Фибичкеее, къде си, знам, че имаш навик да се навърташ тук по нощите...
Ами аз най-после успях да кача снимките си в общия ни септемврийски албум. Малко са, защото направих подбор и това е "дъ бест". Една от любимите ми е Лаци, как хапва сладко торта с вилицата.
А децата ни са невероятни щурчовци. Мия на Бон есперанс е чаровница и половина, да й изям опашлетата. Мия на Диман е много сладка пухкавелка и как се търкаляше с един мечо по земята...
. Рая и Неси са невероятни малки кукли. За момата англичанка Вики няма какво да говорим - дама от класа. А пък момчетата...
истинския купон всъщност направиха те. Лаци и Спаси уважиха трапезата, даже се хранеха взаимно...
Арен и Сашко поиграха на воля - много са самостоятелни. Яни вилня на пързалката и се спускаше с главата надолу
. Марти също добре се забавлява. Бобо и батко му се включиха по-късно да подсилят момчешката група. Радвам се, че партито е харесало на всички. Както повечето казахте, по-често трябва да се виждаме. Ако кажете къде точно е срещата в четвъртък (защото нещо не разбрах), ще опитам да дойда.
Иначе децата добре поиграха. Винаги съм знаела, че срещите с връстници са най-страхотното изживяване за тях. И най-любящата майка не може да ги замени. А мойта Иглика след такава игра се превъзбужда и заспива късно, бълнува, мята се... изживява нещата. Емоционална ще е като татко си. След септемврийското парти беше така, сега също. Заспа към 11 вечерта, събуди се рано, пълна с енергия (за нещастие на полуспящата й майка).
Вече пеем медените песнички на Мечо пух. Тя казва пу и танцува. Базел благодаря ти.. подаръка е супер.
Ирини аз съм за второто заглавие, идейно е.
Доника много хора се дразнят от щъкащи и палави деца. Не обръщай внимание. На практика само друг родител ще те разбере. Аз лично подбирам местата където ходя, за да няма подобни случки. Децата ни сега са точно в изследователския си период и да го "възпиташ" да стои кротко до теб меко казано не е за препоръчване.
Стана малко дълъг и хаотичен постинг, но емоцията от партито още ме "държи" така да се каже..
Отивам да полегна при моите мечета - лека нощ.

Та сега Тети спи и аз се възползвам максимално.

това бяха и моите мисли по темата за палавите деца. Само дето не исках да се разпростирам. Аз не водя Иги в кафенета, още повече в задимени кафенета през зимата точно по тези причини. Там има хора, които искат спокойно да си изпият кафето, има ниски масички с чашки и чинийки за чупене 
Незнам какво разбира, но след рекламите, хороскопа му е любим за гледане