Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 129
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хелоу,
много интересна тема сте отворили. Да ви кажа, би ми станало много криво, ако някой ми каже, че детето ми е невъзпитано. И то на тази възраст Shocked
Ето какво ми се случи онзи ден. Бях на ски, и както знаете, по лифтовете понякога се извиват големи опашки. И винаги се намират тарикати, да се пререждат. Аз се дразня и винаги правя забележки. Имаше 2 деца, едното на около 11 години, другото по-голямо, и те се пререждат.Аз им казвам, да не се учат още от малки, при което по-малкото ми отговаря:"Ами да гледаме ли?". Нагли на такава възраст, представете си като пораснат...Та така се възпитават деца  ooooh!

# 286
Bori-Ana, честит празник! Желая ти от сърце много, много щастливи мигове, красив живот и здраве!

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА IVE1INA!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ!

# 288
  • София
С чаша ароматен чай в ръка ви казвам ДОБРО УТРО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА IVE1INA!  Да си много щастлива и горда майка и съпруга!
Ние закусихме и ще излизаме, нищо че е студено. Мъжа ми отиде да чисти снега пред блока, че е наш ред. Имам и да пазарувам, че хладилника се опразни, а и съм намислила да правя един англ. сладкиш, дано ми стане.
Много съм щастлива, че Вики почна да яде по-едри парчета месо и ще се отървем от пасирането.
Хубав ден!   bouquet

# 289
            ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  IVE1! 

# 290
  • Пловдив
Искам и аз да почерпя днес, защото моята любима сестра има РД!!!

Честит РД на IVE1INA и Bori-Ana!!!
Пожелавам им страхотен празник и много любов не само на днешния ден, а цяла година!  
  bouquet

# 291
  Добро утро и от нас..
 Искам да благодаря на онази невъзпитана жена, която е направила забележка на Доника, защото тя породи много интересна дискусия тук при нас и май ще изпишем коледната тема... кипи небивало оживление по въпроса
 Аз си казах моето, но пак ще се намеся. Много кофти случка разказа Плами, колко крайни могат да бъдат родителите , за да угодят на общественото мнение! Ужас! Разбира се ние поставяме границите на децата ни, и не бива сега понеже не разбират да ги оставяме да правят каквото си искат, а по-нататък да ги възпитаваме.. сега е времето , но начините са различни. И аз мисля , като Щестливка , че сега може само да му отклониш вниманието, защото на този етап на Лаци като му кажа и НЕ за него това е голямо ДА! Мисля, си че всеки миг от живота ни с малкото дете ни поставя в различни и най- странни ситуации, и ако искаме резултата на края да е добър трябва да се съобразяваме с обществото , но и  със съзнанието на детето в етапа на неговата възраст. Все пак те не правят нищо с зла умисъл и в един момент сами ще разберат кое е ок и кое не, а хората , които не разбират децата са ощетени от живота и май само те губят.. А онази , на която благодарих горката и горкото й дете....
 Базел, друго си е мъжа ти знае ред и порядък, аз анонимно бера срам от моя, защото той и още две момчета са младите в нашата кооперация, а си правят оглушки и нито веднъж не са слезнали да почистят, а отпред е ледена пързалка. Даже един ден Ангел като излизаше видя една съседка да чисти с едно такова за разбиване на лед, тя е млада .. ама е жена и той щото нямаше как я попита къде са лопатите и като му останело време щял да почисти...... нали няма да ви разказвам колко стана зает от тогава! Така, че искам да поздравя мъжа ти , БРАВО!
  Марианка, приятно пребиваване на наша земя и наистина разкажи за онова може би (Пловдив)
  Стели, честито на сестра ти, да е жива и здрава!
Ивелина , ЧРД ! Много любов , здраве и хубави мигове и тази година.. А ти къде се загуби .. ела да разказваш
  Фийби, супер че вашите усилия по детската стая са зарадвали Йоанка, пък и каквото и да е съм сигурна , че за нея е най- важно да цари любов и щастие в новия ви дом и аз от сърце ви го пожелавам! А за това , което каза, че в последно време като стане въпрос за деца и всички гледат първо да се оплачат , колко е тежко .. и аз  го забелязвам, бре не мога да чуя "ЕЕЕ   колко ми е хубаво , играем си , щастливи сме" Да си призная и аз съм тръгнала по тая плоскост , но не мисля че съм искрена като мрънкам - добре ми е ! Вчера в магазина продавачката вика - ее гледа ми се дете, а аз в оная вълна веднага й предложих да й го дам... чувам ли се , не го давам за нищо на света.. Българската черта да си мрънкаме по принцип, трябва да вземем малко да гледаме по позитивно на живота
 Леле извинете , че се олях с писането... май наистина прекалих
 Хубав ден ви пожелавам

# 292
irinii сигурно опакова багажи и пушек се вдига, затова по нейна идея и мой дизайн....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257565.0

скачайте в новата тема......... само гледайте това да не ни е и Валентинската тема! Naughty

Поздрав най-сърдечен послучай рожденния ден на ive1ina!
Красота и любов да царят в живота и!

Общи условия

Активация на акаунт