Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 134
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Среднощен поздрав и от мен! Hug

Фибичкеее, къде си, знам, че имаш навик да се навърташ тук по нощите... Rolling Eyes

Ами аз най-после успях да кача снимките си в общия ни септемврийски албум. Малко са, защото направих подбор и това е "дъ бест". Една от любимите ми е Лаци, как хапва сладко торта с вилицата.
А децата ни са невероятни щурчовци. Мия на Бон есперанс е чаровница и половина, да й изям опашлетата. Мия на Диман е много сладка пухкавелка и как се търкаляше с един мечо по земята... Joy. Рая и Неси са невероятни малки кукли. За момата англичанка Вики няма какво да говорим - дама от класа. А пък момчетата... Crazyистинския купон всъщност направиха те. Лаци и Спаси уважиха трапезата, даже се хранеха взаимно... Joy Арен и Сашко поиграха на воля - много са самостоятелни. Яни вилня на пързалката и се спускаше с главата надолу  Hug Heart Eyes. Марти също добре се забавлява. Бобо и батко му се включиха по-късно да подсилят момчешката група.
Радвам се, че партито е харесало на всички. Както повечето казахте, по-често трябва да се виждаме. Ако кажете къде точно е срещата в четвъртък (защото нещо не разбрах), ще опитам да дойда.
Иначе децата добре поиграха. Винаги съм знаела, че срещите с връстници са най-страхотното изживяване за тях. И най-любящата майка не може да ги замени. А мойта Иглика след такава игра се превъзбужда и заспива късно, бълнува, мята се... изживява нещата. Емоционална ще е като татко си. След септемврийското парти беше така, сега също. Заспа към 11 вечерта, събуди се рано, пълна с енергия (за нещастие на полуспящата й майка).
Вече пеем медените песнички на Мечо пух. Тя казва пу и танцува. Базел благодаря ти.. подаръка е супер.

Ирини аз съм за второто заглавие, идейно е.

Доника много хора се дразнят от щъкащи и палави деца. Не обръщай внимание. На практика само друг родител ще те разбере. Аз лично подбирам местата където ходя, за да няма подобни случки. Децата ни сега са точно в изследователския си период и да го "възпиташ" да стои кротко до теб меко казано не е за препоръчване.

Стана малко дълъг и хаотичен постинг, но емоцията от партито още ме "държи" така да се каже..
Отивам да полегна при моите мечета - лека нощ.

# 271
Доникааааа, ако обичаш моля, като си тръгнала да разказваш, разкажи и колко са лоши Хриси и Гого и са изгонили клиентите на заведението  Mr. Green И били помолила тази мацка да възпита тогава и Боян да не нюха във вратовете на децата, и да не им взима така подло играчките, особено неговите си, че вече ме е срам от майките им  Laughing иииии не знам какво те тревожи, мисля че ти проблем нямаш, за нея обаче не съм сигурна... то ако не разбираш себеподобния, кого ли  newsm78

Венуш, благодаря и аз за организацията  Hug

За клуба, намира се в една пресечка на Раковски близо до Сливница, но нито името на Клубчето, нито на улицата се сещам... Но пък не и задължително та да е там, има ли желаещи и друго място ще измислим, а и часа е свободно избран от мен, казвайте...

# 272
Здравейте, сладурани!  Grinning
Бързам да се разпиша, за да "отивам" да разглеждам снимките от коледното парти. Grinning
Моята Веселушка вече казва името си! Като я попитаме как се казва, гордо отговаря Тети bowuu hahaha Та сега Тети спи и аз се възползвам максимално.
И тя е станала голяма дивотия и е също толкова "невъзпитана", колкото са и вашите сладурчета. Laughing
Мими, след дълга ваканция е на детска градинка вече. Но понеже у дома е голяма анархия, цяла седмица имаме проблеми с учителките. Моята Мария-Фурия не иска да спи на обяд, тича, скача и пее с цяло гърло. С което дава "добър" пример на децата.  Mr. Green В сряда на обяд, госпожата ми се обади по телефона да ида да си я взема. И какво мислите заварвам? Всички тичат по пижами и боси, а моята тарторка пее облечена и ме чака.  hahaha Сега ми е смешно, ама като си я прибрах доста си поплаках.
Утре ще бъда в София, за да си взема дипломата. Момичета, ако някой от вас има време, може да изпием по кафе. Grinning
П.П. Май и аз ще се нуждая от паролата, забравила съм я. Embarassed

