Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 262
  • 292
  •   1
Отговори

Зън, зън, зън, зън, зън
Кой е вън? Кой е вън?
Кой пристига в този час?
Дядо Коледа е при нас!

Искам още щом го зърна,
от сърце да го прегърна,
че си знам, че си знам
той ми носи дар голям!

Мили момичета, дано Дядо Коледа ни донесе всичко онова за което го помолихме! Нека в тихата и свята нощ, когато в полунощ небето се отвори, си пожелаем по едно желание и нека то се сбъдне за всяка една от нас!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ ДЕЦA
са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

НАШИТЕ СЕПТЕМВРИЙСКИ ДЕЧИЦА можем да виждаме освен в личните си сайтове и на сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - на лични

ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ
Референтни стойности от кръвни изследвания и други ново
Приучаване на детето да ползва гърне ново
Когато детето плаче на раздяла с вас ново
Методи за възпитание на децата /по аюрведа/ ново

Информация за СЕПТЕМВРИЙСКОТО КОЛЕДНО ПАРТИ!

12.01.2008 г., събота от 16.00 часа.
Всичко излиза по 10 лева на дете, а не по 9, както ви бях казала.
Тези 10 лв. включват 5 лв. забавление и 5 лв. торта и кетъринг.

Клубът се намира в Младост 1А, ул. "Ана Ахматова"бл. 529. Нарича се "В страната на чудесата", тел. 875 61 41.
Ето и карта

Ако някой има някакви въпроси към мен Цвети русимова, Диман и Базел имат телефона ми. Ще го изпратя на лични на който пожелае.

Списъкът с момичетата, които ще идват е следния:

Ави
Доника
Dennis
щастливка
bazel
carrigan
alexal
стес
снежка смешка
venush
diman
tzvetyroussimova
chochy
mila84
irinii

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 23:55 от fibi4ka

# 1
Фибичка  bouquet,чудесна тема!

# 2
Фибичка и аз ти благодаря за прекрасната тема, оформлението е чудно   bouquet
Мари- анка, честита годишнина от сватбата. Пожелавам ви дълги години да бъдете заедно, да съхраните онази изпепеляваща любов която ви събра, бъдете опора един за друг и вярвайте че стават чудеса  Heart Eyes

Моето парти мина чудесно снощи, но аз бях скромна и като Пепеляшка в 12 часа си трънах, че много се притеснявах за щурчовците, но като се прибрах те спяха сладко сладко и никой не ми обърна внимание, даже мислех пак да се връщам на партито  Mr. Green но като за първи път стига ми толкова.
Сега чакам да пристигне сестричката и се почва големия предпразничен шопинг тур  Mr. Green

# 3
Примък и аз тук
Фиби4ка, браво!   bouquet
Марианка, честита годишнина!
Сладур4е, стягаш ли багажа? И гледам нов ник си имаш - Аmaretto.

# 4
  • Пловдив
Прекрасна темичка! Браво на fibi4ka !

bebe_dundi , и аз покупонясвах снощи, но до към 3ч...  Rolling Eyes След ресторанта бяхме на Пиано бар, имахме резервация на пианото и побъркахме музикантите.......Пяхме и танцувахме до изтощение!!! Joy Въобще 15-6 развеселени жени си е страшна гледка! Wink

Тук от снощи вали пухкав сняг и вече доста е натрупало! По-късно като се събуди Стенли ще ходим да пазаруваме и да му покажем първия сняг! Hug
За коледните подаръци - музикална масичка, къщичка за игра и кола с дистанционно /последното е приумица на мъжа ми/! Mr. Green

Приятен уикенд!

# 5
Fibi4ka, чудесна тема!  bouquet Дано Ирини се включи скоро, вече се притеснявам за нея!
Bebe Dundi, Steli-радвам се, че сте си изкарали толкова хубаво на партитата!
Марианка, Честита годишнина!

Пожелавам ви дълги години да се чувствате все така влюбени и щастливи! Желая ви хубав и романтичен празник!

# 6
Фибичка, личи си, че си се постарала! Благодаря!   bouquet

Ирини, знаем всички, че се занимаваш успешно с милион неща и се надявам съвсем скоро да драснеш един ред, че сте добре!

Марианка, честита годишнина! Нека любовта прелива в сърцата ви и грее в очите ви още 100 години!

Стели, познай кой ще си играе с количката! Браво на вас с Бебе Дунди за купонясването!

