Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 128
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро, сладурки! Grinning
Каква прекрасна снежна утрин! Мимка е последна седмица на градинка, после следва двуседмична ваканция. Радвам се! Ще сме си заедно. Grinning
А вие къде се изгубихте всички? Сигурно сте в предколедна треска? Laughing Поръчах за Веси страхотна играчка от igra4kite.com на Фишер Прайз. Сега я очаквам.
Заповядайте с мен на кафе

# 16
Здравейте и от нас!
Марианка,мерси за кафенцето,имах нужда след тази нощ Wink
Аз наистина имам коледно настроение,но не съм купила още всички подаръци,нещо май се бавя EmbarassedПодготвям и вечерта,какво ще готвя,естествено взаимствам от готварския!Иначе малкия не спира да ме учудва всеки ден,наближава и времето,когато ще тръгна на работа,започнах да ходя сега на непълен работен ден и времето веднага започна да не ми достига,представям си като съм по цял ден!  ooooh!
irinii,всичко наред ли е?Надявам се да сте някъде на почивка Praynig
Ави,как е бебшока,рита ли,чувстваш ли се по различно от предния път? Hug
viki81,страхотни снимки,де да имаше и тук такива ясли ooooh!
Ей,вие наистина сте се изпокрили,я бързо всички да драснат по някой ред! Laughing

# 17
Наистина много слабо се представяме тези дни! Naughty
И Ивето е тази седмица на градина преди по-дълга почивка. В петък, на 21, ще дойде дядо Коледа в градината, на Коледа ще дойде в къщи, а пък на 30- сме на празненство в Барбарони и там също ще идва. Чака ме доста пазаруване и обикаляне за подаръци, което ми е много сложно, че трябва да съм без децата, а тези дни няма кой да ги гледа. Снощи се бях наканила да посетим новия магазин Джъмбо, който е близо до нас, но ни се провалиха плановете.
Вчера пък бях на Дюканска Коледна среща, по-точно бяхме, тъй като и Ивето искаше да дойде с мен, и накрая беше много доволна, всички бяхме с коледни шапки, имаше късметчета, подаръчета, много настроение и накрая подходяща за нашия режим тортичка.
Та това е първия от серията празненства, които ни предстоят! bowuu
Надявам се да се включат повече от вас, дано отсъствието ви е свързано само с приятни емоции! Hug

# 18
 Ето ме и мен след дълго отсъствие  Hug

Марианка Честита годишнина от сватбата и от мен! Бъдете все така влюбени и щастливи !   bouquet
viki81 страхотни снимки!
Бебе дунди и Стели браво за хубавите купони , които сте си спретнали и ние бяхме за да отпразнувами рожденния ден на мъжа ми в събота  Mr. Green Мноооого беше хубаво!
Момичета , ние утре заминаваме на Рибарица за коледните презници , а след това сме в Стара загора и накрая с мъжа ми ще се върнем тук за да празнуваме новата година  Laughing , голямо пътуване ще падне. И понеже няма да се включвам около празниците, искам на всички да пожелая Весели Коледни и Новогодишни празници !

"В секундите надбягани от пулса на сърцето, пристига сняг на прага ни и става много светло!
Приижда с гръм и музика, облечена във бяло,
средношната илюзия да почнем от начало - да сложим ясна граница на своя ден предишен, и върху чиста страница - ден първи да напишем!
След празничните изстрели в пространствата далечни, ще срешнем нови истини и хора по човечни!
Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели.... В ноща прийждат дните ни, като снежинки бели!..."   

Обичайте се и бъдете щастливи!!! Поздрави от нас с Габи !  bouquet  bouquet  bouquet

# 19
И аз съм тук  Party

Първо - Честита годишнина на Марианка, бъди най-обичаната и желана жена!

Кой какво ще подарява за Коледа на дечицата? Аз сега разглеждам разни играчки, но не знам какво да е  newsm78

cvetiberova, весело изкарване на празниците! Там наистина е хубаво на Робарица, не знам точно къде ще сте, но си струва според мен!
Стихчето е невероятно   bouquet

Благодарности и на Фибичка за чудесната Коледна тема   bouquet

alexal, кой ти гледа дететнцето, докато работиш?