# 273
Ей къде е моята Фурия Mr. Green

И... Тети Laughing

# 274
  Ехо бехо... привет
 Иринии , мерси за паролката... Ще разгледам после че ще ми пуснат по силен нет , сега си е мъчение
 Доника, аз също предпочитам будно дете пред някое дебилче... с извинение, Лаци е едно към едно такъв, и също много обича зад бара.. та там има шишета, кофа за боклук и какво ли още не, търкаля се по пода, роди по чантите на хората , ако види чужда количка почва да я бута и т.н е естесвено гледам да не прекалявам с нахалството си и да го оставям да вилнее, ама ако не видя кво.. пък няма все в него да гледам, аз за какво съм отишла.. Другото е , че до сега ми се е случвало да попадам на хора (персонал) които се отнасят с разбиране, гледат да го занимават и са осъзнали , че аз съм там в качеството си на клиент. Е кофти ми е като го гледам да им ближе витрините и после ще трябва да си ги мият.. ама и да му се скарам кво от това.. Така че споко, ти си клиента , а те са там заради теб и твоите пари... и си права щом не го оценяват и не се нуждаят от парите ти , ти няма какво да правиш там... те губят
  За срещата съм ОК в четвъртък там някъде в неизвестното в 10 ч... само ако до сряда дадете направление няма да е зле Crazy
 Венуш , много лаконично и точно с три изречения си описала партито наистина са душички малките патета!

# 275
 Grinning Хайде привет и от нашата компания.

mari_anka много са ти красиви и двете дами.За Арен всичко е почти 'тети' та в този ред на мисли няма да има проблем с изговора на кодовото име на Веселушка.Представям си аз в цялата тази картинка в градината на Мими на госпожата какво и е било напечено с вилнеещите пижамковци  Joy Аз имам спомен от тази възраст как се бяхме наговорили да не спим ,а да скачаме по леглата....двете тогава другарки не успяха да ни озъптят,накрая ни вдигнаха да играем....към следобедната закуска вече всички се бяхме натръшкали по пода от умора.Имам спомен за разговорите след това вкъщи  ooooh!
Темата за "невъзпитаните "деца е много интерестна и обширна.Нещата винаги трябва да се разглеждат двустранно и да се търси оптималното разрешение,а не да се сърдим или хвърляме вина.На децата когато се ходи по заведения ,било то барове или ресторанти не им е мястото в действителност зад бара и би трябвало ние като родители да им показваме и обясняваме това независимо в какви граници го разбират а този етап,защото нереагирането и не поставянето на граници услужливо им показва,че така може да се прави.Децата и всички ние живеем заедно и всеки един от нас прави компромиси когато е на обществено място.
Предполагам Доника,че тази жена е била доста крайна в изказването си.По този критерии и моето дете е особено"невъзпитано"На тази въсраст те изследват света,всичко им е интерестно,кипят от енергия и ние знаейки най-добре това е хубаво да им намираме местенца където могат да правят всичко това без да влизат в конфликт с нас и останалите хора,а за сега съм открила че най-подходящите такива места са имено детските центрове където и не е задимено,или в парка и на улицата,както у дома и събиране с познати и приятели където знам че проявяват разбиране.Мама Меги е права за това,че сме клиенти,но както ние и децата ни и другите хора в заведенията са клиенти .Тъжно и много жалко би било едно дете да е научено да стои мирно докато майка му си пие кафето.Няма по-добро от това децата да са буйни,весели,игриви и любопитни ,но на подходящото място.На нас не винаги ни е комфортно,затова пък сме майки.Така че не се сърдете и впрягайте,не търсете да ви откликнат винаги с разбиране...гледайте това което ще е най-добро за детето ви и вас .Надявам се да сте ме разбрали правилно и да не ми се разсърдите.Съгласна съм абсолютно с това което сте казали по въпроса,просто представям една по-друга гледна точка.  Hug
Снимките са чудесни  Mr. Green Ние се надявам тази седмица да успеем да се занесем на консултация  Laughing

# 276
Dennis  Peace smile3501 това бяха и моите мисли по темата за палавите деца. Само дето не исках да се разпростирам. Аз не водя Иги в кафенета, още повече в задимени кафенета през зимата точно по тези причини. Там има хора, които искат спокойно да си изпият кафето, има ниски масички с чашки и чинийки за чупене    ooooh!. Защо да причинявам това на детето си и на себе си. Ще прекараме времеето в гоненица и викане "не там", "не пипай", "не досаждай на лелката". Има си места за децата, където могат да играят на воля.
Не мисля, че някой ще ти се сърди за точните думи.