Пожелавам на всички приятна подготовка за наближаващите празници!  Heart Eyes

# 7
  Здравейте мили ми приятелки, вече от родна земя, ние сме много добре изкарахме супер, много каране , хубаво време почивка и разнообразни весели моменти...
 Много се радвам и че при вас настроените е много коледно и приятно
 Специално поздравявам Марианка, Честита годишнина мила, нека си винаги така щастлива и обичана жена и майка и след още 50 год да бъдеш така одухотворена и доволна от избора , който си направила в този снежен и романтичен ден сега 6 г назад , а тогава 56....  bouquet  bouquet
 Много здраве и за новите ни попълнения, специално за малките Кузманченца и за Бори-ана , която не познавам, но също я поздравявам с новото й чудо!!!  bouquet
 Чочи, пуснах се веднъж и за теб, да знаеш....
 Щастливка, при теб винаги е весело, надявам се вече да си добре и зъбчено повече да не те боли
Мария Ф, честито синя втора чертичка, дай Боже е си все така спокойна до края и синя или розова да е здравичка чертичката.....
  Фибичка, бива си ви и вас , много хубава тема ... снежна и коледна
Ирини, липсваш наистина много вече обади се поне за малко , дано всичко покрай теб е наред
 Имаше и още но аз отивам да пазарувам и скоро пак ще се весна... за сега весела и спокойна вечер на всички

# 8
Марианка, честита годишнина и от нас! Бъдете много щастливи и все така влюбени!

# 9
Честита годишнина, Марианка-любов и щастие безкрай ви пожелавам!

# 10
Страхотна коледна темичка Фибичка  smile3501
Ето малко снимки от коледното тържество в яслата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201010
Крис пак е болен и затова се вклячвам набързо
Марианка Честита годишнина мила   bouquet Бъдете все така блюбени и щастливи заедно

# 11
 Mari_anka, честито и от мен!
 Плами, не остана. Тонита, стягам го, но дядо Коледа щял да мине на 20ти през детската градина, та след това. Ти  дай 1 телефон на лични!
 Вчера Мишето беше за 1ви път на фризьор, много му хареса, но на мен ми е мъчно за къдриците.
 Снощи пък с DVV бяхме на коледен купон. Повеселихме се, хапнахме, пийнахме, тези 4 работи.   Wink  На мен ми се падна мъжага напращял от късметите.  Embarassed

# 12
  • София
Лека нощ от нас! Приспиваме куклите, а нали са много, доста работа ни чака. Като ходиш на работа, почваш да оценяваш съботите и неделите!
Честито на Марианка годишнината! Тя сега не чете, надявам се...

# 13
Добро утро, сладурани! Grinning
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! Трогнахте ме.
Вчера беше един изключително динамичен ден. По-голямата част от деня изкарахме в Пловдив. И отпразнувахме своята годишнина на обяд, в ресторант. Само ние и Мимка. Решихме, че тази година ще си бъдем съвсем семейно.  Grinning А вечерта бях на форумска среща на сайта, в който съм модератор. За съжаление тя съвпадна с годишнината. Но си изкарах изключително приятно. И изпратихме много SMS-и за Българската Коледа. Празниците у дома започнаха! Grinning
fibi4ka, оформлението на темичката е страхотно! Благодаря ти!  bouquet
Amaretto, честито нов ник! Ако знаеш в каква чуденка изпаднах... Laughing Добре, че в постът си споменаваш Мишето и DVV, че съвсем щях да се оплета.
viki81, разгледах снимките. Чудесни са! Колко много е пораснало детенце... Много е сладък. Какви красиви джудженца и еленчета си имате за другарчета. В яслите изглежда много приятно.
Дядо Коледа ще бъде в детската градина на Мими на 21-ви.  Grinning
Момичета, вече ужасно се притеснявам за irinii. Някой чува ли се с нея?
Лек ден ви желая. Hug

# 14
  • София
viki81, много хубава ясла. Чак се зачудих къде ли има такива ясли в БГ, но после се сетих че това е в чужбина и всичко си дойде на мястото... А Вики и другите деца изглеждат много големи. Чудно колко бързо порастнаха децата....

А моята Мария не я съжалявайте много за диетата. Просто ще си изяжда основното на обяд, десерта - следобед, а супата - вечер, като другите деца, а не всичко наведнъж наобед. А освен това докопва по нещичко и от нашата вечеря. я пържола, я нещо друго. Да не говорим и че изяжда поне 3/4 кофичка кисело мляко - обожава го! Фибичка, педиатърката не ви ли се кара за килограмите? Нашата е коментирала теглото на Мария с нотка укор и е казала че все пак е момиче и трябва да внимаваме. Аз доколкото съм чела до 3 години не е фатално (след 3 години се натрупвали мастни клетки), но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт