Празниците чукат на вратата, а ЮЛСКИТЕ бебоци ще празнуват на мама във тумбака

• 13 718
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Знаех си, че много съм надебеляла. Май е от плюскането по празниците Embarassed Ама като пък не хапна продължително време, веднага ми пада кръвното и почва да ми се вие свят. Че и Нова година се задава, съвсем ще оплескам пейзажа Weary

# 196
Знаете ли от кога започваше да се гледа на коремен ехограф?

# 197
Агата, мен ме гледаха миналата седмица на коремен ехограф-бях на 11 седмици и 2 дни и всичко се вижда (е, почти всичко) newsm10 . Човечето беше цели 5.24см Grinning . Но тогава ходих на ФМ. Началото на януари съм на втората си ЖК при док, който ми води бременността, ще видим там какво ме очаква #Crazy

# 198
Добро утро, Момичета!!!

Агата, мен на коремен ехограф ме гледат от самото начало...Доки каза , че всичко се виждало. Само миналата седмища ме гледа на вагинален за да е сигурен че всичко е наред...

Аз съм по зле от вчера, този грип бил много гаден Sad

# 199
Добро утро на всички!Ох,нямам търпение да свърши и този работен ден и да се наспя!Снощи празнувахме с екипа и сещате се.....спинка ми се!
Колкото до килограмите аз съм +2 и сега по празниците може да си лепна още,но после ще разтоварим малко!Имам си коремче и още как,но все още не си личи под пуловерите.Нося си и старите дънки,но тези които са по -тесни не мога да ги търпя,предпочитам нещо широко!

# 200
Добро утро на всички! Hug
Аз също си мислех, че бременноста ми  preggoможе да е от полза  newsm03,за да си взема по лесно кормуването, но инструктора непрекъснато ми повтаря, че няма да искат да ме изпитват,защото се страхували,че ако ми се случи нещо от притеснение, можело да ги осъдя и затова отказвали да изпитват бременни!  noТака,че незнам май няма да афиширам, че съм бременна! Tired

# 201
душичката 32, а защо не кажеш на твоя инструктор, че щом него не го е страх да те плаши за изпита и ДАИ няма да ги е страх да те изпитат!!! Освен това ако инсрукторът постоянно те притеснява с такива изказвания и него можеш да съдиш Wink Пошегувай се за негова сметка, пък да видим дали ще продължи с опитите си да мисли.... Hug

# 202
Здравейте бъдещи и настоящи мамчета!
Честита Коледа да бъдете живи и здрави вие и бебчетата а всичко друго ще си дойде на мястото.

Аз се завърнах от Гърция снощи. Направо съм като парцал  smile3507 но сега ще си почивам . Изкарахме си много хубаво.Обиколихме всички забележителности на Атина дори пътувах с огромен кораб до остров Егина. Беше направо страхотно.

Зарадвахме майка ми (бъдещата баба) с голямата новината. То бяха ред сълзи ред сополи предполагам представяте си каква картинка сме били двете. Много се радва но както си знаех се започна със забележките облечи си елек да ти е топло на кръста, в София като слезнеш от автобуса си сложи качулката и аз вече  smile3515 newsm61. Но какво  да правим така са си мамите. Още повече че на нея това ще й първо внуче.

В София казахме на брат ми и жена му те се гръмнаха и после се зарадваха но в началото просто онемяха и стояха гледайки втренчено.

Пътувайки за Варна минахме през Ловеч за да кажем и на др баба и дядо. И те рев кеф рев кеф

Всички са много щастливи от големия подарък за Коледа по-хубав подарък от това не били получавали и сигурно е така.

На 18.12 бях на ЖК и аз съм качила 2кг но акушерката каза че е добре все пак съм в 3 месец.
на 21.12 бях на видеозон и бебчо рано рано в 8:30 доки го гледа и вика " Охо вече сте се събудили и даже си играете" и наистина мяташе с крачета и ръчички но матката ми била 8 см а би трябвало по това време да е 11см. Струва ми се обаче че май изоставаме в разтежа 3,92см е беболинчо. Вие как мислите нормални ли са тези сантиметри за края на 11г.с. и началото на 12г.с. ? И аз вече имам коремче и то добре заформено но мисля че е напълно нормално вече.

greenbaby и аз имам болки не в опашката а малко по нагоре където са кокалите на таза направо е отвратително на моменти чак като стъпя на десния крак и умирам направо почвам да куцам, но ми акушерката ми каза че било рано още за разширяване на таза а майка ми каза че нея навремето така е боляло и са й казали че е точно от това. И аз незнам вече какво е само знам че на моменти адски много ме боли.

