Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
Какво представлява абрупцията на плацентата и как се лекува?
Какво представлява нухалната гънка и защо се измерва по време на фетална морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
-
Какво представлява абрупцията на плацентата и как се лекува?
-
Какво представлява нухалната гънка и защо се измерва по време на фетална морфология?
Нухалната гънка е пространство, което се измерва по време на ултразвуково изследване, разположено в областта зад врата на бебето. Това измерване се извършва по време на фетална морфология, тъй като увеличената нухална гънка може да бъде показател за риск от различни генетични синдроми, включително синдром на Даун.
-
Какво представлява 4D ултразвуковият преглед и какви данни може да предостави?
-
Какво представлява 4D ехографията?
и съм в леглото . Сега като чета какво сте писали за контракциите и малко се шашнах защото на мен матката ми вчера почти цял ден я усещах твърда и леко ме наболяваше , нещо като много слаба , дразнеща болка . Дали е опасно за бебчо ? Моля се всичко да е наред и да не съм си направила някои беля с това пътуване до Пловдив , че в буса много друсаше и доста ме боля коремчето . Имам и един въпрос . Вие по колко пъти на ден ходите по малка нужда , защото аз ходя поне по 10 пъти през деня , отделно през нощта . Вече май трябва да ходя да си купувам тоалетна хартия на едро
При вас как е положението ? Аз мислех че ще е така само последните няколко месеца и се притеснявам дали не е нещо нередно .
.

На някой случвало ли му се е? Как се справяте? Една прителка ми каза да хапна лимон, от който положението се влоши(за гърлото ми, де). Искам вече да съм в 4-ти месец 
Ужасно е , на мен ми се е случвало няколко пъти направо исках да се гръмна . На мен ми бяха казали да пия вода с мед и имон , ама изобщо не ми помогна . не знам от какво точно се получава ,май се надрасква хранопровода или нещо такова , но е ужасно , дано не ни се случва повече . Аз онзи ден си позволих да ям едни пикантни неща вечерта и май затова вчера цял ден
На сутринта нищо ми нямаше, но вечерта наистина ми идеше да се гръмна, както писа Данибон 

през новата година и