Цвети Русимова дискът от септемврийското парти е невероятен. Гледах го няколко пъти и сега си пея "тралала трала на рожден ден ела, ще ядем ,ще ядем вкусна торта със крем".

Цунки-маймунки, Иги се събуди и иска внимание.

# 277
Може би малко от вас помнят първия постинг на Доника, но в него тя страдаше, че в този квартал няма нишо за майки с деца, ама наистина мили момичета няма..... аз съм израстнала тук и знам какво беше и сега какво е, за детси кътове да не говорим... и ако местните кафета не ни приютят няма къде да се иде... и когато ти намереш един такъв 'оазис', близо до твоята къща, където освен хората от съседните улички никой друг не влиза се чувстваш истински щастлив, че има къде да изпиеш едно кафе с детето си, още повече собственичката също е с дете на твоята възраст...
И много се радвам, че в 2 -те заведения в които ходим, персонала ни приема радушно, а клиентите ни се радват, да не говорим, че точно те имат и летни градинки където има пързалка и къщичка и разни други детски екстри, и това е за цял квартал!

Така че другата гледна точко на Денис, абсолютно я разбирам и подкрепям, аз определено съм от майките, които смятат, че детето трябва да знае какво е Не от малко, а не да действаш на принципа Отклони му вниманието. Всички знаем, че това в момента е невъзможно, нужно е време, друг е случая ако примерно Ивайло го правеше, е тогава вече съм го закъсала... И така има моменти, в които се отпускаш, защото смяташ, че си разбран и се оказва, че точно тогава не си...  и заставам зад Доника, защото знам възможностите на квартала, а и почти всеки ден сме заедно, и знам колко тя се притеснява от лудориите на Хриси...

# 278
Oх, проблема със заведенията стои с пълна сила и при мен. Живея в малък град (обаче ще ви издам една тайна - има вероятност да се преместим в Пловдив Grinning), където няма нито едно заведение с детски кът. Особено през зимата е еистински кошмар. Няма къде да се иде, освен в някое кафене, където на децата им е скучно и се започва едно катерене по стълбите, диваните, сепарета... ooooh! Има 2 заведения с детски кът (то е доста силно казано), който незнайно защо се намира на вън и съответно зимата не функционира.  Confused
dennis, благодаря ти за комплиментите. Hug

# 279
  • София
Щастливка  bouquet
ААА, аз се сещам за клубчето-улицата е Поп Богомил мисля(втората успоредна на Сливница). Знам го, защото е зад офиса ми и е на много лесно място...Само един недостатък се сещам-паркирането...Аз съм за среща там, тъкмо и в офиса се сърдят, че не съм водила скоро малкия-ще го пусна да им направи една инвентаризация на склада hahaha
Марианка, церемонии по връчването ще има ли?
Още щях да пиша, но хороскопа на Алена приключи и Хриси ме дърпа и започваме обиколките из стаите Simple Smile Незнам какво разбира, но след рекламите, хороскопа му е любим за гледане newsm78

# 280
Доника, Мими така научи зодиите от най-ранна възраст hahaha Алена е голяма работа в това отношение, всички деца много я тачат.
Няма да има никаква церемония по връчването. Ще съм само аз. Затова пък мисля да се наградя като посетя някой МОЛ, че така сте ми изострили любопитството... Joy Пък аз нали и хич не мога да харча ooooh!

