Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 262
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден и от мен на МарияФ!
Много здраве,късмет,усмивки и едно здраво и сладко бебе ти желая!

# 31
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на MariaF!

Ирини, радвам се че всичко е ОК!  Пожелавам ти от края на седмицата пълна почивка и релакс в новия дом!
Amaretto, за мен Варна е града с най-уникална коледна украса! Това го установих лично още преди 2 г на една НГ, която празнувах там! Много е красиво и празнично!

# 32
Честит рожден ден на МарияФ!

Пожелавам ти едни незабравим празник с любимите хора, една спокойна бременност и много здраве и хубави емоции!
Ирини, отдъхнах си, като видях, че си писала, набързо изчетох твоя постинг и покле го четох втори път малко по-спокойно. Да не забравиш нета в къщата и по-често да се включваш. А незабравимото посрещане на първата Коледа в новият дом съм ти го пожелала отдавна!
Денис, много е сладък Арен до вратата. Ние напоследък с Алекс излизаме все с колата, но като гледам снимките на всички ви в снега, май ще трябва да се поправя. Имаме обаче само една шейна, на Ивето, и тя ще си я иска, така че ще поръчаме още една на дядо Коледа!
Нещо от Пловдив са много кратки- И Стели, и Йоанка само честитят, нищо не казват!
Хайде хубав ден от нас засега!

# 33

Mariaf честит рожден ден!Желая ти много здраве,любов и безпроблемна бременност.
Цвети - разходките в снежеца са приятни  Flutter
Аз вече пих кафе с приятелка и сега чакаме друга да дойде с нейното момче малко да поиграят децата.Много хубав ден на всички ви  Hug

# 34
  • гр.Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,MariaF!
Желая ти всичко най-хубаво,много здраве,прекрасна бременност и здраво сладко бебче!

irinii,радвам се,че се появи и че всичко е ок.
dennis,Арен е страхотен,много,много сладък малък мъж  Grinning
Amaretto,Варна е много красива дори през зимата,обожавам този град
И ние в Русе се порадвахме няколко дни на сняг,Крис се отъркаля хубаво и приличаше на малък снежен човек.
Хубав ден и много целувки от нас!

# 35
  • София
MariaF, да си ни жива и здрава, леко бременеене и много да те слушкат мъжете вкъщи Simple Smile

Снощи със Сладурчето си пийнахме по чаша винце , ама тя като гледам поокъсняла повече от мен.
Арен с много сладка шапка Simple Smile Ние такова чудо на главата не търпим..
Излизам и до после Simple Smile

# 36
Честит Рожден Ден, МарияФ!!!
Бъди здрава, многооо щастлива, постигай всичко с лекота, бъди обградена от много любов и верни приятели!   bouquet

# 37

Честит Рожден Ден и от мен на MariaF!
Много щастливи мигове и радости с тримата и мъже вкъщи!

Доника - Йоанка много завижда на веселите игри на Хриси в снега.

Спаси бързо да оздравява, за да посрещне Дядо Коледа весел и щастлив, а Арен е невероятно сладко, зимно момче! Heart Eyes

# 38
Честит Рожден Ден, MariaF!
Бъди здрава, все така обичана майка и съпруга и лека бременност до края.
Весел празник с най-близките ти хора.

# 39
Мила Мария,

Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, още едно сладко и здраво бебче през май и да си винаги заобиколена от обичта на тримата ти мъже!

# 40
  • София
Честит рожден ден, МарияФ! Да си здрава, щастлива и с многобройна челяд!

Ирини, липсваше ни много. Децата наистина растат с дни. Мария научи думичката "елха" сутринта и вечерта вече сочеше към нея при споменаването й. Като си говорихме оня ден че кашля, и тя започна да кашля съзнателно.

Бяхме на детско коледно парти миналата седмица. Малката плака много, особено при вида на Дядо Коледа. Но днес много разпалено говореше нещо, сочейки го на снимките.

# 41
Точно ви изчетох и имах намерение да ви пиша... и се чу рев от съседната стая! Поздравявам ви всички, а аз отивам да видя какво става!

Лека нощ!

# 42
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден на Мария-бъди здрава и щастлива с цялото си семейство!  bouquet
И Румчо най-накрая се запозна със снега-досега имаше само бегла представа -от леда във фризера Laughing
Ирини-айде още малко и ще се пренесете в къщата.Ние 3-4 месеца се туткахме докато се пренесем в сегашния апартамент-все изникваше нещо за оправяне,а и багажа..-не е лесно.
Деннис-Арен е много симпатичен много сладко палтенце има,и аз имам в подобен стил Heart Eyes

Аз от седмица-две така съм се запалила с фотошопа че пушек се вдига около компютъра-направих няколко коледни картички и ще пробвам да ги разпечатам във фотото.Ще ги прикача към коледните подаръци Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202173&photo=1

# 43
  • Пловдив
Добър вечер и от мен!

tzvety ме нахока и аз да се отчета... Embarassed

Vessselka , благодарение на Стес и аз се сдобих с няколко красиви коледни рамки, които ще бъдат тази година моите коледни картички! Излязоха много хубави във фотото /на матирана хартия/, но трябва да ги направиш с друг размер /не квадратен/, защото техните формати са правоъгълни...ама едно обяснение направих... Rolling Eyes Mr. Green
 diman, Стенли е виждал все още Дядо Коледа само на плюшена играчка и засега го харесва.. Wink Не знам как ще реагира на истински!
dennis, и моя щурчо чака така на вратата за разходка...Даже дрънка ключовете на вратата /опитва се да отключи/! А Арен вече е едно голямо сладко момченце!

При мен коледните приготовление текат с пълна пара! Купила съм вече повечето подаръци, а и майка има РД след 4дни, а баща ми, 1-вия ми братовчед и единия племенник - имен ден.... #Crazy ....многоооо подаръци и празненства ни предстоят!
Стенли също видя и опита 1-вия сняг...хареса му, но нямаме шейна, а и тук няма много места за пързаляне. Rolling Eyes

Чао засега!

# 44
И аз да се разпиша след Стели,че нали и аз бях "нахокана"от Цвети Hug
Супер рамки и снимки правите,аз нямам време да се занимавам с това,за малки подаръчета за близките съм решила да направя календарчета със снимка на децата.
И ние се запознахме със снега,очаквах Дари да се уплаши,но не,смело крачеше в снега и го пипаше.Нооо,като видя един голям дядо Коледа,пред едно заведение,който пее и танцува,голям рев удари.Ради не се плаши,нали е мъж Mr. Green
Украсихме заедно елхата,пипаха я,бутаха я,слагаха играчки,играха с тях и сега не я поглеждат,за което съм супер доволна.(Мисля,че Денис беше разказала,че после и Арен не пипал елхата,чесно тогава не ми се вярваше,че може да стане така и при нас Embarassed)
Трябва да пробвам да качвам клипчета,ако ги видите как танцуват двамата хванати за ръчички и пеят "ла,ла,ла",ще паднете от смях. JoyМного са забавни,всичко разбират каквото им кажа и доста думички знаят вече и всичко разбирам като бърборят.Опитват се и то доста успешно да свързват по све думички Flutter
Радвам се,че Ирини се разписа и желая много бързо оздравяване на Спаси Hug
Ако има и други болнички деца,бързо да се оправят и да няма болнички за Коледа! Peace
Ето ги на снимка,какви танци въртят

Общи условия

Активация на акаунт