Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са болките в слабините по време на бременност?
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
Какво представлява профилактичното лечение с POLYGINAX по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са болките в слабините по време на бременност?
-
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
-
Какво представлява профилактичното лечение с POLYGINAX по време на бременност?
-
Какви са причините за болки в ставите по време на бременност?
-
Какво представлява микроскопското изследване на влагалищния секрет?

появили са ми се първите стрии. Гледах като гръмната, защото ми излязоха буквално за една нощ.
Снощи нищо ми нямаше, а тази сутрин целият ми корем е нацепен. Направо ужас!
Вчера като се мерих бях 62 кг., а тази сутрин съм 65. Как е възможно, човек изведнъж да се разрастне така?
Знам, че поводът си струва,
Аз така се уплаших миналата седмица. Къпя се и гледам имам стрии. Помислих, че може да е нещо от дрехите, нали ако е стягало нещо и се отбелязва, но след час още ги имаше. Бяха отстрани и си приличаха на истински стрии. След два часа още ги имаше и вече повярвах че имам стрии. А бяха големи, викам си ако се цепя така отсега, докъде ли ще стигна... Само че след 4 часа, като се преоблякох пак си изчезнаха. Оказа се че са били от ръбовете на гащите - тия големите бремелински гащи. Вече не нося такива. И още нямам стрии
Много се бях стреснала, ей, а то какво било...
Да се похваля и на мен вече ми изплатиха болничния за октомври.......след всичките разправии.....

. Наистина подаръци от Бог