# 281
Ето ме и мен! Crazy
Денем, нощем не пропускам да намина от тук.....

Лелееее колко са ни сладки порасналите септемврийчетааааа.....много са сладки всичките, ама как наистина не им направихте една сборна снимка - щеше да е особено бонбонеста.  Heart Eyes  Ех, кога ли и Йоничка ще има удоволствието да си поиграе с приятелчетата за които толкова и разказвам? Димитър вика - като порасне! Не го знам какво има впредвид.  Crossing Arms 
mari_anka - целувки за двете принцеси! Йоана и тя си знае името, като я питаш как се казва, отговаря - О! Wink 

Днес пак го водихме малкото циганче да му взимат кръв за изследване заради крачетата. Добре ама за това изследване трябва да се вземе венозна кръв, че трябвало повече, но никой не се наема да и дупчи пухкавите ръчички и затова 10 мин и стискаха пръстчето, че да се събере достатъчно. Горката много плака и си развали първоначалното добро мнение за лелите в бели престилки. Е накрая им даде една полвинчата целувка, но от кортуазия.  Confused  Друго около нас - Йоничка много си хареса новата детска стая. В петък като я заведахме да я види - един час само възклицаваше - уаууууу...... и накрая не можем да я накараме да си тръгне. Не че е нещо особено, но важното е, че на нея и харесва. И на вас ще ви я покожем....скоро.  Peace

По горещата тема с децата и тяхното възпитание, моето скромно мнение е, че би трябвало хората по-често да осъзнават, че децата са деца и да очакват от тях държание адекватно на възрастта им. Освен това да знаят, че те са източник преди всичко на радост, щастие и усмивки, а не както доста често ми се случва напоследък да чувам - на досадни грижи и проблеми. Никак не ми се иска хората да вярват, че най-важното което един родител би могъл да направи с детето си е да го направи възпитано, т.е. да го приучи към навици и привички, чрез които лесно да го приемат в обществото. И накрая особено ми е тъжно, когато млади жени и майки, които би трябвало да разбират, не подхождат с усмивка към пакостите на един малък човек - опознаващ света, а като към досаден проблем с който някой трябва да се справи. Това всъщност мисля, че е обидило Доника и с право.....а мястото на разигралата се ситуация, според мен не е от значение.

irinii - идвай да пускаш нова, Новогодишна тема, преди да отлетиш за топлите страни! Party

Чаооооо ви казваме сега сладкишки и сладкишчета, че баба и дядо са се върнали и Йоанчето бърза да ги види!

# 282
Фибичка с голямо нетърпение чакам да видя стаята на Йо.Най-хубавото е че тя си я харесва.Милото дете са го измъчили с тази кръвчица.Какво е положението с крачетата?
А за възпитанието затова казах че темата е обширна и многопластова,интерестна и има много ъгли от които може да бъде разгледана,като не се наемам да заставам конкретно зад някакво мнение понеже житейски ситуации,колкото искаме.Съгласна съм с всички ви и не съм на страната на някого или против него.Радвам се ,че се отвори тази дискусия,защото тя е полезна за всички ни.Да принципно сме малко толерантни,по този повод споменах че небива да сме едностранчиви в изказването на мнение.
Марианка хайде разкажи за вероятноста да станете пловдивчани  Flutter
Кой ще пуска нова тема?

# 283
  • гр.Русе
Привет,сладурки!  Hug
Ауууу,дечицата ни са разкошни!С огромен интерес разгледах снимките от партито,било е чудесно
Аз от днес съм "ученичка"  Joy на очни съм и Крис разполага с цялото внимание на близки и роднини.Мога само да гадая за какво глезене става дума докато ме няма от страна на бабите и дядовците.Но мама си е мама-като се прибрах и сякаш всички изчезнаха за Крис и аз бях целия му свят,толкова ми се зарадва.
С мъжа ми държим заведение в нашия град и винаги сме имали слабост към най-малките ни "клиенти".Преди около 2 години и маше едно детенце,което даваше мило и драго да надникне зад бара и то само за да гледа как машината пуска кафе в чашите.Веднъж с умоляващ поглед разбрах че иска да го взема да погледа малко и когато аз го направих майка му влетя зад бара,буквално го изхвърли от там и му метна такъв побой,че всички клиенти,които станах свидетели на боя скочиха.Мъжът ми също се намеси и каза че няма нищо против детенцето и че разбира детското му любопитство.Няма да забравя с какъв опиянен поглед гледаше кафе-машината,сякаш се случва най-вълшебното нещо на света и какво се наложи да изтърпи заради стремежа му към новото.Та така,фиби4ка много точно го е казала,че децата са деца и не може да искаме от тях нещо непосилно на възможностите им за възрастта.

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 21:34 от Плами

# 284
Хей, момичета, нашата Борианка има днес рожден ден!

Мила Борианка, пожелавам ти една година, изпълнена със здраве, щастие, любов и много радост с двете ти съкровища - Поли и Макси! Наздраве!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт