Каква прекрасна снежна утрин! Мимка е последна седмица на градинка, после следва двуседмична ваканция. Радвам се! Ще сме си заедно.

А вие къде се изгубихте всички? Сигурно сте в предколедна треска?
Заповядайте с мен на кафе

И Йоанка също. Браво, браво.

Иначе днес си направихме една мноооого голяма разходка пеш и тя милата така се измори, че още спи. Хранихме гълъбчетата в парка - беше много смешна, защото ги гонеше, лично да им връчи трохичката. 

) сме се отдали на разходки, въпреки студа. Дори не иска да се прибира в къщи. Мрази ръкавици и пищи, докато не сваля и аз своите...Страх ли го е...незнам. Но е голям кеф с шейната...
Вече се е научил как се мели кафе, само машината не стига копчето, за да я пусне.

От сърце пожелавам на цялото ви семейство здраве, красота и щастие - всеки миг!!!
по вече обяснени причини - това не може да стане преди края на тази седмица, но края на епопеята се вижда. Или по-точно началото на онова, за което мечтаем с мъжа ми от толкова време
Коледна елха още нямаме - имаме си засадена еличка в двора, а украсата е на кашони в къщата. Реших,че или ще украсявам там - или въобще ще пропусна. 

бррррррр привет!Зимата се очертава истинска.
Супер нова темичка си спретнала Фибичка
А и за призива отправен към Ирини,много сладко
Децата наистина растат и то буквално пред очите ни,което не спира да ме одивлява.Коледата ви съм убедена ще е много пълна и истинска и ще сте в новата къща както се знаеше.Много ви прегръщам цялото ви четиричленно семейство.