Викат ме  Rolling Eyes

# 20
Ето ни и нас!  Grinning
Кузманка, честити ти племенници, да растат много здрави и щастливи!
Честито детенце и на Боряна!
Вики81, страхотна ясла. Къде се намира, в коя държава е това? Видно е, че не е у нас, за съжаление.
Марианка, честита годишнина, да се обичате много, много с мъжа ти!   bouquet
Ама, тая Никол е голяма сладурана, танцува като госпожичка.  smile3501 И Йоанка също. Браво, браво.

Оо, да не забравя, Фибичка, страхотно оформление на нашата темичка.   bouquet  bouquet

# 21

Хелоооу, дружинка!

Уоу, ама временцето наистина е страхотно тук и сме се отдали и ние на предколедни занимания. Йоничка обаче е голяма лошотийка в последно време. Мисля, че прилага някакви нови методи на държание, за да изпробва до къде водят и е просто неконтролируема, а аз в чудо се виждам вече. Вчера ме кара цяла вечер да събирам камъчета от земята в любимото ни заведение, а днес оглуши цялото кафе за 30 мин. Очаквам скоро да разлепят нейна снимка по всички заведения в Б-с, с надпис - с това дете до ТУК.  Naughty Иначе днес си направихме една мноооого голяма разходка пеш и тя милата така се измори, че още спи. Хранихме гълъбчетата в парка - беше много смешна, защото ги гонеше, лично да им връчи трохичката. След като ги нахранихме, помолихме едно от тях да занесе писъмце на нашата мила irinii, за която всички вече сме притеснени...

Купих днес и първия коледен подарък на Йоанче - пъзел от KROKI TOYS, който ще и връчи утре лично Дядо Коледа на едно детско парти. Само дето не знам как точно ще се получи това с връчването, защото изпитва някакъв небивал ужас от дедовци Коледи Shocked и всякакви други костюмирани персони. Но.... надявам се поне сред децата да и е забавно. Та това общо взето.
За темичката - моля, за мен беше истинско удоволствие!
ЧАО момичета сега и до нови срещи!!! Hug

# 22
  • София
Здравейте и от мен
Честит имен ден на всички, които носят името на св. Данаил !
Марианка, честита годишнина и на теб Simple Smile
Ние тия дни с Топчо(Хриси прилича на топка в космонавт Joy) сме се отдали на разходки, въпреки студа. Дори не иска да се прибира в къщи. Мрази ръкавици и пищи, докато не сваля и аз своите...Страх ли го е...незнам. Но е голям кеф с шейната...
Цвети, весело изкарване на Рибарица Simple Smile
Фибичка, ми то за Хриси има вече такива табели Embarassed Водя го само в кафето на едни съседи и приятели, където той е като осиновен Simple Smile Вече се е научил как се мели кафе, само машината не стига копчето, за да я пусне.
Ох...халата пристига-ох, баня, ох кеф Simple Smile

# 23
marianka радвам се че празненствата при вас минават подобаващо, дано Веси хареса играчката
Наистина живот и здраве някои ден като се приберем в БГ едно от малкото неща които ще ми липсват ще е яслата
cvetiberova весело изкарване на празниците
Мамичка Яничка в градината на малкия подарихме конструктор(повече обича да разваля направеното от нас отколкото сам да построи нещо) а за коледа баба му ще му подари барабани. И Веселка беше публикувала снимки на много хубави играчки
la estrella ние сме в Португалия но това е частна ясла за държавните незнам как са
Очаквам скоро да разлепят нейна снимка по всички заведения в Б-с, с надпис - с това дете до ТУК. 
  Laughing
Доника как ви завиждам за снега, ние тази зима няма да видим такъв
Приятна вечер на всички  Hug

# 24
  • София
Вики81, да ви изпратим малко сняг Simple Smile
http://donikakostadinova.multiply.com/photos/album/53
И да ви честитя 220лв майчинство-ще се видим с пари....

# 25
Поздрав от Варна:

# 26
Здравейте сладунки-медунки Hug
Мисля, че следващата професия на фибичка трябва да е нещо в сферата на комуникациите. как винаги посланията й стигат до получателя!  Heart Eyes
Много благодаря за загрижеността към мен на всяка от вас и наистина е мило. Обичам ви.

