Дядо Коледа дойде на БУРГАСкото море, с подарък зарадва всяко послушно дете

• 16 733
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Привет,
имам едно питане към мамите с момчета. Събира се беличко на върха на пишката на бебо и не мога да го почистя, страх ме е. Моля някой да ми даде съвет!
Здравей!
И на сина ми се беше събрало и го заведох на педиатърката,тъй като и мен ме беше страх .Тя го подръпна малко по-силно и го почисти с марлено тампонче.Малкия дори не разбра какво става.Мислех,че то ще са писъци и ревове,но не-дори не изплака.После в къщи му слагах марличка с лайка и го миех с Триклобактер няколко дни.

# 136
  • тъгата в мен
някой да има до почерпи за Стефанов ден? newsm78
LEXY,виждам ,че бебчо ти е малък!Аз съм забелвала "пишонката"(само дето не помня откога)и си се почиства всичко!особено ,когато е в коритото  и телцето му се отпуска от топлата водичка,миенето не би трябвало да представлява проблем!Сега понякога ,също се "замърсява"по този начин и (щом не е гной)си се мие-малко сапун и водичка!ако го боли,може да има и възлаление,но тогава "пишонката" е надута и червена!

# 137
  • Бургас
Честито на всички, които носят името Стефан и Стоян днес!
По този повод да ви почерпя, че моето малко момче днес е именник

# 138
Който не може да чете м/у редовете, мисли бавно и не разбира-негов си проблем!

# 139
           Здравейте и от нас. Първо благодарим за хубавите пожелания. РД мина чудесно

ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Казват че на Коледа стават чудеса и се сбъдват всички мечти, затова пожелайте си нещо много красиво за вас и любимите ви хора   bouquet  И разбира се да сте живи да сте здрави и ................ камиони шоколади  Joy

Честито на всички именници! Много щастлив и палав празник на малкия Стоян! Fineti много да ви радва детенце!

На болните дечица, бързо да оздравяват. Вируса е много коварен и ние бяхме болни. Слава Богу малчо го изкара по леко, но майка му беше на легло, такова чудо не беше ми се случвало, аз Т по принцип не вдигам, но този път  Sick

# 140
  • Бургас
Честита Коледа, честит имен ден на всички именници, да сте живи и здрави всички   bouquet

Уишче добре си се завърнала, тъкмо питах по едно време какво става  с теб, че от доста време се губиш. Ми домъчня ми, признавам си  Embarassed

Оф ние пак сме болни, това ни е за втори път  Sad Пак вирус и този път още по трудно. Ми не искам да се разболява. Искам да ми е здравичко детето, а уж се кърмим, а то май с кърмене без кърмене все болни  ooooh!

Лекси дръпвай по малко от кожичката да се отлепя и 3-4 дни не дърпаш само забелваш да почистваш по време на баня, докато мине червеното от там където си отлепила и после пак дръпваш и пак почивате и така докато отлепиш цялата кожичка. Ние вече я отлепихме и определено това бялото дето казваш е под залепналата кожичка. Няма да се притесняваш ще стане, просто всяка вечер трябва да си имате ритуал по измиването.

# 141
  • Бургас
Мерси, Hug
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 142
Лекси,това бялото е мръсотийка която се събира,като забелваш малко по малко пишока и му я чисти можеш направо със сапенче да я отмиеш,ние също имаме постоянно и това е нормално,не се тревожи хич не ги боли бебетата,ние малко рязко последния път му я дръпнахме и се забели доста и се зачерви,но в такъв случай го оставяш 3-4 дни да не забелваш и си минава,а ако те тревожи го намажи с риванол-кремче!Но не се притеснявай не ги боли малките мъжлета-действай смело!За това се забелва пишока,за да се избегне събирането на тези мръсотийки!
Честит имен ден на празнуващите!Да сте живи и здрави!

# 143
Честити изминали празници, момичета! Hug

Честито именник и на мама Финчи!      bouquet

Да сте здрави и винаги усмихнати!

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 14:49 от sneji20

# 144
и аз имам именник днес, та да почерпя  Simple Smile

как ги забелвате тия пишки незнам, аз не мога да дръпна надолу. мачкам там, уж се опитвам да дръпна, ама нищо не става  Rolling Eyes

# 145

Уишче добре си се завърнала, тъкмо питах по едно време какво става  с теб, че от доста време се губиш. Ми домъчня ми, признавам си  Embarassed

Ми аз ако знаеш, че така тъжиш за мен щях да ти кажа "здрасти" поне веднъж от хилядата пъти в които съм те засичала на разходка. Е, айде да не са хиляда ама поне  десетина пъти ... Ама пусти срам! Simple Smile

# 146
как ги забелвате тия пишки незнам, аз не мога да дръпна надолу. мачкам там, уж се опитвам да дръпна, ама нищо не става  Rolling Eyes
Аз не пипам изобщо там! Бях пуснала тема преди време по въпроса и в крайна сметка реших, че природата си знае работата. Ако все пак държиш да забелваш помоли педи да ти покаже. Аз като видях и съвсем се отказах да го правя Sick А ако не го правиш както трябва, по-добре е изобщо да не се бута. Peace

# 147
Весела Коледа на всички! Бъдете здрави и усмихнати!
Искам да ви попитам мили мами, може ли да ми препоръчате заведение с добра кухня, което да е подходящо  за деца.Имам предвид да има детски кът  или поне да е по-широко. Имаме повод и искаме да излезем да се почерпим с нашите кръстници, но държим да присъства и нашия палавник, който е на 2 год.Приемам всякакви идеи  bouquet.

# 148
  • Бургас
Ми аз ако знаеш, че така тъжиш за мен щях да ти кажа "здрасти" поне веднъж от хилядата пъти в които съм те засичала на разходка. Е, айде да не са хиляда ама поне  десетина пъти ... Ама пусти срам! Simple Smile[/color]
Ей тва като кажете срааааам, ми що не се обади, да се беше бутнала в количката, че аз малко мнооооого блея. Я колко пъти си ме срещнала пък аз мога да кажа че само веднъж е било лятото до чадъра, ама ти говореше тогава с една жена и викам няма да те прекъсвам. Айде следващия път да се "сблъскаме"  с младежите (КАТ няма да викаме) То аз едно излизане излизам... Надявам се да се засечем  Rolling Eyes

# 149
Честита Коледа на всички! Joy Честит имен ден/на патерици/!  Много здраве, щастие , усмивки и повече позитивно настроени хора около вас! Party

Относно пишлето е хубаво да се забелва, най малкото от чиста хигиена. И ние не сме успели нацяло,но по добре аз малко-   по малко,отколкото после да му я цепят.

Общи условия

Активация на акаунт