Пак прекалих но ще ме извините все пак отдавна ме нямаше. Благодаря ви за търпението.
Целувки и прегръдки на всички   love001  love001  love001 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 203
sisoni, и на мен ми се схващаще някъде над десния крак около ханша и също  куцах на моменти, обаче ми мина и дано не се повтори, че е много неприятно ooooh!
А моето бебче, както бях писала и по-нагоре, беше 5.24см на 11седм и 2 дни-аз пък се притеснявам, дали не се развива много напред  newsm78 , но дак каза, че всичко е наред  newsm10 . Предполагам, че и при тебе е нормално. Вече незнам точно на какво да вярвам, защото в нета има толкова много информация, че можеш съвсем да се объркаш  #Crazy . В различните сайтове пише различни неща...... Най-добра слушай доки, той си знае

# 204
Добро утро,

аз продължавам с  Sick а вече съм 14та седмица Cry

За килограмите - мисля, че е много индивидуално. Аз все още не съм качила нищо, въпреки че ям доста често (но по по-малко). Но май започва да ми личи доста по-рано Confused Панталони, дрехи - всичко ми става - но с по-лепнати блузи и пуловери се очертава коремче. Предния път в 18та седмица бях + около 800 гр и оттогава започнах да качвам. Между 20та и 30та седмица бях качила 10кг (което прави по 1кг на седмица). След това 30та-40та - само 2кг качих - някои седмици задържах теглото, някои отслабвах по малко, после качвах и така накрая теглото не се промени значително.

душичката 32, успех на изпита!

А моето бебче, както бях писала и по-нагоре, беше 5.24см на 11седм и 2 дни-аз пък се притеснявам, дали не се развива много напред  newsm78 , но дак каза, че всичко е наред  newsm10 .

За кои размери става въпрос точно? Моето беше 6см от главата до дупето (без краката) в 12г.с + 1 ден - тоест началото на 13та седмица. Докторката ми каза, че е нормално за седмиците си.

# 205
Ами да, от главичка до дупето и без краченцата е толкова дълго

# 206
mariq_m3 Благодаря за успокоението дано да си права защото моя колежка е с една седмица преди мен бременна и нейното бебче тогава беше 4,40см по което съдя че горе долу за една седмица можем да поръснем с 0,4см

На работа още не съм казала а и таза колежка също не е казала но ние се изловихме и двете една друга то бременните се познаваме отдалече. Но на 07.01 като отида и ще има кажа, до тогава съм в отпуск. А освен това разбрах че има още две бреминни. Май май някой си провлачи краката. Мениджъртие ще луднат но такъв е живота. Това са най хубавите неща които могат да се случат

# 207
Здравейте момичета.

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО
И аз вчера се върнах в София. Изкарахме една незабравима Коледа изпълнена с много усмивки и веселие. Обаче вчера вечерта започна много да ми се пишка и првз 15 мин в тоалетната. После започнах да усещам и едно придърпване в областа на матката. Много се притесних и днес веднага на лекар. Оказа се, че вадя песъчинки от бъбреците и се е получила инфекция на пикочните канали. За сега ми изписаха само магнезиий и но-шпа за отпускане на матката и мечо грозде. Лекарката каза, че ако до два дни не се оправя отивам в болница. Ох така съм притеснена.

# 208
sisoni, това с растежа на бебоците не ми е съвсем ясно. През различните седмици нарастват различно. Например при мен за седмица и половина бебо порастна с цели 2см  Hug
emzi, аз имах по едно време такава бъбречна криза-изкарвах песъчинки, но още не бях бременна. Казаха ми да пия много вода, лекарства никакви не съм пила. Не се тревожи, всичко ще се оправи newsm10

# 209
Честита Коледа и от мен!

Следях темата от време на време, но чак сега ми дойде музата да пиша. Коледа мина без произшествия с много готвене и хапване Simple Smile

Успях да пия студено и газирано, поради което сега съм с болно гърло. Уж се пазя, но тук сгафих... и сега се топля с чай бран собственоръчно от баба и дядо, което ми сгрява и душата. И мен ме наболява около опашката Thinking И сутринта извънредно включване Sick, което не се беше случвало от 3 седмици  #2gunfire. Тъкмо си мислех, че съм се отървала завинаги, ама не.

При мен положението е следното: имам си вече корем(че), което си личи. Купих си панталони за бременни, които са ми много удобни и ще мога да ги нося до пролетта. Килограми още не съм качила, след повръщането още си връщам загубеното тегло и съм си кльоща. Но тумбака си го нося гордо  Laughing Снощи бяхме на концерт и го показвах с голям кеф Simple Smile Който ще да вярва (всъщност що пък не - в 4 месец съм вече), но усетих бебето на 2 пъти когато музиката беше по-ритмична. Някои парчета определено не му харесаха, а на други си седеше спокойно. Нямам търпение да дойде време да отидем пак да го видим. Вече ми липсва Simple Smile И интересното е, че започват да ми се заформят силни чувства към него все едно винаги го е имало... и никога не се чувствам сама Simple Smile)) Момче, или момиче? Туй е въпросът... Е, мога още много да пиша, обаче да оставя малко и за вас Simple Smile

Засега приятен ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт