Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с имена и градове?
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви съвети се споделят за здравословна бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с имена и градове?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви съвети се споделят за здравословна бременност?
-
Има ли някакви рискове или ограничения за използване на минерални бани по време на бременност?
-
Има ли причини за безпокойство при контакт с кучето на приятели, когато се очаква бебе?
Кабинета е супер. Има огромен плазмен телевизор срещу теб точно и виждаш абсолютно всичко. Има два стола, за придружители, обърнати към екрана. Доктора е много приветлив, което те кара да се чувстваш съвсем непринудено. Гледа и говори бързо и делово. Можеш да общуваш с него докато гледа - аз го прекъсвах, таткото също, питахме разни неща и той не се дразнеше от това. Дискове дава, ако искаш, не трябва да носиш ти. Аз лично не исках, но пък му свърши тонера и не можа да ми отпечата една снимка и затова ми подари диск. Без диск цената е 60 лв., а с диск по желание е по-скъпо, но не знам колко. Издават фактура, ако ти трябва. Прегледа продължава около 20 минути, при мен малко повече, защото той ми беше последна инстанция за решение за амниоцентеза и той съвсем спокойно и убедително ми каза, че според него няма нужда.
Ох,аз за съжаление не съм от тях и сериозно се замислям напоследък,че трябва да прекарвам повече време в кухнята,защото много не ми се отдава и предимно по кръчми и заведения се храним
Просто ми се дояде бисквитено руло, от детските ми годинки. Припомних си рецептата от една темичка във форума и набързо спретнах едно рулце. Сега го чакам да се стегне в хладилника и ще си го хапна самичка!!
Не, не, не искам да ви дразня, имах предвид, че понеже мъжа ми го няма, ще се насладя 100% на рулото, иначе той щеше да го изяде на един дъх, само докато се врътна и го изпусна от погледа си!
Че от утре почвам да си върша работата и край на дългочасовите удоволствия и релакс.
А пък времето толкова бързо лети в бездействие, направооооо...
Ако това се случи, майката винаги усеща дискомфорт, затруднява се дишането и т.н. и автоматично тялото се обръща и съответно - опасността намалява. През нощта не можем винаги да контролираме позите на спане, все пак. Така че, аз поне за себе си все още не се притеснявам, ще си спя по гръб, защото така ми е все още най-приятно. Но, естествено, ще питам и моят лекар другата седмица, да видим какво ще ми каже!

).

, добре че няма вятър... Само дето бели мечки и пингвини не се разхождат навън... Да свършва и днес и да се скривам в къщи на топло...