Беше голяма лудница, толкова деца на едно място - всички викат, крещят и нашта Йоана усетила атмосферата надаваше глас от време на време, ей така - за принос. Иначе определено и беше интересно - ходеше и оглеждаше всички деца и играчките им, а беличките и в галимацията изобщо не се усетиха.
Така се запозна Йоанка с Дядо Коледа, надявам се е разбрала, че раздава подаръци. Ето малко снимчици http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202216&photo=1yoana77 - много са сладки танцьорите.
Айде дай и клипче!Vessselka - страхотни картички! И аз от кога се каня да изкарам календарите и все не остава ред. Мисля да ги изкарам в Офис 1, защото не искам да са на снимкова хартия, а на тънак картон.
дилИпилИ - ами ти къде изчезна? Тръгна ли Вико на ясла? Ела, разкажи де!
Хади, лека ви нощ!
Добро Утрооо!
Като бях малка и имаше сняг ме водеха да се пързалям с шейната на Бунарджика.Винаги имаше много деца и ставаше весело.И все още там се пързалят дечица видях.
За капак и Крис кашля 
).
Последния път аз пазарувах, а те с баща й се возеха до побъркване.

В неделя му купихме конструкнор .Съжалих че не съм го купила по-рано - постоянно е с него нарежда ги сглобява и т.н. много добре се справя .Не ми дава да ги пребирам и по цял ден са разпиляни по пода
- спомням си че беше изключително сполучлива, а не съм преписала рецептата - благодаря
Добро и сладко утроо
Целувки за джуджето по памперс
на всичко отгоре 2 пъти го преобличах посреднощ,защото памперса беше изпуснал и всичко беше мокроооо,до чаршафа и юргана.И сега сладко още спи.