Дядо Коледа дойде на БУРГАСкото море, с подарък зарадва всяко послушно дете

• 16 757
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Уиш събирай силици. То угояването тепърва започва.  Joy

# 121
Весела Коледа в всеки дом! Много здраве и касмет на вси4ки! и болните да оздравиават

# 122
Честита коледа момичета-на вас и семействата ви.Желая ви много любов и топлина,много здраве,много щастие,много положителни емоции,и много радостни моменти с вашите ангелчета!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 123
  • На морето!
Честито Рождество и от нас!
Нека Коледа направи всички ни по-добри,по-щастливи и по-влюбени!
А на децата нека донесе много красиви подаръци и още по-красиви усмивки!
santa2 Close-mas: People Santa

# 124
  • Бургас
Весела Коледа !Много здраве и късмет за всички ! Хайде дано следващата година да е и по-благодатна от към срещи !

# 125
ЧЕСТИТА КОЛЕДА

Нека обич и топлина винаги греят в дома ви,както на този ден. Close-mas:

# 126
  Спрете се бе хора, Коледа мина, три дни само честитки в темата!Пък след Нова Година не ми се мисли какво ще е, сто потребителки, докато всяка си отправи пожеланията три теми ще изпишем.Айде, то е ясно-живи и здрави! Simple Smile

# 127
eeeeee Ji ами то какво друго ни остава освен да се поздравим за празника и да се похвалим какво количество храна и алкохол сме погълнали. ееееееее айде, може и с подаръци да се похвалим, който има де, щото то стана ясно, че подаръците май сами си ги правиме

# 128
Ji, Честита Коледа  Grinning

Буби, и на теб  Peace

На мен добрия старец ми донесе чудно хубави неща, но най- хубавия ми  подарък беше щастливото лице на щерката и трескавата радост, с която си разопаковаше подаръците.

Каза ,че сега наистина вярва в Дядо Коледа, защото й е донесъл точно това, което му е написала в писмото  Mr. Green

# 129
Айде Честита Коледа и от мен / за да дразня ДжиJoy
Ама, Живе, да знаеш, че и 26-ти пак е Коледа.
А ако пък прочетете една тема в клюто, ще разберете в каква заблуда живеете, тъй като Исус Христос бил роден на 21.08. Тъй ни светнаха видни форумци. И с тях знаете не бива да се спори.   Joy
Днес ми е едно заядливо-празнично.  Laughing

# 130
  • Бургас
Айде Честита Коледа и от мен / за да дразня ДжиJoy
Ама, Живе, да знаеш, че и 26-ти пак е Коледа.
А ако пък прочетете една тема в клюто, ще разберете в каква заблуда живеете, тъй като Исус Христос бил роден на 21.08. Тъй ни светнаха видни форумци. И с тях знаете не бива да се спори.   Joy
Днес ми е едно заядливо-празнично.  Laughing
Какво значи 21.08? Ако обичаш разясни ми малко, или ми прати темата, където видните форумци ...  Wink разясняват това. Моята дъщеря съм я родила на 21.08 и това сега ми стана любопитно.

# 131
# 132
Честита Коледа момичета!На вас и семействата Ви нека се случват само хубави неща,бъдете здрави,щастливи и много усмихнати!
Не разбрах защо да не си честитим празника,ми нали е за това,при това е един път в годината,какъв е проблема да си пожелаем хубави неща!Щом някой се дразни да не чете постовете,ама да ни казва да спрем,не мисля,че е честно!

# 133
  • Бургас
Вери, благодаря ти! (Малко фантасмагорично ми звучи,  Wink, но го препратих на детето да чете и да се занимава ...  Mr. Green)

# 134
  • Бургас
Привет,
имам едно питане към мамите с момчета. Събира се беличко на върха на пишката на бебо и не мога да го почистя, страх ме е. Моля някой да ми даде съвет!

Общи условия

Активация на акаунт