След толкова не писане, може би е редно да има някакво обяснение, но при мен всичко тръгна покрай липсата на настроение и тревогите ми с татко ми, после преминаха в служебни напрежения и претовареност /няколко пъти съм си тръгвала към 23 и съм пристигала в 6.30 в офиса/, а и нали знаете, че почивните дни не почиваме - покрай другите ни ангажименти и така... завъртя се колелото и влязох в репликата "колкото по-малко говоря, толкова по-безсмислено ми се вижда това, което ще кажа". Иначе макар и съвсем отгоре-отгоре съм обощ взето в течение с филма тук.
Поздравления на всички отпътуващи и завръщащи се. радвам се на всеки, който съумява да намери начин да се зареди и да смени макар и за уикенд обстановката.
Огромно честито на незабравимата и септемврийска декемврийка Бори-анка за прекрасното момче, което дочака  Hug  bouquet Heart Eyes От сърце пожелавам на цялото ви семейство здраве, красота и щастие - всеки миг!!!
В този ред на мисли, как са бремелинките ни и има ли още такива - бързо да се отчитат??!!! Wink
Спасунко е болничък от вчера - температура и хрема. Взех незабавни мерки и се надявам да овладеем положението и болестта да не се развие. Иначе от около месец всеки ден му давам Саностол.Дечицата ни растат страхотно бързо, нали? Гледам детето си с широко отворени очи, сякаш за първи път го виждам - с такъв интерес го наблюдавам - как се движи, как реагира, от кое се впечатлява и как той опитва да впечатли околните... мисля, че го разбирам чудесно и независимо от прищявките му на моменти знам за него нещо много важно - има добро сърце и е личност! Heart Eyes
При мен най-тежката част от служебните ми натоварености предполагам, че ще приключат в петък, когато е и събитието, което организирам вече 3ти месец.
А ако знаете какви планове имам за след това - ехеееее!!! почти напълно сме се преместили в къщата, вече и проблемът с "топлото" е решен, но пък сега вече всичко е в мои ръце - като жена да вляза и за 2-3 дни да сложа нещата в ред и да заповядаТЕ  Wink по вече обяснени причини - това не може да стане преди края на тази седмица, но края на епопеята се вижда. Или по-точно началото на онова, за което мечтаем с мъжа ми от толкова време  Crazy Коледна елха още нямаме - имаме си засадена еличка в двора, а украсата е на кашони в къщата. Реших,че или ще украсявам там - или въобще ще пропусна.
Бошидко - малкият косматко расте бързо и става все по-любвеобвилен. Всъщност получавам големи дози любов и мисля, че заради това все още се държа.
Иначе страдам от недоспиване и почти хронична преумора, както и любимият... , а баща ми е все още в болница и няма перспектива скоро да излезе. С това приключвам с негативните отметки - просто сте ми близки и е редно да знаете кое -как - и защо... Wink

за Коледното парти - аз съм абсолютно на линия без упоменатия преди период 17-23 януари
 Да не забравя да поздравя фибичка за прекрасно оформената ни темичка - много е празнична и уютна, наистина   bouquet

лека нощ, мили снежанки! повече няма да ви изоставям за дълго /което ми напомня, че трябва да си пусна нет в къщата  Rolling Eyes/

# 27
бррррррр привет!Зимата се очертава истинска. Супер нова темичка си спретнала Фибичка  Hug А и за призива отправен към Ирини,много сладко  Laughing Виждам и подробен разказ.Ирини ,мила така не зачезвай,защото за да ни е пълен сериала е хубаво всичките герои и образи да са на линия  Hug Децата наистина растат и то буквално пред очите ни,което не спира да ме одивлява.Коледата ви съм убедена ще е много пълна и истинска и ще сте в новата къща както се знаеше.Много ви прегръщам цялото ви четиричленно семейство.
Марианкаи моите поздравления за годишнината с пожелание да запазите тези горещи взаимоотношения дълги години и да бъдете пример за това как се обичат двама души и за двете си малки дъщери   bouquet
Сладурче упс Amaretto - Варна е с прекрасна украса.Сигурно е приятно да се разходи човек  Flutter
Вики - хубава ясла наистина.Много хубави снимки.
Доника и вашите снимчици разгледах .Ние още не сме купили шейна.Но пък обмислям да се попързаляме на езерото Ариана  Grinning
fibi4ka интерестни разходки имате вие и гълъбчета храните.И ние с Арен ходим най-вече пеша напоследък на разходка и въпреки студа,защото ще издивеем иначе.Днес чинно стоя на вратата докато не се облякохме.Беше много доволен ,че съм го разбрала за разходчицата.Ето го

Лека вечер и да спите сладичкооо

# 28
# 29
        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  MariaF! МНого здраве и любов!              

Общи условия

Активация на акаунт