Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Как се поддържа темата във форума?
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Мненията за упражненията по време на бременност варират. Някои майки споделят, че планират да започнат домашни упражнения и след Нова година да се запишат в йога класове. Други споделят своя опит с шейпинг или гимнастика за бременни. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете нови упражнения.
-
Как се поддържа темата във форума?
-
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
Мненията за изследванията по време на бременност са разнообразни. Някои майки споделят своя опит от фетална морфология и БХС, като се консултират с лекари за допълнителни мнения. Други споделят своя опит от изследвания за синдром на Даун и се съветват с приятели относно избора на подходящи продукти за грижа за кожата против стрии.
-
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?
-
Кое е ефективно средство за предотвратяване на стрии по време на бременност?

el_vi от София - първа
Mushmorika от София - първа

!
.имаме си нова темааа:) този път съм първаааа 
. Малко се поизморих от танци. А и днес ми е първи отпускарски ден.
.и аз съм сама и само във форума кисна 4е ми е тъпо ина4е.
Аз сега съм толкова самотна, че само във форума кисна... ако няма с какво да се занимавам, рискувам да се заям още някъде по темите, а не искам да предизвиквам лоши емоции у хората (а и у мен!)! Ще сложа някоя снимка, от "ергенските" ми години...

Надявам се, живот и здраве, догодина да родя едно сладко здраво бебонче, което да бъде поспаливо като мама

Мисля вече да започвам вкъщи упражнения, а след Нова година да се запиша да ходя на йога редовно. Не съм ходила досега никога, но ми се струва, че много ще ми хареса и че ще бъде много полезно. Някой друг освен offioly ходил ли е вече на йога?