се Неси да се научи да си пази книжките както сме си ги пазили ние.Още веднъж Благодаря за прекрасната книжка.
)

Подаваше на всички ръка за здравей и добре дошъл
Но тази мъгла взе да му писва-иска си навън човечето.