Златни малини - алтернативни форумски номинации

• 21 910
  • 366
  •   1
Отговори
# 60

Самономинирам се за "Мис Стрес". Гледам никой не иска да участва. Пък аз много искам да спечеля нещо........  Embarassed

Аз също  Laughing

# 61
За категория "Хем ми се иска, хем не ми стиска" номинирам Цветанка Добринкова - Ужаса

# 62
Хора, четете ли заглавието? Това са малините в номинациите, които съпътстват оскарите (тях вече ги раздадохме). Сещате ли се? Просто ги приемете с чувство за хумор, няма лоша реклама.

# 63
....
Самономинирам се за "Мис Стрес". Гледам никой не иска да участва. Пък аз много искам да спечеля нещо........  Embarassed
Ако направиш половината си коса бяла,
успешно ще минеш за Крюела де Вил. Grinning

# 64
....
Ако направиш половината си коса бяла,
успешно ще минеш за Крюела де Вил. Grinning
Тц, Летящата вече се беше самономинирала за Мортиша Адамс в една друга тема  Laughing Ама чувството за самоирония не е дадено всекиму, уви.

# 65
Кифлата в категория - "Злобна леличка на годината"

ЕДНА НОМИНАЦИЯ И ОТ МЕН ЗА СЪЩАТА КАТЕГОРИЯ  Peace

Simple SmileЗащо като има някой който казва това което мисли и не се подмазва, веднага го нарочвате за злобен newsm78Много уважавам такива хора и симпатизирам на Кифлата!
Номинирам Биляна за "ЗЛО на годината"

# 66
Яксък. Ще си замине една хубава тема.
Една самономинация за скумрия-сеирджийка си правя.
 Peace

# 67
За категория "Хем ми се иска, хем не ми стиска" номинирам Цветанка Добринкова - Ужаса
Подкрепям!  Peace

# 68
Понеже вече учредих категория "ЗЛАТНИЯ ЧЛЕН" а няма никой номиниран в нея, се самономинирам за "Златен Член на годината"

Уточнение за лелките с мръсно подсъзнание - не става въпрос за мъжки полов орган а за член на форума...

# 69
  • София
В категория "Форумски оплаквач" - Борис! Оквича Правилата като селска вдовица....

# 70
Яксък. Ще си замине една хубава тема.
Една самономинация за скумрия-сеирджийка си правя.
 Peace

и аз се самономинирам за скумрия -сеирджийка Wink

# 71
Номинирам за цялостно форумско (защото на живо не я познавам) присъствие, като словесна изява, като визуална представа по снимки, като излъчване и изобщо като всичко - пЛетящата крава!
Просто ме кефи, това е една от най-напълно откровено добронамерени и приятелски номинации, която не исках да правя в онези форумски номинации. Тук някак по ми е комфортно.

Подкрепям.  Peace

тя сама се е определила така - аз само я номинирам  Peace Peace Peace

# 72
Естер, ако продължаваш с неадекватните си номинации, ще те номинирам за Мис Паднала от небето.  Mr. Green Joy

А аз си мислех, че уцелвам в десятката  Thinking Самономинирам се за мис паднала от небето  Mr. Green

Номинирам как Сийка в категория "Не е важно дали снаха ти е прасе. Важното е да си печена свекърва."

Номинирам Калин@ в онази категория към тези, които ми са интересни какво са писали независимо от темата. То всъщност аз чета някои теми заради потребителите само, които са списвали.

Номинирам Verdad за най-фино и елегантно присъствие и изразяване. Ако деликатността имаше име, то би било Verdad   bouquet

Номинирам всички момичета от темата за стиховете, които пускат. Те си знаят кои са. Категорията може да се казва 'Поезията - това е светоусещане".   bouquet

# 73
В категорията "Кобра на годината" - Ивонска....

# 74
самономинирам се за клюкарка на годината

Номинирам за Златен член - Борис  Hug

Общи условия

Активация на акаунт